Anchor Flour

Product Details

A high quality flour specially blended and enriched with iron & vitamins to enhance its nutritional values, Anchor flour is packed in 1kg PE bag for the convenience of its users.

It is not only ideal for making most home-made products like “pan mee”, cookies, “kuih-muih”, pancakes, donuts, cakes, pau and many others, the flour can also be used to make batter for frying purposes.

  1. Avatar

    Norsabariah85
    130 reviews

    tekstur halus

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2020

    Buat kuih pasti menjadi. Dengan vitamin semulajadi, mmg pilihan saya . Ibu saya dah gunakan tepung ini sejak sekian lama. Sedapp

    4
  2. Avatar

    Tzkai199868
    1 reviews

    Cheap and quality product

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2020

    Tepung gandum cap sauh is always my goto tepung to do any kind of dishes. Packing is sealed and less leaking of flour. The pricing wise is cheap and with 1kg i can turn it into variety of food for many meals.

    5
  3. Avatar

    Amirajohari84
    2 reviews

    No 1 choice!

    5 out of 5, reviewed on July 1, 2020

    Saya seorang peniaga yang selalu membuat perbandingan tepung dengan jenama yang berada dipasaran. Dalam banyak-banyakjenama,cap sauh tetap menjadi pilihan sebab end product sgt berbeza berbanding jika gunakan jenama lain.

    5
  4. Avatar

    xuenxuen75
    64 reviews

    High quality flour

    4 out of 5, reviewed on May 20, 2020

    Anchor flour is my mum’s favourite! She always using it to make cakes, kuih or when frying something. The cake and kuih are taste nicer if using this brand as compared to other brands. My mum had tried other brand before but the results was not good.

    4
  5. Avatar

    Sara58
    19 reviews

    Tepung gandum yang elok

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2020

    Saya selalu pakai faiza tepung gandum, kalau takde faiza, saya akan guna tepung gandum cap sauh ni. Memang dari dulu saya pakai, untuk pancake, cekodok, lempeng. Ia sedap. Dan senang nak membancuhnya. Setakat ini kualitinya terjaga. Tiada bendasing di dalam tepung.

    4
  6. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Puas hati guna

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Tepung gandum cap sauh. Tepung yg senang dibancuh untuk pelbagai resepi. Daripada resepi tradisional sehinggalah resepi internasional. Semuanya menjadi walaupun saya hanya menggunakan tepung gandum cap sauh saja. Tepung gandum cap sauh ni warnanya bukan putih bersih tp agak dull sikit. Saya amat berpuas hati setiap kali menggunakan tepung gandum cap sauh ini. Pembungkusan je agak kureng. Selalu sangat tepung kebocoran daripada pembungkusan.

    4
  7. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Tepung gandum pilihan

    5 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    Saya menggunakan tepung gandum cap sauh ni dr kecil lg. Memang turun temurun menggunakan tepung ni. Drp nenek, emak dan kini saya juga menggunakan tepung ini. Buat cucur buat kek, biskut, roti dan pelbagai bancuhan lagi memang biasa menggunakan tepung gandum cap sauh ni. Jarang beli dapat tepung yg buruk dan berkumbang. Sangat berpuas hati dengan tepung gandum ini. Yg tak best seal dia selalu dpt yg bocor2.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.