Anakku Baby Oil

Product Details

Anakku Baby oilwith avocado, jojoba and chamomile oil to moisturise and protect ideal for sensitive skin.

  1. Noora Pidah
    25 reviews

    Pelbagai guna

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Antara oil tuk baby yg terbaik… Sgt suka sbb Blh juga guna untuk menanggal kan make up up dan gincu… Bgs untuk rmbt dan kulit kering???

    5
  2. Avatar

    shazwani28
    11 reviews

    Produk selamat

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Minyak bayi ini amat bagus untuk pelbagai kegunaan..ianya mesra penggu mudah didapati dan menjadikan kulit lebih halus dan licin

    5
  3. Farah Adilah
    10 reviews

    Anakku baby oil

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Salah satu barang wajib yang perlu ada dalam beg bayi. Memang bagus, guna sikit je sudah memadai. Bau wangi dan tidak melekit. Rambut bayi tidak keras, lembut dan nampak kemas. Walaupun produk ini adalah minyak tapi sangat mudah dibasuh ketika mandi dan tak meninggal kesan apa-apa pada rambut atau kulit kepala. Sangat bagus..

    5
  4. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Baunya lembut

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Tetap setia dgn brand ni btahun2.Bau yang lembut,tak melekit pada kulit atau rambut.Disamping untuk kegunaan bayi ia juga selamat digunakan untuk menanggal mekap dan kotoran pada wajah.Sangat banyak kegunaannya.Saya mengsyorkan brand ini berbanding jenama yg lain.

    5
  5. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Bau lembut menenangkan jiwa

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Baunya yang lembut sangat menenangkan jiwa terutamanya bila sapu pada bayi atau kanak-kanak.Ia juga di melekit pada kulit.Terasa lembut sahaja kulit bila disapu minyak anakku.

    5
  6. Siti III
    3 reviews

    Bau yang menenangkan

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Memang dari lahir suka pakaikan dekat anak brand anakku. Dar rambut sampai kaki guna brand ni.

    Paling suka bau yang harum dan menyenangkan. Anak pun suka dibelai.

    5
  7. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Bau lembut

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Baunya lembut amat menenangkan.Effective untuk melembabkan celah2 kulit yang sensitive dan juga rambut.Selain itu,ia juga boleh digunakan sebagai penanggal mekap yg bkesan.Teksturnya yang tak melekit amat selesa dipakai.Sangat berbaloi untuk kegunaan seisi keluarga.

    5
  8. Nur Arina
    812 reviews

    Banyak kegunaan

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Sangat berbaloi gunakannya kerana baunya bagi saya wangi dan tidak berminyak.saya juga gunakan baby oil ini untuk membuang daki dan kekotoran pada anak.memang mudah dan cepat saja untuk menanggalkannya. Saya juga jadikan ia sebagai minyak pada rambut.

    5
  9. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    I love this oil for moisturizing,

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    I love this oil for moisturizing, It’s so moisturizing and leaves your skin feeling so soft. love the scent of the oil and how well it works. Great price as well

    4
  10. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Anakku Baby Oil

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Anakku Baby Oil saya gunakannya sebagai penanggal pembersih makeup pembayang mata & gincu bibir. Licinkan kulit yg kasar seperti lutut, tumit & siku. Lembapkan rambut serta lembutkannya

    5
  11. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Pleasant smell and worth to use Anakku Baby Oil

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Anakku Baby Oil is best buy as the oil absorbs quickly into the skin. This oil can be used to message the baby’s body as it very mild. The oil does not irritate the skin and harm the skin as it is safe to use. It can be used by all the skin types even the sensitive skin. The price also very reasonable and worth to purchase. Besides that, it has lots of benefits as it can be used by the adults too. I always used to moisturise my skin as it is not greasy and softens the skin. It also suitable to use at the ankle of the leg and elbow as it helps to make the skin stay hydrated always. It can be used to for the hair too. Anakku Baby Oil is not oily at all and the packaging is very nice. It is so easy to bring along anywhere as it is very lightweight. The price also very reasonable and worth to purchase.

    5
  12. wangi dan sesuai untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    memang yang sangat wangi dan sangat sesuai untuk bayi & kanak- kanak. Sesuai sebgai minyak untuk mengurut bayi dan minya rambut. Sangat suka dengan bau dan tidak sensetif kepada kulit bayi.

    5
  13. Niki Tay
    996 reviews

    味道很香

    3 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    这个是朋友送给我的,我通常都是拿这个baby oil来帮宝宝擦在屁股的防止有时大便会粘着屁股的,味道很蛮香的

    3
  14. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017
    5
  15. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Produk yang banyak kegunaan

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Banyak kegunaan Anakku baby ini pada anak saya. Saya guna sebagai minyak untuk massage bayi selepas mandi, buang kekotoran seperti daki, guna sebagai minyak rambut dan saya juga guna untuk disapykan pada kulit yang kering seperti dilutut atau siku. Sangat berkesan!

    4
  16. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017
    5
  17. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    ideal for sensitive skin

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    this small bottle is easy for travel use.
    it has contains of avocado, jojoba and chamomile oil which moisture and protect skin.
    Suitable for sensitive skin to use too, glad it works well on my son when he was young.
    Even adults can use this products it’s gentle on skin and this is 150ml a bottle.
    sometimes I used it on my hair end to leave it before sleep.

    4
  18. Carrie Zoey
    141 reviews

    Multipurpose oil

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    Can be used on baby skin since the oil is so gentle and not too greasy. Does not cause irritation or discomfort. There are times when I ran out of make up remover, I will use this to remove my make up and it is quite effective. Sometimes I also use it for my split end hair and also on patches of dry skin. It is very effective solution for dry skin.

    4
  19. Avatar

    zulaikha
    186 reviews

    Pelbagai guna...

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2016

    Saya gunakannya sebagai penanggal pembayang mata & gincu bibir. Licinkan kulit yg kasar seperti lutut, tumit & siku. Lembapkan rambut serta lembutkannya

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...