Ambi Pur With Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher

Product Details

Features

  • Volume: 800ml
  • Scent:  Ambi Pur Anti Bacterial
  • Detergent Type: Fabric Refresher
  1. Isaac Yeo
    8 reviews

    Smell Fresh

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2020

    I Usually Spray Febreze On My Prefect Vest Because When I Wear The Vest For 1 Month The Vest Will Have A Smelly Sweat Smell. I Will Spray Febreze On It And Dried Under The Sun For 2 Hours And Kill All The Germs, Bacteria In The Vest.

    4
    1
  2. Avatar

    Fadzliana29
    8 reviews

    Ambipur febreze

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2020

    Remove odours and kills 99.9%germs baunya sangat wangi Dan sgt murah untuk digunakan.packaging yg kecik Dan senang untuk bawa ke mana-mana.

    5
  3. Avatar

    Shika88
    681 reviews

    Wajib ada dirumah

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2020

    Ambi Pur With Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher satu2 brand and penyembur yang wajib ada dirumah… haruman sangat fresh and tahan lama serta menghilangkan bau hapak especially pada kasut, baju, langsir dan sofa or semua tempat boleh sembur jika nak bau lebih harum and wangi… Ambi Pur With Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher dapat menyahkan kuman dan kill bacteria 99.9% also germ… suasana rumah lebih bau wangi dan terasa bersih… dalam kereta pun boleh spray je Ambi Pur With Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher… terdapat beberapa haruman yang lain lagi.. but Ambi Pur With Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher my first favorite bau and jika tak jumpe yang ni baru la beli haruman yang lain…

    5
  4. Avatar

    Fyzadani01
    66 reviews

    Nyaman, Wangi & Udara segar selepas semburan Febreze

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2020

    Setiap semburan Febreze Anti Bakteria ini pastinya menjadikan udara bebas bakteria dan nyaman sekali.Saya gemar sembur di tilam, ruang tamu dan seluruh ruang rumah.Malah dalam kereta sekali untuk mencegah dan melindungi dari bakteria.Wangian sangat best dan terasa nyaman.Dengan penutup yang ada ON dan OFF sangat save dari anak2.Udara pun segar selepas semburan dan menghilangkan bau hapak sambil mengeringkan dan menghapuskan bau.😘😘

    5
  5. Maawardah Mohamad
    180 reviews

    Bau hapak hilang

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2020

    Febreze dengan Ambi Pur antibakteria ini meresap ke dalam fabrik dan mengurangkan bau yang tidak menyenangkan akibat daripada bakteria. Saya gunakan pada pelbagai peralatan rumah seperti langsir, tilam, sofa, karpet, helmet dan juga dalam kereta. Bau hapak hilang dan ia menyegarkan kembali ruang rumah saya.

    5
  6. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Wangi dan rasa bersih lepas spray febreze ni

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    Saya memang pilih febreze anti-bacterial ni utk kegunaan kat rumah. Bantal, tilam, langsir semua saya spray. Lepas tu jemur. Segala bau hapak hilang. Bau wangi ala2 bau lemon pun ada. Rasa bersih je selepaa sembur febreze ni. Selain tu, dalam kereta pun saya sembur bagi segar udara.

    5
  7. Avatar

    efizazakeri25
    57 reviews

    With anti-bacterial contain & freshie

    4 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    I love febreze anti-bacterial because i have a baby, so i have to make sure all the things in house are safe as my baby’s love to put everything in his mouth. Besides the scent smell good & last longer. Make my home smell fresh & calm.

    p/s: All reviews by me are not paid or sponsored, not copied from any source. The picture is attached as proving that I am using it.

    4
  8. Avatar

    GKHong35
    76 reviews

    Removes 99.9% of odour-causing bacteria

    4 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    We have been using Ambi Pur with Febreze Anti Bacterial Fabric Refresher for years. It is good in removing 99.9% of odour-causing bacteria. The spray is easily to use and it can lock to prevent leak. The smell is quite refreshing too.

    4
  9. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Superb!

    5 out of 5, reviewed on April 1, 2019

    Being used this product over 10 years and still continuously using it till now. Very satisfied with the working condition as it does its work very well. Excellently removes odours and bacteria everywhere I spray it. Eventually when rashes coming out and I sprayed this product at that point later no more rashes coming again when sitting at the same place. No wonder it has anti bacteria feature. I love this Febreze as it is incorporated with Ambi Pur and therefore the smell is awesomely fresh. No worries for it to run out because it cames in large volume 800ml. I bought twin pack and yet they are still lasting till now. I’m confident with this product absolutely because it was tested on representative bacteria under lab condition. The bottle also easy to handle and spray accordingly. Can lock the spray nozzle to prevent leaks when storing. There are also types for suitable usage items for reference at the back. Safely to use for all.

    5
  10. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    The Best for The Family! ?

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    My husband bought it excidentally while walking rack to racks in the store last year. Haha. ? And it happened to stuck with us since then and being used regularly in the house. A must have item in our household ladies. ??

    5
  11. Avatar

    Edacumil94
    3 reviews

    The best!!

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    This one is the must have household item. Been using since i was a student. The smell is also nice. I love to spray it on curtains, bedsheet and comforter after one whole day cleaning. Feeling fresh and hygienic.

    5
  12. En Pojeng
    3 reviews

    segar dan selesa setelah sembur febreze

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    salah satu produk dari ambi pur yg selalu saya gunakan di rumah. febreze fabric refreshner ini adalah sangat berguna kepada saya malah juga kepada pengguna lain barang kali. kerana febreze ini bila saya gunakan kepada tilam dan sofa di rumah saya bau hapak atau pun mikroorganisma halus seperti hama dapat dikurangkan malahan sofa atau tilam saya jadi selesa di gunakan seperti baru dan baunya yang wangi dan nyaman.

    5
  13. Rachel Kong
    3 reviews

    Ambi Pur

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Ambi Pur的味道清新,最重要是能清除臭味和可以杀死99.9%的细菌滋生。还有安全给所有的布料。

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...