Adabi Tepung Cucur Udang

Product Details

Adabi Tepung Cucur Udang

 1. Avatar

  syafiah97
  65 reviews

  Bau yang menyelerakan

  4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

  Saya pernah membeli dan membuat cucurbit uang menggunakan adabi tepung cucur udang. Mudah dan senang di sediakan. Cuma Saya Akan tambahkan hirisan bawang dan udang kecil. Bau yang agak wangi. Anak saya suka makan cucur udang ini. Bau yang wangi dan rangup. Lagi sedap di cicah dengan SOS pencicah. SATU paket sekali bancuh sahaja. Sedap di makan petang2.

  4
 2. Avatar

  AieenDeen28
  899 reviews

  Cucur udang segera Adabi

  5 out of 5, reviewed on January 28, 2018

  Setiap kali beli barang dapur tepung cucur udang Adabi ni mmg sy akan beli dlm kuantiti yg bnyak utk stok barangan dapur.Selain hidangan petang,ank2 sy pun suka mkn cucur ni waktu sarapan.Mudah disediakan & mnjimatkan masa sy utk mnyediakan tepung cucur sendiri.Rasa pun sedap,terasa rasa udang,beraroma wangi & cukup rasa.Berbaloi dibeli,harga pun masih berpatutan dgn kuantitinya.

  5
 3. Avatar

  CikSue38
  818 reviews

  Cucur udang segera

  4 out of 5, reviewed on November 8, 2017

  Saya jarang beli tepung cucur udang ni cuma akan beli bila teringin saja. Mudah dan senang disediakan. Boleh dipelbagaikan dengan menambah bahan2 lain mengikut citarasa.

  4
 4. Nur Arina
  812 reviews

  Pernah cuba sekali

  3 out of 5, reviewed on November 6, 2017

  Saya pernah cuba sekali sebab dulu pernah terbau sepupu gorengkan cucur ni. Sedap baunya dan saya cuba beli sekali. Sedap tapi kurang menepati citarasa saya.

  3
 5. Avatar

  rosnah07
  177 reviews

  LAZAT DAN RANGUP

  5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

  Adabi tepung cucur udang menjadi hidangan setiap petang untuk kami sekeluarga.cepat dan mudah untuk membuatnya hanya tambahkan air saja dan carrot, taugeh atau sebagainya mengikut citarasa masing masing.Rasanya seperti meletakan udang yang sebenar, hasilnya sangat puas hati bulat, rangup dan gebu.

  5
 6. Avatar

  AieenDeen28
  899 reviews

  Tambah hirisan udang segar utk menaikkan aroma cucur udang lazat

  5 out of 5, reviewed on September 23, 2017

  Sajian snek petang kegemaran keluarga saya..sngat mudah utk sediakan cucur udang yg sedap dgn adanya tepung cucur udang Adabi ni..hnya perlu bncuh & selalunya saya tambah hirisan udang segar utk menaikkan lagi aroma cucur udang..suka tekstur tepung ni yg mudah dibancuh & digunakan..harga pon murah,sememangnya berbaloi utk dibeli..

  5
  1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...