Yeo’s Grass Jelly Drink

Product Details

Yeo’s authentic taste is simply the thirst quenching delight of every generation! Yeo’s Grass Jelly Drink is ideal for quenching your thirst on the unbearably hot and humid days. This refreshing drink will thrill you with its soft strips of chewy herbal grass jelly. Drink it ice-cold for the extra ‘ummph’ factor!

  • Grass jelly drink

 

  • With grass jelly pieces

 

  1. Cik HaNa
    5 reviews

    Segar

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Menghilangkan dahaga kurang manis bagus minum pada waktu panas bila minum rasa fresh sgt

    5
  2. Ummu Ad Deen
    7 reviews

    Sedap dan segar

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Yeo’s cincau ni memang pilihan nombor 2m1 saya terutama pada hari panas. Disamping menghilangkan dahaga ia juga mampu menyegarkan tubuh badan. Dalam banyak2 minuman cincau di pasaran, jenama yeo’s ni paling sedap

    5
  3. hasina9542
    6 reviews

    The best penghilang dahaga

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    air yg sedap untuk diminum pada musim panas sbb bole.menyejukkn tubuh badan..tidak terlalu manis elok2 je rasa die cincau pon sang untk die mkn xterlalu bsr ngn xterlalu kecil..air ni jga bole die campurkan dengan soya yeos lbih enak die mnum.

    5
  4. DyaAlAien87
    8 reviews

    Minuman Penghilang Dahaga Terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Sedap. Tak terlalu manis. Tak ada rasa atau bau seperti rumput yang pelik. Recommended untuk peminat air cincau. Nak lagi best campurkan dengan susu soya. Best drink ever. Yummy. Anak anak pun suka.

    5
  5. leekahseng12
    323 reviews

    My favorite drinks

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    I love grass jelly since i’m a kids until now. I like the texture of the QQ jelly. Yeo’s grass jelly drink is very nice and taste is just nice not too sweet. An ideal drinks to prepare for Chinese New Year open house!

    4
  6. Nur Arina
    812 reviews

    Suka dengan rasanya

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Saya suka dengan cincai ni.horisan cincau sangat tebal dan besar.airnya juga tidak lah teraluanis dan sangat sedap diminumbsejuk dan diwaktu panas terik. Sangat menyamankan tekak dan menghilangkan dahaga

    5
  7. ferdizetty37
    491 reviews

    Air cincau dengan hirisan cincau segar

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Minuman cincau yeo’s ni sangat sedap,tidak terlalu manis dan sgt berperisa..yg paling saya suka ialah terdapat hirisan cincau yg bnyak dan kenyal dlm air ni..mmg sgt mnyegarkan bila diminum sejuk..mmg minuman yg sgt sesuai utk mnyejukkan badan,harganya pun berbaloi dibeli.

    5
  8. rosnah07
    177 reviews

    rasa kesegaran

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Yeos grass jelly drink sangat sedap dan sangat segar.jelly yang banyak lembut dan kenyal digigit dan juga menyejukkan badan.ia juga boleh diminum sejuk dan juga panas.mudah dibawa kemana saja dan tahan lasak.saya sangat sukannya.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...