Wall’s Vanilla

Product Details

Ingredients: Sugar, glucose syrup, coconut oil, whey protein concentrate (contains milk), whey powder (contains milk), skimmed milk powder, contains permitted stabilisers (E410,E412, E407), emulsifier (E471 –plant origin), flavourings and colourings (including Tartrazine) substance of plant and synthetic origins. May contain traces of cereals containing gluten and soybeans.

  1. Ira Iera
    16 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Rasa sangat sedap dan memang terbaik bg penggemar vanila…

    5
  2. Avatar

    amelia45
    3 reviews

    Can add anything

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Vanilla ice-cream is my favorite! But, I only bought from Walls brands. Because the smoothness of the ice-cream, creamy, and its has taste which not so sweet not so blank, it’s just perfect! Vanilla Walls also help me cope with stress, and tiredness. Where i when back home from work, open up my fridge, grab Walls Vanilla, scop it out, and mix it with chocolate chip or oreo cookies. Yummy! And it’s also perfect to be eaten with waffle, bread, and churros! Don’t forget root beer/pepsi/coke floats!

    5
  3. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Beraroma vanilla

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Vanilla mmg perisa ais krim kegemaran sy,dh bnyak cuba jenama lain,tapi walls vanilla ni mmg sgt sedap dan berbaloi dgn harganya.Rasa ais krimnya sgt sedap berlemak,beraroma vanilla yg wangi dan tekstur ais krim ni pun sgt lembut dan tidak mudah terlerai.Saya suka nikmati dgn wafer.Brbaloi dibeli,harga pun masih berpatutan.

    5
  4. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Aiskrim vanila for float

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Walls vanilla icecream ni mmg sy beli khas untuk float. Saya akan campurkan icecream vanilla ni atas air berkarbonat yg nak diminum ataupun apabila sy mahu membuat coconut shake. Perisa vanilla icecream ni akan menaikkan lagi sensasi rasa bahan utama. Kadang2 gian makan juga begitu ja. Sedap tidak berapa manis tapi bila keluar je peti ais mencair dengan cepat. Harga pn berpatutan. Bekas yg tinggi dan tidak leper. Saya guna semula bekas icecream vanilla walls ni. Cantik senang nk simpan dalam peti. Bagusnya icecream.ni adalah ada plastik seal selepas buka tudung ice cream utk memastikan keselamatan terjamin. Tengah review ni pn rasa nk p makan je ice cream tu lagi2 tengaj hujan lebat ni. Best.

    5
  5. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Wall’s Vanilla perisa kegemaran saya...

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Wall’s Vanilla digantikan kawan baik ubat bagi sakit tekak saya,ianya dapat mengurangkan rasa perit tekak saya,rasanya juga sedap,Bila ditambah dgn bermacam jenis topping seperti coklat urai,oreo,chipsmore dan lain2.Saya gunakan untuk topping abc ais kacang dan dalam pembuatan kek…Sedap teramat…Terbaik…

    5
  6. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Sedap dan berkrim

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Aiskrim wall’s perisa vanila ini antara aiskrim kegemaran saya. Saya sukakannya kerana rasanya yang agak berlemak dan berkrim. Dan yang paling utama, rasanya tidak terlalu manis dan dapat menikmati rasa vanila asli. Jom cuba!

    4
  7. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    sangat berkrim

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Sy sangat menyukai ais krim vanilla jenama ini kerana ianya sangat berkrim dan gebu.sangat sedap di campur kan dalam minuman dan desert sy.sangat syorkn jenama ini.menepati citarasa sy sekeluarga

    5
  8. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    aiskrim vanila merupakan kegemaran saya..1 bekas saya boleh habiskan seorang..Sangat sedap dan kurang manis

    5
  9. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Delicious ice cream

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Wall’s Vanilla taste very nice and suitable to eat during hot time. It tastes so delicious and very nice which makes me feel so cool. It soothe my throat and the price also reasonable. The vanilla flavour is my favourite and for sure I enjoy eating this ice cream all the time. The packaging also very nice and nice to store in the fridge. Highly recommend.

    5
  10. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    I really love walls vanilla. I put it into my smoothies, and floats. They mix well with coke or sodas. I can even eat this ice cream by its own.

    5
  11. 溦溦 林
    473 reviews

    the taste and texture of it its great.

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    I was trying find a great tasting ice cream with less artificial flavor and ingredients and i found this. the taste and texture of it its great.

    4
  12. Niki Tay
    996 reviews

    雪糕很滑的

    3 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    喜欢吃VANILLA口味的这个牌子的VANILLA 口味绝对不能放过的,他的VANILLA 很香而且雪糕也很滑的。好好吃

    3
  13. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Good Taste

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Vanilla ice-cream is my kids favorite! I like it too!
    I use to add in to my soft drinks such like coke or sprite, very nice!

    4
  14. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Vanilla Lover

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    I’m a vanilla lover! This Ice-cream taste good and my kids like it too!

    4
  15. Gee Gee
    321 reviews

    untuk ubat sakit tekak

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2017

    saya makan aiskrim wall vanila untuk digantikan ubat bagi sakit tekak saya,ianya dapat mengurangkan rasa perit tekak saya,rasanya juga sedap,apabila ditambah dgn bermacam jenis topping seperti coklat urai,oreo,chipsmore dan lain2

    5
  16. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Creamy and Serve well with waffles

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My son and I loves to eat this ice cream with white bread. Just put 2 scoops of ice cream on white bread, and it is nice to eat in this combination. It is creamy and serve well with cones and waffles.

    5
  17. Avatar

    Ayuni70
    83 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    I really love walls vanilla. I put it into my smoothies, and floats. They mix well with coke or sodas. I can even eat this ice cream by its own.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...