Wall’s Chocolate Chip

Product Details

Ingredients: Sugar, glucose syrup, chocolate chip (contains soy lecithin), coconut oil, Whey protein concentrate (contains milk), whey powder (contains milk), skimmed milk powder, contains permitted stabilisers (E410, E412, E407), emulsifier (E471 – plant origin), flavourings and colourings(including Tartrazine) substance of plant and synthetic origins. May contain traces of cereals containing gluten and soybeans.

  1. Ariana Adelia
    2 reviews

    Best ice cream

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2020

    sgt sedap, trase sgt choc rice dia..pure vanilla..ice cream favourite ank sy

    5
  2. Shika88
    687 reviews

    lemak berkrim

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2020

    Wall’s Chocolate Chip gabungan vanilla ais cream dengan hirisan coklat… cebisan coklat dapat rasa pahit2 sedikit macam dark chocolate… Wall’s Chocolate Chip tak rasa cepat muak dan vanilla ais cream tu rasa sangat lemak susu so sedappp… boleh dimakan dengan roti or tambah lagi chip coklat atau cookies untuk gabungan rasa yang lebih menarik.. Wall’s Chocolate Chip mudah didapati dengan harga yang murah dan saya rasa ais cream brand ni selalu je offer so berbaloi sangat dan bagus juga kalau makan sebab mengandungi susu… Wall’s Chocolate Chip makan dengan chocolate cake pun sedap…

    5
  3. Candy Yuepeng
    12 reviews

    小孩吃的开心,妈妈也开心

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    我会选择给小孩吃是因为它的巧克力粒没那么多,小孩吃了也不会发热气,vanilla有助于小孩在生病的时候降体温。

    5
  4. AieenDeen28
    899 reviews

    Ais krim vanilla dengan cip coklat

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Saya sangat sukakan ais krim walls cip coklat ni..ais krimnya sangat lembut dan sedap..rasa ais krim vanilla yg beraroma dan tidak terlalu manis..cip coklatnya banyak,ranggup dan terasa coklat penuh yg mmg mnyedapkan lagi ais krim ni..saya selalu nikmati dalam kon ais krim dan roti..mmg berbaloi dibeli walaupun harga agak sedikit mahal..

    5
  5. Nurirah13
    365 reviews

    Aiskrim yang lazat

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Saya dan anak2 memang menggemari aiskrim wall chocolate chip. Rasa nya yang sedap lembut dan lemak menjadi pilihan keluarga kami. Memang menjadi stok di dalam peti ais rumah kami. Boleh di makan tidak kira waktu. Rasa chocolate chip yang sebenar. Memang lazat. Harga agak mahal tetapi kualiti terbaik. Satu bekas hanya dapat bertahan 2 hari sahaja. Setiap kali beli saya akan membeli 3 bekas setiap minggu.

    5
  6. CikSue38
    819 reviews

    Best dessert

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Wall’s chocolate chip ice cream is awesome. Every bites taken is full of choc chips and the vanilla flavor doesn’t overpower the taste of the ice cream. It melts in mouth. Feeling sensation. Good to have during hot weather.

    5
  7. KJ Cheah
    224 reviews

    Wall’s Chocolate Chip

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    This ice cream is creamy and taste good with chocolate chip. Every bite also bring satisfaction!
    It’s my daughter’s favorite.

    5
  8. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Saya suka dengan aiskrim wall ini kerana coklat chip nya itu begitu sedap. Berbaloi dengan nilai yang dijual dan mudah diperolehi dimana-mana kedai.

    5
  9. sallyinlee93
    1004 reviews

    full of chocolate chips

    3 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    full of chocolate chips! if you like chocolate chip and nuts you should choose this.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...