St.Ives Apricot Blemish Control Scrub

Product Details

Descriptions

A delicious scrub that smells of fuzzy apricots & helps reduce breakouts before they even occur. Made with 100% natural exfoliants (like crushed walnut shell powder) for a gentle, deep cleanse.

  1. Avatar

    frhilynazln54
    19 reviews

    Not suitable for face

    2 out of 5, reviewed on March 29, 2021

    This scrub are not suitable for face as it really harsh. It can cause microtear to our face. At first, we might feel satisfied after scrubbing but in long term, it can damage our skin barrier that will cause our skin become extremely dry. However we can use the scrub to scrub our body.

    2
  2. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Sangat berbaloi beli

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2019

    Best guna scrub St.Ives Apricot Blemish Control Scrub ni kat muka. Cream dia lembut campur lagi dengan ketulan2 kasar dari aprikot sebagai agen scrub. Walaupun kasar2 tapi x melukakan kulit muka. Scrub ni takde buih. Bau dia lembut dan tak wangi sangat. Bau wangi aprikot je. Muka jadi lebih bersih dan licin. Whiteheads pun tanggal masa scrub2 muka. Yang syok kurang berminyak muka lepas scrub guna St.Ives Apricot Blemish Control Scrub. Berbaloi beli. 1 tiub besar dan kuantiti dia banyak.

    5
  3. Avatar

    Xiatian0457
    3 reviews

    Good for blackhead & whiteheads

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    While our facial skin is the most sensitive and need to be care as gently as possible, but we can’t avoid the little yet many white & blackheads that occur on our face especially on the nose and chin areas. So by using this scrub, it helps to wipe off those white & blackheads and leaving our face feel renew & fresh. This scrub is best to use only ince or twice a week. Using it everyday won’t be good to the skin.

    4
  4. Nurul Huzaini
    6 reviews

    Not for face

    3 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I purchased this thinking that it would be a great scrub for the face but turns out they use apricot which is not suitable for the face as it can cause mini tears in the skin as the skin on the face is delicate so I recommend that you use this to scrub your body instead.

    3
  5. Avatar

    Tuyaakhbar21
    4 reviews

    Blackhead

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    St.ives ni bagus untuk orang yang blackhead atau whitehead yang berlebihan . Sebab kalau dah scrub dengan benda alah ni . Automatik muka yang berbintik bintik bila rasa dengan tangan akan hilang 99% . Sebab scrub apricot halus tu kaut abis dh . Saya sendiri pun dah repeat 2 kali scrub ni . Sebab sedap sangat muka bila pkai . Rasa licin je mukaaaa ?

    5
  6. Avatar

    Ziraajiem87
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Sangat bagus ia boleh melicinkan dan melembutkan kulit muka

    5
  7. Avatar

    Shazmira70
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Produk yang sangat bagus. Kulit akan jadi lebih licin dan lembut selepas memakainya. Sangat bagus untuk kulit muka yang agak kasar bagi melicinkan kulit muka. Tapi jangan pakai hari2 pulak tak bagus untuk kulit muka so pakai twice a week pun okay. Tapi mungkin kesan dia lain2 bg setiap individu . Sangat recommended !

    5
  8. Avatar

    nurnadzri15
    3 reviews

    Dont use this on your face!

    1 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Those who have used this would know how satisfying it feels post-scrubbing. It makes your face feels smooth to the touch. BUT a word of caution: it causes microtears in your skin. In the long term, this will thin out and ruptures your moisture barrier, causing your skin to be extremely dry and sensitive. (Google up long term damage of st ives apricot scrub) I learned my lesson the hard way. I used the remaining of this product on my back and feet.

    1
  9. Avatar

    nurin9995
    3 reviews

    Average

    3 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I love this product because my face feel smooth after using this. But unfortunately it doesn’t help in reducing acne like how it claims.

    3
  10. Avatar

    DavidChow28
    2 reviews

    Effective

    3 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    It’s a good product. Works well and didn’t feel stress on skins,use it regularly and I can feel the difference.

    3
  11. Avatar

    Miema198282
    6 reviews

    The best scrub

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I’ve been using this since I was still in school. Yeah, it’s been more than 20 years. I love the smell & the softness after using it. It makes my skin feel so smooth & fresh. I use it 3-4 times a week.

    4
  12. I love it!!

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Dah guna scrub ni selama 6 bulan. Really love it. Bau apricot yang sangat wangiii dan mampu menanggalkan sel kulit mati andaa. After use this scrub, kulit rasa sangat-sangat bersih dan lembutt. Macam kukit bayii. Whitehead juga berkurangg. Tapi hasilnye mungkin berbeza bagi setiap individu. Produk yang sangat disarankan untuk dicuba.

    5
  13. Avatar

    zura00906
    3 reviews

    Best Scrub

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I have been using since teenagers. It really works removing the impurities, unclogged the pores and leave silky effect to your skin. The blackhead remove easily and thats why i love it until now. A must have for your weekend routine.

    5
  14. Avatar

    hemala81
    5 reviews

    Apricot scrub

    4 out of 5, reviewed on June 17, 2018

    I have tried this scrub.my skin is oily type.so this scrub works well with my skin.it leaves skin clean and supple.

    4
  15. Avatar

    hsquak94
    9 reviews

    St Ives Apricot Scrub

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    这牌子的scrub能把脸上的死皮,黑头和白头磨掉。每星期用两到三次就能让皮肤滑滑嫩嫩。除此之外,还可以用来磨手脚或身体的部位的死皮。

    5
  16. Avatar

    snsyzln18
    9 reviews

    Clean skin with no more blemishes .

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    I’ve tried St.Ives apricot scrub for almost 3 months and it gives a perfect result to my breakout skins . It cure my breakouts and now I could be more confident with blemish-free skin . I’m working in an exposed environment so my skin are exposed to the dirts and this is unhealthy for my skin. With this scrub product I could have a deep clean of all those dirts from my face and have a healthier skin while no need to worry about breakout skin anymore !

    5
  17. Avatar

    Sabirah9752
    3 reviews

    Face becomes clean fresh!

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    pada mulanya saya guna St.Ives ni yang ‘Fresh skin’, suddenly I heard that this ‘blemish control’ more suitable for acne skin like me. Thankfully , my skin now free from acne, just remain the scars. so satisfied and I’m sure i will loyal for this scrub forever. ❤️

    5
  18. Avatar

    nora9460
    3 reviews

    Tak rugi beli st.ives scrub

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    Saya sgt suka pada st.ives scrub!!!
    Memang terbaik , dulu kulit sy berminyak dan ada jerawat pasir. Sekarang sejak guna tiada lagi masalah. Kulit pun semakin lembut dan berseri. I love st.ives scrub ?

    5
  19. Nurin Adlina70
    3 reviews

    satisfying

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    st ives apricot facial scrub suitable for me because i suffer with acne prone skin. the salicylic acid in the scrub help to reduce the acne to form on my face. good product to try

    4
  20. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    SESUAI UNTUK BADAN

    3 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    saya dapati scrub ini tidak sesuai untuk muka kerana terlalu kasar, saya gunakan scrub ini untuk badan. saya nampak yang kulit tangan saya semakin lembut

    3
  21. St. Ives Scrub Terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Scrub St. ives sangat bagus kerana dapat membantu dalam penjagaan kulit muka. Muka memang akan jadi lembut dan segar setelah scrub. Telah menggunakan scrub st. Ives sejak 7 tahun lalu. Tak pernah beralih arah dengan scrub jenama lain ?

    5
  22. Avatar

    Afiza_Rahim60
    358 reviews

    St.Ives Apricot Blemish Control Scrub

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya sangat berpuas hati menggunakan rangkaian Jenama St.Ives terutamanya St.Ives Apricot Blemish Control Scrub.Bau harum macam scrub yang kita natural buat sendiri.Butir butir scrub melembutkan wajah dan meresap sehingga ke pori pori wajah.Whitehead & blackhead berkurangan dan muka terasa licin dan lembut.Saya mempunyai kulit yang berjeragat saya hanya menggunakannya paling kerap seminggu 3x untuk muka yang licin dan bersinar.Harga sedikit mahal tetapi kesan optima yang realistik.

    5
  23. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Awesome packaging!

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    St.Ives Apricot Blemish Control Scrub is a super product which helps to repair my dry skin and makes my skin so smooth and soft always. At the same time, it does not has strong smell as it is really good to use as skin care product. Besides that, the packaging is really good and highly recommend to everyone. Even the price is a bit expensive but it is good to use all the time as the results are really amazing and worth to purchase it. Now I can feel my skin is healthy always.

    5
  24. Zuraida Ishak
    3 reviews

    Produk yang best sgt!!!

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Kulit sy jenis berminyak. Bila sy start gunakan produk ni sbg satu2nya pencuci muka harian sy, masalah jerawat dn berminyak kulit muka sudah terkawal. Sgt sukakan fungsinya yh membersihkan muka jauh ke dalam, walaupon hanya gosok lembut.. dn 2 ke 3 kali seminggu, sy scrub scra kasar selama lebih kurang 5minit, Dan hasilnya kulit licin dn lembut, pori tidak terganggu.. yeay!

    5
  25. Avatar

    hannaameelia07
    6 reviews

    It works

    4 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    I have been using this product for 4 years and I’m still loving it. Only use it once a week and I really think it helps cleaning my pores. Also, i think my skin gets fairer and brighter after using if. Love the smell. I also been using it to scrub my feet whenever i get sunburnt. Really helps in getting your normal skin back.

    4
  26. Avatar

    Nurshasha29
    3 reviews

    St Ives Apricot Scrub

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    I just trying this face scrub..seem it work on my face. I just use this St Ives Apricot Scrub for 1-2 times a week. Bintik2 hitam dh semakin pudar..haha..n bintik2 putih makin bkurangan..yeeeebaa..haha..really recommended for those facing the same problem with my skin ?

    5
  27. Wan Suhada
    3 reviews

    Scrub terbaik utk kulit bermasalah

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    saya mempunyai masalah kulit kusam dan whitehead yang teruk. Saya telah mencuba pelbagai jenis scrub tetapi tidak menampakkan hasil. Setelah saya mencuba st ives appricot scrub, kulit saya lebih segar dan pori2 semakin tertutup serta masalah whitehead berkurangan. Saya menggunakan produk ini tiga kali seminggu kerana scrub tidak boleh terlalu digunakan kerana ianya akan menyebabkan kulit kering. Saya mendapatkan produk ini di watson dengan harga lebih kurang rm17.++ sahaja. Produk ini juga terdapat di guardian atau pasaraya lain.

    5
  28. Siti Rahman
    3 reviews

    Menanggalkan sel kulit mati

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    produk ini sangat bagus untuk menanggalkan sel kulit mati. Selepas penggunaan kulit rasa bersih & segar. Harganya juga murah dan tahan lama. Sangat berbaloi dengan nilai yang dibelanjakan.

    5
  29. Ieyla Claire
    3 reviews

    my choice for scrub

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    St. Ives apricot scrub is my number 1 choice for face scrub. It helps to eliminat the dead skin in my face that could clog my pores that can cause pimple in my face.now i do not have to worry for that problem as i have my favourite st. Ives apricot scrub for my facial scrub.one tube st ives apricot scrub can last for 2 -3 months.

    5
  30. Avatar

    Mallory95
    3 reviews

    Great scrub at an affordable price

    4 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    It does not dry your skin and you can feel your skin moisturized even after washing it off. Beads are not fine and are rather coarse so scrubbed too hard will eventually hurt your skin, a light scrub will do and does the trick. It’s great to eliminate horny blackheads especially on the nose and dead skin cells. Using it 2 times a week is perfect although I actually prefer finer beads sub. It doesn’t smell to strong and it’s fine.

    4
  31. Avatar

    Ainnur2551
    9 reviews

    The best scrub ever !

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Scrub yang paling bagus sy penah try . Mmg sgt2 brkesan mmbersihkan muka daripada whitehead dan blackhead . Boleh dipakai 2-3 kali seminggu tanpa terlalu mengeringkan kulit . Best scrub ever !

    5
  32. Suhaila Su
    3 reviews

    Favourite face scrub!!

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    If muka dah berjerawat pasti berparut, so jgn lupe utk exfoliate your skin with this scrub. Sy dah guna lebih 6bln ++ & hasilnya memang superb ?. Ianya boleh dipakai 2 kali seminggu before cuci muka. Scrub ini berfungsi utk membuang sel2 kulit mati & bole mengurangkan parut jerawat. Harganya murah & berbaloi RM16 tahan berbulan.

    5
  33. Avatar

    icjun1536
    3 reviews

    Must try!

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Just get this scrub and you won’t regret buying.

    5
  34. Avatar

    tohirahmahat60
    3 reviews

    wangi dan sangat best!

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    the best scrub ever! setiap kali lepas pakai, kulit saya akan terasa lembut dan licin.. kulit saya adalah jenis yg berjerawat dan sering break out.. wp tekstur scrub ini kasar, tp ia tidak memberikan iritasi pada kulit sy.. baunya sgt wangi dan menyegarkan.. sebelum pakai foundation sy akan apply scrub ni dulu utk mengecilkan pori di muka sy.. ternyata cara ini amat berkesan untuk mengelakkan foundation sy dari berkecapuk

    5
  35. Avatar

    Smjs16
    3 reviews

    The best scrub

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sudah 3 tahun saya menggunakan scrub ini.. Memamg bagus.. Tidak mengeringkan kulit saya dan juga membantu menanggalkan sel kulit mati. Pori-pori mengecil dan kulit juga terasa lembut setelah menggunakan scrub st ives ini.. One of the best scrub yang pernah saya ada dan masih lagi menggunakannya..

    5
  36. Avatar

    ferdizetty37
    491 reviews

    Pencuci muka dengan scrub lembut

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Pencuci muka terbaik yg pernah sy guna.Tekstur pencuci muka St.Ives Apricot Blemish Control Scrub ni mngandungi scrub yg sgt lembut mmbersihkan kulit wajah.Kulit sy pun tidak menggelupas atau menipis seperti penggunaan scrub jenama lain.Baunya sgt wangi dan bnyak berbuih.Tidak mnyebabkan iritasi pada kulit yg sensitif & breakout teruk.Harga pun berpatutan dan berbaloi dibeli dgn kualitinya.

    5
  37. One of the best face scrub

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    I love how the product gently scrubbing my skin.
    The effect was so good as my skin feel so soft and fresh.

    4
  38. Nor Othman
    1346 reviews

    BEST THING EVER

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    I’ve tried everything to clear my severe acne, but this is the only thing that has ever truly cleared my skin. So much so that the multiple medications I was taking before just to clear it up almost all the way, I was able to go off of all of them and still be clear just by using this product. I love it!

    5
  39. Avatar

    ilasabran67
    185 reviews

    Da Bomb!

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    This product is honestly the bomb, it exfoliates your skin so well and the smell is so delicious.It is very affordable and was beyond my expectation. It was very effective and works very well as every 2 day scrub. It leaves your skin feeling clean , soft and delicate. The texture is kind of rough therefore if you have very bad acnes/pores I would not recommend this product as it may irritate your acne. However if not then this product is a must have especially as it is so affordable and is so affective.

    5
  40. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    penghalau blackhead & whitehead

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    saya sudah menggunakan produk ini selama 3tahun. sangat berpuas hati dengan hasilnya. whitehead & blackhead berkurangan dan muka terasa licin dan lembut. disebabkan saya mempunyai kulit yang kering saya hanya menggunakannya paling kerap pon hanya seminggu sekali jadi ianya sangat jimat

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...