Sony 40″ Full HD LED TV

Product Details

 • Full HD
 • Clear Resolution Enhancer
 • Clear Phase
 • HDMI x 2
 • USB x 1
 1. Fariz Frizz
  6 reviews

  Sony LED TV moden terkini

  5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

  Saya telah membeli tv sony LED 40″ dan menggunakan selama 2 tahun. Gambar yang jelas, HD dan jimat tenaga. Dengan sony kita juga boleh terus menonton movie melalui usb pendrive dan ia amat memudahkan kerana tidak perlu lagi pemain video cd. Sony harga berpatutan dan jimat tenaga.

  5
 2. Avatar

  Leongshijie20
  3 reviews

  不错的产品值得买

  5 out of 5, reviewed on October 6, 2018

  电视的低音也非常好,音质也很好,这是一款高品质的产品,可以体验出色的音质。实用性的产品

  5
 3. Avatar

  Kevin64
  3 reviews

  高画质 高音质

  5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

  电视的低音也非常好,音质也很好,这是一款高品质的产品,可以体验出色的音质。实用性的产品

  5
 4. Avatar

  Syazwana51
  6 reviews

  Kualiti tinggi

  5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

  Sound sistem untuk produk sony memang sangat bagus. Jadi semasa saya melakukan survey untuk membeli tv pertama saya ini saya ambil kira kualiti. Kualiti yang dicari seperti sound yang baik, gambar yang jelas, dan harga berpatutan ada pada tv ini. Oleh itu tv ini menjadi pilihan saya. ?

  5
 5. Avatar

  Jamseman21
  3 reviews

  TV sony 40"

  5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

  Sony adalah satu jenama barangan elektronik yang telah lama bertapak di Malaysia. Bila tv model lama empat segi dan agak berat sudah tidak boleh digunakan terdetik dalam hati nak beli tv baru. Secara automatik brand sony menjadi pilihan pertama. Bukan sahaja disebabkan oleh kualiti gambar yang memuaskan hati, malah bagi saya, jangka hayat barangan sony adalah lebih tahan lama. Tv Sony 40″ menjadi pilihan sebab harganya yang berpatutan dan mampu milik.

  5
 6. Avatar

  Siti26
  61 reviews

  Sony LED TV

  5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

  Suami beli tv sony ni kerana harganya sangat berpatutan. Image dinskrin jugak sangat jelas dan terang. Cuma volume tv sony led ni agar kurang jelas didengar. Kene bukak valume sampai 30lebih baru boleh dengar dengan jelas. Buat masa sekarang kami sangat berpuas hati produk keluaran Sony ni sbb ianya dijamin berkualiti.

  5
 7. Avatar

  CikSue38
  818 reviews

  Tv sony dipercayai

  5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

  Dikampung sy di johor emak mmg sangat mempercayai jenama sony. Tv sebelum ni juga jenama sony model lama petak besar yg berat size 32″ tak silap saya. Seboleh2nya mahukan tv jenama sony juga dan alhamdulillah berjaya juga beli sony 40″ ni. Tv sony full hd led tv ni sangat jelas dan terang. Emak yg sudah berumur 60tahun pn masih nampak jelas tanpa menggunakan kaca mata. Suara pn terbaik. Buka full volume pn tidak pecah suara. Bila dapat siaran digital semakin terang jelas gambar paparan pada skrin. Rumah sy di kampung mmg tidak menggunakan siaran astro kerana di johor cukup memadai siaran percuma malaysia dan juga dapat siaran singapura dan indonesia. Pernah sekali tv sony ni tidak boleh on dikhuatiri kesan akibat petir yg sangat kuat dan kebetulan pada masa itu tidak dicabut plug tv ni. Hantar semula pada agen dan agen hantar pada sony. Selepas itu tv kembali dan boleh di on semula. Ada kerosakan yg boleh dibaiki. Lega rasanya. Hampir sebulan tv sony ni tiada dirumah. Harga pn agak mahal setanding dengan kualiti tambahan pula masa beli tu tv full hd led ni keluaran baru. Disarankan agar apabila tidak on tv sila cabut plug tv. Keseluruhannya tv sony full hd led tv ni mmg terbaik.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...