Sofitel Kuala Lumpur Damansara

Product Details

Malaysia’s first Sofitel hotel opened its doors on September 2017 with the unveiling of Sofitel Kuala Lumpur Damansara. Nestled within Damansara Heights, the luxurious 312-room Sofitel Kuala Lumpur Damansara is part of an 8.5-acre integrated development by GuocoLand, comprising two luxury condominium blocks, two corporate office towers, the hotel and Damansara City Mall (DC Mall).

Designed by Wilson Associates, the hotel’s interior blends the local heritage with a sophisticated feature wall depicting the country’s Wau Bulan, otherwise known as the moon kite with French art vivre through an Eiffel Tower sculpture. Custom-made Malaysian and French-inspired art-pieces and sculptures adorn the hotel, lending a rich, artistic vibe to its opulent interiors.

The guestrooms, which range from 43 to 105 square metres, feature the signature bedding concept by MyBed™, wifi and a selection of premium in-room amenities by Lanvin and Hermès. Guests staying in suites will have access to the Club Millésime executive lounge which offers spectacular views of the city’s skyline and provides exclusive services including complimentary breakfast, all-day refreshments, evening cocktails and more.

Sofitel Kuala Lumpur Damansara houses five restaurants and bars. The signature all-day dining restaurant Kwee Zeen serves Pan-Asian cuisine while the Chinese restaurant Wan Chun Ting, which translates as Ten Thousand Springs Pavilion, offers authentic Cantonese and Imperial cuisine with intricate fabrics, fine embroidery and gold damask velvet. Boasting four private dining rooms with plush furnishings, the restaurant features a sophisticated blend of east meets west décor with elements of Chinese-inspired silhouettes and traditional art pieces. Guests can enjoy a selection of French wines and afternoon tea at Le Bar or relish authentic French cuisine at the casual French Riviera-inspired restaurant, Nizza. The hotel also offers a Nespresso lounge and TWG fine teas.

For conventions, weddings, and corporate events, Sofitel Kuala Lumpur Damansara offers six meeting rooms including a pillar-less 1,100 square metre ‘Wau Bulan’ Ballroom that can accommodate up to 800 guests.

Wellness and leisure facilities include an outdoor pool, SO SPA and SO FIT. Featuring five treatment rooms, sauna and steams, guests can luxuriate in signature SO SPA facial and massage treatments. The spa is also the country’s first to offer a Moroccan Hammam bath treatment.

Strategically located midway between Kuala Lumpur and Petaling Jaya within close proximity to Kuala Lumpur Sentral, Sofitel Kuala Lumpur Damansara is within walking distance to the Pusat Bandar Damansara MRT station and 55 minutes to Kuala Lumpur International Airport.

  1. Gee Gee
    321 reviews

    Hotel Mewah Terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2019

    Hotel Sofitel Kuala Lumpur Damansara adalah hadiah teristimewa buat saya dan suami.Hotel yg bertaraf 5 bintang ni memberi kami peluang merasai pengalaman sendiri berada di sana.Layanan yg terbaik dari pintu masuk hotel,Kaunter servis,Sampai la ke hari Check Out memang terbaik.Keadaan bilik yg selesa dan bersih tiada yg buat saya dan suami tak selesa.berkenaan dengan makanan,kami dapat sarapan pagi,makanan yg disediakan memang sedap,puas untuk dinikmati kerana terdapat pelbagai jenis makanan termasuk juadah rakyat malaysia.Boleh nak dikatakan semuanya terbaik.It is the moment i have.

    5
  2. Avatar

    alexis9824
    3 reviews

    Four star money for five star hotel!!

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Wow!!! Worth for value for sure. The hotel is very well and clean. Nice customer service provided by the hotel and I think I will come back again!

    5
  3. Anis Hoh
    2 reviews

    Clean and affordable

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    The hotel is very well located and was easy to find. I found it clean and comfortable and I was especially impressed with how quiet the room was. I also was impressed with how friendly the staff were in helping me arrange some sightseeing and providing general guidance.

    4
  4. Avatar

    Khairilrasyidi76
    4 reviews

    Hotel Tiptop

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Sudah dua kali saya berkunjung ke hotel ini. Hotel ini sangat recommended kepada semua orang yang berkunjung ke Kuala Lumpur. Suasana di dalam hotel sungguh cantik. Kedudukan hotel jugak mempunyai akses yang senang dengan jalanraya, pusat-pusat kemudahan, dan fasiliti-fasiliti lain. Selain itu, staff hotel juga sangat mesra pelanggan dan bersedia sepenuh masa untuk membantu pelanggan. Apa yang penting, buffet sarapan yang sangat sedap berbanding hotel lain.

    5
  5. Kai Nian Koo
    6 reviews

    Comfortable Hotel

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    酒店非常舒服, 环境特别优美, 食物便宜得来又好吃, 来度假的朋友可以考虑考虑这家酒店, 再加上这里的招待员全部人都很亲切

    4
  6. Kay Iqa
    4 reviews

    tempat penginapan terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Hotel yang sangat dicadangkan bagi mereka yang ingin ke sini . suasana bilik yang selesa dan sangat bersih. Sarapan pon sedap berbanding dengan hotel hotel lain . kawasan yang sangat mudah bagi pengguna grabcar .

    5
  7. Avatar

    Ilhm84
    3 reviews

    Bedroom

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    They hve the best hotel room ever. I would highly recommended for couples to stay here as they provided excellent leisure. The pool are great. Not to mention the room view are so awesome. They also have the nicest staff i have ever seen.

    5
  8. Hebat

    3 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Hello, saya sudah beberapa kali datang ke Hotel ini dan saya rasa Hotel ini agak okay dan cantik. Banyak fasiliti yang disediakan untuk pengunjung yang datang dari dalam dan luar negara dan saya secara peribadi sangat seronok tinggal di Hotel ini. Kolam renang pun best, pemandangan pun sangat cantik dan menarik. Staff di situ agak peramah dan sangat membantu jika ada pertanyaan apa apa. Saya sangat recommend hotel ini sebab kualiti yang bagus dan harga yang berpatutan.

    3
  9. Avatar

    TashaDaniel9270
    3 reviews

    Servis memang 5 bintang!

    5 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Kami dan lima kali ke tempat ni. Hotel yang sangat selesa, pekerja hotel yang peramah, sarapan pagi yang sangat sedap dan menyelerakan. Setiap kali kami datang ke sini, sarapan tidak pernah mengecewakan. Pilihan yang banyak dan berbaloi!

    5
  10. Avatar

    hafaya8961
    3 reviews

    recomended

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Hotel yang sangat dicadangkan bagi mereka yang ingin ke sini . suasana bilik yang selesa dan sangat bersih. Sarapan pon sedap berbanding dengan hotel hotel lain . kawasan yang sangat mudah bagi pengguna grabcar .

    5
  11. Avatar

    vincent8848
    3 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    The room is tidy and clean and breakfast also delicious.

    4
  12. Avatar

    RezaSerizawa86
    2 reviews

    Bersih dan selesa

    4 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Pertama kali daftar masuk ke hotel ini membuatkan sya kagum dengan dekorasi yang berada di dalam hotel. Bilik yang sangat selesa dan bersih. Berada di lokasi yang lengkap kemudahan. Sesuai untuk bulan madu dan bawa famili.

    4
  13. Avatar

    afa_empire56
    5 reviews

    Nice hotel

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Pertama kali datang ke hotel ni sudah jatuh cinta dgn suasananya. Bilik yg kemas dan teratur, persekitaran yg aman dan tidak byk gangguan. Bilik juga agak luas dan selesa. Makanan yg disediakan juga terbaik 5 star. Staf sangat friendly. Nk dtg lg lepas ni.hehe

    5
  14. Avatar

    rizmanhariz12
    3 reviews

    RECOMMEND

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    GOOD FOR FAMILY THAT WANT THE SUITABLE PLACES IN HOLIDAY

    5
  15. Avatar

    xueer46
    3 reviews

    hotel

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    酒店服务态度很好!房间也很漂亮、干净整洁!早餐非常丰富好吃,很赞!大力推荐!??

    5
  16. Avatar

    Faaaaarara09
    11 reviews

    Recommended!

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Bilik cantik, kemas & yang penting tak berbah. Cadar & bantal pun takde bau. Selesa. Breakfast pun sedap. Tak sia2 check in sini ? staff pun ok. Tak ragu2 utk datang lagi next time

    5
  17. Avatar

    Tai37
    4 reviews

    Recommended hotel

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    We like this hotel!new,clean and the service is good.

    5
  18. Avatar

    Tai37
    4 reviews

    Recommended hotel

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Grab taxi is provided by the hotel and also located in strategy place.The room is tidy,comfort and clean.

    5
  19. Catherine Oo
    3 reviews

    Good Service

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Very recommended this hotel, their service is good and environment is clean, Breakfast choices is ok and much beter than others hotel.

    5
  20. Avatar

    setongkol_derok86
    3 reviews

    Bersih dan kemas

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Bilik yang tidak berbau, cadar yang bersih serta tidak berbunyi bising daripada tingkap bilik hasil daripada trafik di luar hotel.

    4
  21. Avatar

    Farhanafz94
    3 reviews

    Recommended

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    The room is tidy and clean. The breakfast also delicious. For business purpose is very recommended. Located in a strategic area which is easy for grab to pickup. Overall was good! Will choose this hotel for the next holiday

    4
  22. Avatar

    mira46
    5 reviews

    selesa

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Memang selesa hotel ni
    especially yang g vacay dgn family

    hospitality mmg bagus

    4
  23. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Good to have now a Sofitel in KL.
    House keeping have to improve but the rest was very good.

    Rooms and room service are very good.
    Perfect beds like always in Sofitel.

    Breakfast especially the bread choices were very good and much better then in another 5☆’s like Marriott, Sheraton…..

    Grab taxi service provided by the hotel is perfect. No taxi mafia hanging outside.

    For business very good location.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.