Simplysiti Dermagic Intensive Serum

Product Details

Intensive Serum with a blend of Happybelle, Korean Plant Stem Cell Technology and Hyaluronic Acid to replenish loss of moisture in skin, keeps skin refreshed and gives a radiant glow. Use day and night before Beauty Moisturiser.

  • Intensive care
  • Happybelle for mood lifting experience
  • Korean Plant Stem Cell
  • Hyaluronic Acid for moisture and radiance
  1. Avatar

    Nurul58
    3 reviews

    Burning sensation

    2 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Hai, saya dah try produk ni. And bagi saya ianya tak sesuai dengan saya sebab dah tiga empat kali pakai tapi still rasa yang sama iaitu right after pakai dekat muka saya rasa muka panas panas sikit. Ada burning sensation. Lepas tu saya cek balik bottle tu and dia ada tulis sesuai dengan all skin type tapi tak recommended untuk acne prone skin. Dan saya mempnyai kulit jenis acne prone skin, sebab tu kot saya tak sesuai dengan serum ni. Mungkin ada ingerdient yang tak sesuai dengan saya. So saya rate 2star utk skin saya

    2
  2. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Mnghalang kedutan & tanda penuaan yg lain

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Saya gunakan serum Simplysiti Dermagic Intensive Serum ni dh 6 bulan & mmg sgt selesa mnggunakannya.Kesannya pada kulit sy pun nmpak dgn ketara.Serum ni melembap & melembutkan kulit muka seterusnya mghalang kedutan & tanda penuaan lain di wajah sy.Tekstur serum pun sgt cepat mnyerap,tidak melekit dan berbau wangi.Mmg berbaloi sgt beli serum ni.

    5
  3. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Berkesan melembap & melembutkan kulit

    5 out of 5, reviewed on January 28, 2018

    Mmg berkesan melembapkan kulit kering.Sblm mncuba serum ni,kulit sy sgt kering & sensitif akibat salah guna produk dan sering terdedah kpd pnghawa dingin waktu bekerja.Saya baru mncuba Simplysiti Dermagic Intensive serum ni 3 bulan yg lepas selepas seorg kawan mngesyorkannya dan mmg puas hati dgn kesannya pd kulit sy.Saya gunakan 2 kali sehari,siang & waktu malam ,kesannya kulit sy semakin sihat,lembap & lembut.Tekstur serum ni juga sgt selesa digunakan,meresap terus pada kulit tanpa kesan melekit @ berminyak.Mmg berbaloi dibeli,harga pun berpatutan & mudah didapati di drugstore.

    5
  4. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Serum terbaik.

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Berkesan!. Itu yang dapat saya nyatakan untuk produk anak tempatan ini. Meresap terus ke dalam liang kulit, lembut dan saya merasakan kesegaran sejurus penggunaannya. Tiada masalah sampingan. Cubalah.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...