Signature Snack Organic Chia Seed

Product Details

Chia Seed is a superfood to improve stamina and endurance. These seeds make the perfect addition to any modern-day diet. Chia seeds contain one of the highest concentrations of ALA. Studies indicate omega-3 helps to reduce inflammation and improve cardiovascular health.

  1. Josephine Lim
    3 reviews

    增饱腹感

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    减肥期间特别想吃东西,所以都会拿chia seeds放进水里,只要想吃东西都会拿来喝。可以有效的增饱腹感,而且助于排毒。吃也非常爽口,很容易吞。

    5
  2. Avatar

    TING14
    10 reviews

    Chia Seeds

    3 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    听说可以帮助排毒,就买来试试了。Chia Seeds其实不便宜,但如果真的有效是值得的!
    我都是用chia seed来泡水喝,口感呢?就像青蛙蛋,用吞的其实感觉不出,就像普通开水,也没有味道。食用了一段日子,其实没感觉出比较好排毒,所以总结来说还好,可能效果因人而异吧。

    3
  3. Avatar

    nadiazanol27
    6 reviews

    simplify everything

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    chia seed helps my digestion and i can easily drink with even my fav drinks. so much easier product to consume daily and it good for health too.

    5
  4. Avatar

    Jasminecsy31
    3 reviews

    Wonderful Chia seed

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Chia seed is very good for health.. I solve my constipation problem after taking chia seed for months.. love it

    5
  5. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Berkesan mengurangkan berat badan

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2017

    Saya sudah lama mengamalkan air minuman chia seed ini. Selalunya saya beli dengan signature snack organik. Produk chia seed nya sentiasa segar dan bermutu tinggi. Setiap hari saya meminum air rendaman chia seed ini. Rasanya biasa2 sahaja. Namun khasiatnya amat tinggi. Dapat mengurang kan berat badan. Dapat menyejukkan badan dan pelbagai jenis khasiat lagi. Ia juga dapat membantu proses pembuangan saya. Paket chia seed dari signature ini amat menarik dan cantik. Mempunyai ziplock dan ia dapat mengelakkan chia seed masuk angin.

    4
  6. Avatar

    syafiah97
    65 reviews

    Baik untuk kesihatan badan

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Dengan mengamalkan chia seed tubuh badan saya rasa lebih cergas dan bertenaga. Ia juga bagus untuk menyejukkan badan. Menjadikan tubuh saya lebih sihat. saya suka mengamalkan produk ini. setiap pek nya mempunyai zip lock dan menjadi kan produk ini sentiasa berada dalam keadaan yang baik. Walaupun tiada rasa namun ia amat bagus dalam menjaga kesihatan saya. Dapat mengeluarkan toksid2 dalam badan dan menurun kan berat badan dalam masa yang singkat.

    4
  7. Avatar

    Wanyee9732
    1 reviews

    我的救星

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    我是个便秘问题很大的女孩,导致我肚子每一天都膨胀,像个怀孕的女人 ,自从朋友和亲戚介绍Chia Seed后,我每天加入两汤匙在我的水罐里,这对我的便秘问题改变了很多,可是每一天都把排泄物排泄出来,这就是便秘的救星

    5
  8. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    便秘的救星

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    刚怀孕的前四个月,我可被便秘问题困扰了。还遇过七天不能上大号,很痛苦却很无奈。直到我遇到了Signature Snack Organic Chia Seed, 我豪不犹豫买了一包试吃,一天两汤匙配温水,结果真的很帮助排便。最重要是零脂肪和零胆固醇。

    5
  9. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Packaging sangat menarik & harga pun berpatutan

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Packaging sgt menarik,dgn fungsi zip lock memudahkan sy utk mnyimpannya kembali slepas digunakan.Chia seed ni mmg x mmpunyai sebarang rasa dan bau tapi ia sgt berkhasiat utk tubuh badan.Saya mngamalkan minum air yg dicampur dgn chia seed dlm usaha utk menurunkan berat badan,ternyata kesannya mmg mbantu saya.Rasa kenyang bila mngambilnya.Saya memilih chia seed dari signature krn harga yg lebih murah,lebih berkualiti dan selamat.Berbaloi dibeli.

    5
  10. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Mngenyangkan & mmbantu sistem pembuangan.

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Saya baru mncuba Signature Snack Organic Chia Seed ni krn mmbaca feedback yg sgt baik mngenainya.Saya tambah dlm setiap minuman sy pagi dan petang,mmg ia tidak mpunyai rasa dan bau yg menarik tapi ia mmg mngeyangkan perut saya dan bnyak mmbantu dlm sistEm pembuangan.Mmg sgt bagus utk org yg ingin menurunkan berat badan & mnjaga kesihatan.Boleh juga digunakan dlm masakan.Sangat berbaloi mmbeli chia seed dari Signature Snack,harganya pun jauh lebih murah berbanding jenama lain.

    5
  11. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Mengurangkan Kolestrol

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Organic Chia Seed dapat mengurangkan kolestrol dan sgt sesuai utk org berdiet seperti saya..Chia seed membekalkan tenaga, tidak mudah penat, dan rasa kenyang..Selain itu, sgt membantu sistem pencernaan..Saya sgt2 berpuas hati dengan hasilnya

    5
  12. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    GOOD FOR ME

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    this is my first time trying chiaseed. im so shocked because i dont get hungry easily anymore. its good for me to loss my weight. i really recommeded this. the price is also cheap, RM9.90 for 200g with free postage!

    5
  13. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Chia seed baik utk kesihatan

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Organik chia seed drp signature market ni saya borong 3 pek 200g pada harga istimewa RM30 free postage lg. Sangat menjimatkan. Sebelum ni saya ada beli jenama lain tp 500g saja sudah RM32 dalam 1bungkusan. Signature ni saya beli pek 200g setiap satu dan setiap pek ada ziplock. Memudahkan utk disimpan dan elak drp masuk angin. Dijamin berkualiti tinggi dan 100% non-GMO organic produk. Sy pernah tanya direct by email mengenai status halal mereka tiada pensijilan halal tapi meyakinkan produk mereka 100% organic NON-GMO products tanpa alkohol dan bebas khinzir. Chia seed ni mmg berkesan melawaskan buang air besar. Saya dah cuba bila sehari sy skip mengambil chia seed ni sy susah buang air besar dan sangat jarang. Dengan pengambilan organik chia seed signature market ni segalanya lancar. Sehari lebih 3kali melabur di tandas. Mmg chia seed ni tiada rasa tapi ada tekstur yg unik. Bila bubuh dalam minuman bila minum terasa seperti ada biji2an diminum sekali. Ya kenyang lama setelah minum air ber chia seed ni. Saya juga selalu buat lengkong dan saya bubuh chia seed ni sekali atas lengkong tu. Nampak sedap. Bila makan akan gigit chia seed tu rasa crunchy. Beli banyak pn x rugi kerana expiry date tahun 2020. Saya ada baca utk mengetahui kesegaran chia sees ni kita tengok chia seed ni seolah2 ada electrostatic seperti melekat2. And guess what signature market organic chia sees ni sama seperti gambaran yg sy baca.

    5
  14. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    very cheap and good

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    this brand always got promotion very cheap , last time i bought a lot to keep stock , at morning i like to add some at my water bottle than go work. eat more this chia seed i feel my body more healthy.

    5
  15. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2017

    These are absolutely wonderful sprinkled on to cereals or muesli, and I enjoy making a pudding from them , soaked overnight with 3-6 times the same quantity of almond milk and a dash of vanilla extract, sweetened with agave nectar and topped with berries. The big pack is great value, and resealable.tqsm 100comments for the gift.

    5
  16. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Meyegarkan dan menyihatkan

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Saya mengamalkan minum air yang di rendam bersama chia seed. Rasanya airnya seperti biasa.  Setelah seminggu memang ada berubahan. Tabiat membuang air besar pun menjadi senang dan teratur. Chia seed juga dapat menyejuk kan badan saya. Badan terasa kenyang dan bertenaga. Tiada lagi kembung perut atau gastrik. Sememangnya bagus untuk tubuh kita. Ia juga tiada bahan pengawet. Anak2 saya pun menggemari air chia seed ini.

    5
  17. Nur Arina
    812 reviews

    Pertama kali mencuba

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Saya adalah pengguna yang pertama kali cuba chia seed ni. Pendapat saya tentangnya,best sangat. Saya selalu letakkan chia seed ni dalam minuman saya. Ok,walaupun tiada rasa tapi ianya boleh mengenyangkan saya. Suami pun cakap boleh chia seed ni boleh membuatkan perutnya tahan daripada lapar

    5
  18. Nor Dilla
    4 reviews

    TERBAIK UNTUK DIET SAYA

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Mudah Berasa Kenyang
    Chia Seed walaupun tryptophan akan memberikan kesan mengantuk selepas makan, namun ianya juga amat berpotensi untuk membantu mengawal selera makan saya (mudah berasa kenyang), memberikan tidur yang selesa dan membantu untuk meningkatkan mood SAYA seharian.

    5
  19. 溦溦 林
    473 reviews

    Signature Snack Organic Chia Seed

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    thanks you 100 comment let me got a chance to try Signature Snack Organic Chia Seed, so surprise this package so big , i think i can eat this a few month , I really love Chia seeds! I use them by just putting some in my water bottle. It does keep me full.but a problem is chia seed the seeds always got caught in my teeth make me uncomfortable.

    4
  20. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Melawaskan dan membuang toksin badan

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Chia seed ni sangat bagus untuk kesihatan dalaman saya.
    Saya baru beberapa bulan mencuba dan dapati ia dapat melawaskan pembuangan air besar dan juga mengelakkan sembelit.
    Ia juga membantu menyingkirkan toksin dari badan.
    Memang berkhasiat dengan pelbagai kebaikkan untuk badan saya.

    4
  21. Jason Lim
    106 reviews

    very clean

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    this chia seed very clean ,high quality ,i must take this for every nite .

    4
  22. Ariel
    145 reviews

    High quality

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    As far as chia seeds go, these are of high quality. I enjoy it by sprinkling it into my drinks, leave it for ten minutes at least and sip it. It’s quite filling and helps with my digestion and bowel movements.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...