Seven Seas Multivitamin Syrup

Product Details

Seven Seas Multivitamin Syrup contains 8 essential vitamins and enriched with DHA for children’s healthy growth and development. It also contains delicious orange juice and is suitable for children who are picky eaters in their daily diet.

  1. Avatar

    sinlk59
    6 reviews

    Sweet and sticky

    3 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    I got the sample from Sevenseas and let baby tried it. Baby seems to love it very much so I check it myself. It seems it is a little bit sweet and sticky for kid. So far I haven’t discover any problem beside the taste. Hope Sevenseas can improve the taste so that it become more suitable for kids.

    3
  2. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Agak manis & pekat

    3 out of 5, reviewed on January 31, 2018

    Ank sy mmg selalu mkn vit seven seas terutama yg Seven Seas Gummies yg perisa blackcurrant dan sy baru mncuba Seven Seas Multivitamin Syrup ni krn yg chewy tu dia selalu minta lebih dari sepatutnya krn rasanya yg seakan gula2,Selain tu vit ni bagus krn ada minyak ikan kod yg baik utk perkembagan ank.Utk rasa Seven Seas Multivitamin Syrup ni sedap rasa oren,tapi mmg agak manis la utk kanak2.Tekstur pekat dan berbau wangi.Tapi yg mnjadi masalah,ank sy x sukakannya & sering termuntah bila sy suapkan.Mgkin sy perlu kekalkan dgn Seven Seas Kids Chewies.

    3
    1
  3. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    A bit sweety for Kiddo

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    I get sample of this. My kids love it. Of course because its sweet. My kids said it’s delicious. I notice when consume this my kids eat rice more than before.

    I notice her appetite become good. Like to eat more than before. My kids also rarely to got sick.

    This syrup taste orange. Comes in glass bottle. So must handle with care. This syrup can consume start from 1 month old. I have two kiddos age 1 and 3 years old. So it’s easy to me just buy one multivitamin to both of them.

    4
  4. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    multivitamin for kids

    3 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    multivitamin seven seas ni saya dapat hadiah contest dan disebabkan tiada anak saya bagi pada anak sedara. sebelom bagi pada anak sedara, saya try dulu rasa. ada rasa oren which is budak-budak akan suka la kan sebab ada perisa buah. bau pun sedap tapi saya rasa macam terlalu manis la. saya yang dewasa rasa manis , bagi kanak-kanak kemanisan ini macam overdose je. tapi sebab dh dapat so saya bagi je tapi kena pastikan lepas amik sesudu multivitamin ni kena minum air masak banyak. kesan selepas amalkan ini batuk berkurangan tapi saya rasa tak akan beli lagi lepas ni. manis sangat!

    3
  5. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Menambahkan selera makan

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Anak saya yang berumur setahun 8 bulan kurang selera makan. Saya mengamalkan multivitamin ini. Berperisa oren dan manis memudahkan saya memberi pada anak. Ia membantu meningkatkan selera makan anak saya. Di samping itu juga multivitamin ini juga memberikan antibody yang kuat untuk anak saya. Dia kurang selsema dan demam. Harganya berpatutan.

    5
  6. Avatar

    cherrylee
    72 reviews

    so far so good

    3 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    My boy recently less eating & tak selera. Somemore sick cough. I gave this for him, hope this can help him growing healthy. So far still okay, just drink few days ago only. But a bit sweet.

    3
  7. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Anak kurang selsema dan demam

    3 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    Selepas memberi anak muktivitamin sevenseas ni saya dapati anak kurang mengalami demam dan selsema walaupun cuaca panas dan sejuk.
    Sebelum ini dia kerap selsema kalau cuaca sejuk,sejak amalkan sevenseas masalah berkurangan.

    3
  8. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Too sweet for children

    2 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    I understand the ploy to add more essential vitamins into the growing bodies of a kid. However, making the syrup overly sweet is not one way to allow kids to eat proper vitamins. Because the syrup leaves a thick sugary feel on the tongue, the vitamins may have loss some of it’s properties because of the combatting sugar added. I would recommend sticking to encased pills like fish oil for my younger siblings and future children, rather than a syrup base. However, note that this is meant for kids who some can’t chew properly or swallow, so making it drinkable is the obvious choice. I would not buy this brand though.

    2
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...