Sebamed Baby Diaper Rash Cream

Product Details

With the pH value of 5.5 Baby sebamed is clinically proven to promote the development of the acid mantle. Free from nitro-musk compounds, formaldehyde, nitrosamines, dioxane. Prevention and rapid relief of diaper dermatitis, protection against aggressive substances which could cause an inflammation of baby’s delicate skin

  • Consolidates the resistance of baby’s delicate skin
  • With the pH value of 5.5 Baby sebamed is clinically proven to promote the development of the acid mantle
  • Free from nitro-mochus compounds, formaldehyde, nitrosamines, dioxin
  1. Avatar

    Shika43
    380 reviews

    Ruam lampin kembali pulih

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2019

    Sebelum ni masalah ruam lampin my kids memang susah nak hilang.. ruam semakin ok then akan kena kembali…Sebamed Baby Diaper Rash Cream mampu pulihkan ruam lampin dengan sangat berkesan dan my kids lebih aktif tanpa menggaru atau merengek lagi bila berpeluh …ruam juga cepat kering serta kemerahan pada bahagian pelipat slowly getting better…Sebamed Baby Diaper Rash Cream tanpa bau dan selamat digunakan pada bayi dan anak2 saya.. pulihkan dengan kesan terbaik dalam jangka masa panjang serta tak ada ulang2 kena kemerahan atau ruam lagi ..skin bekas ruam pun lebih halus dan tiada kasar lagi, Sebamed Baby Diaper Rash Cream formulasi terbaik dan sangat membantu ibu2 seperti saya yang nak terbaik untuk anak2… Texture juga cepat absorb pada skin so tidak rasa melekit…

    5
  2. Yana O Physics
    9 reviews

    Berkesan dan mencegah gatal-gatal

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Sangat berpuas hati dengan sebamed diaper cream ni sbb membantu untuk mencegah baby saya dari gatal-gatal dicelah peha. Walaupun baby dh dua tahun tapi saya masih lagi menggunakannya

    5
  3. Shaharun Nora
    3 reviews

    Multipurpose Baby Cream

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Even though i am not a mother but i was a babysitter. I always make sure i applied this sebamed baby cream before i put on the diapers to avoid rashes n scratch in between the legs n bum. Besides that, it is also useful to treat itchiness n redness from mosquito or insects bite on the baby skin. It smells good too n even though the texture is thick it absorbs quickly. Besides that it last long too. 1 big tub can last about 3-4 months.

    5
  4. Avatar

    fadinar8752
    12 reviews

    Recommended!

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Suitable for my babies skin

    4
  5. Avatar

    Umieto15
    12 reviews

    Sebamed untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Saya sentiasa memilih jenama Sebamed untuk kulit sensitif anak saya baik mandian atau nappy rash!

    5
  6. Min Ming Soh
    3 reviews

    效果非常好 很滋润 天然?

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    这支东西买给我侄女用 一开始出湿疹 用了这款后明显改善了很多 推荐给大家?真的很天然 而且也很滋润 最适合新生的宝宝了??

    5
  7. Avatar

    Lynelty53
    18 reviews

    Sebamed baby diaper rash cream

    4 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    I’m using this Sebamed rash cream to stimulate baby red rashes. Prevent from skin symptoms like infections. I won’t let my baby suffer uncomfortable. Good for baby delicate skin.

    4
  8. Avatar

    cj786
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I love to use this product. It suits my baby skin well. It simply reduce rashes and my baby feel comfort.

    5
  9. Avatar

    Lavender54
    3 reviews

    很有效的产品

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    我的孩子用着这个牌子。搽在屁屁上会有一层保护膜,可能是起到隔尿的作用,小屁屁就好的快。今晚搽上,明天起床屁屁就完全不红了,好用!

    5
  10. Avatar

    Kiufen8919
    3 reviews

    Gentle cream

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Have been using it since my baby girl was born. I usually apply it after each diaper change. No diaper rash so far. It is working well for my baby. It is gentle for baby’s skin as it doesn’t cause allergic reaction.

    4
  11. Avatar

    Intanshaifina26
    1 reviews

    Krim yg terbaik,tak tukar lain dah

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Mula dari anak no 2 pkai krim ni, sebab naik merah2 kat celah Peha,pkai dlm 3 hari,hilang merah² tu, mmng berkesan sangat,sampai la anak no 4 ni,mmng pkai krim ni je. Cuba krim yg lain,x bkesan sngt. Mmng ok

    5
  12. Avatar

    Zanalyka41
    4 reviews

    Sangat terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sebamed baik untuk kulit baby yang sensitif serta mempunyai haruman yang menyenangkan

    5
  13. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    PH 5.5

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    PH 5.5 is the most balancing content for baby skin.
    Sebamed baby diaper rash cream is quite good to keep baby skin away from nappy rash.
    But the price is a bit higher than others brand.

    4
  14. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    Highly recommend!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Highly recommend!

    5
  15. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Effective in preventing and curing nappy rash

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Sebamed nappy cream is effective in curing nappy rash. My baby’s nappy rash gone within a day after i applied it on him. However, the price of sebamed nappy cream is expensive.

    4
  16. Avatar

    steffi8279
    5 reviews

    Smooth and non oily

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    It’s slightly more expensive but worth the price because of its texture and mild scent. I highly recommend this because my baby’s rashes are gone within a day. I would put a thin layer to protect her skin.

    5
  17. Avatar

    Nuriqazhar80
    11 reviews

    Sebamed always the best!

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    Im using this for my baby and its good to prevent from nappy rash and my baby can sleep all night . I also use the bath soap . You will never regret to have this one for you babies. I tried so many product and these one is definitely the best.

    5
  18. SAFE N BEST

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    THIS IS THE BEST SOLUTION FOR DIAPER RASH. RASHES GONE TO HEAVEN IN JUST A DAY. RM50 PLUS BUT WORTH THE PRICE

    5
  19. Nur Arina
    812 reviews

    Sesuai juga pada kulit kering

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    Saya selalu gunakan sebamed ni pada bayi saya setiap kali selepas mandi. Saya sapukan sedikit2 bagi mengelakkan terjadi ruam. Sejak jadi rutin pakaikan begitu pada anak,ruam memang sukar melekat pada anak. Dan anak saya boleh bergerak aktif. Memang kena teruskan pengunaan lagi selepas ini.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...