Samsung AHSC Hi Speed Charger White

Product Details

  • Faster Charging
  • 100 – 240V input voltage
  • 2A Output current
  • 5.3V Output voltage
  • Cable length: 1m
  1. Avatar

    ken0212199149
    8 reviews

    faster

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Since I love to play mobile game especially mobile legend on my phone, it will make my phone battery always turn to low.. So for gamers we really need a good and fast charger to charge our phone so this is the charger that I really need for my phone because it will charge faster than other charger.

    5
  2. Avatar

    shahirahhani42
    6 reviews

    Good Item

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Saya pernah pakai. So far bagus. Tahan lama. Very recommended

    5
  3. Avatar

    digi29929942
    6 reviews

    good condition

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    不错,原装可以买

    5
  4. Avatar

    Farzaid9384
    3 reviews

    Pengecas terpantas

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Wow.. sangat mengujakan dengan kepantasan charger ini.. tak sampai 45 minit dah dapat charge penuh. Dengan size yang tidak terlalu besar memudahkan saya untuk bawa ke mana saja.

    5
  5. Avatar

    arepashari19
    3 reviews

    Fast charging

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I bought this charger for my nephew. She told me that the charging period was shortened even while using the phone while charging. Life saviour, thats what she said.

    5
  6. Xanvie II
    3 reviews

    Samsung charger yang best

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    More reliable, friendly and useable. Charger Samsung yang boleh boleh pakai bagi orang suka travel, nak charge handphone lebih cepat juga lebih ringan untuk dibawa ke mana sahaja. Laju dan mudah untuk dipakai bila ada kecemasan semasa bateri handphone bateri habis. Charger ni memang terbaik!

    5
  7. Zaki MK
    3 reviews

    Reliable Phone Charger

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Most reliable phone charger I used. From charging performance and long lasting with robust materials….

    5
  8. Fairuz Fadzil
    3 reviews

    Cepat dan tahan lama

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Tak sangka bila guna charger ni, phone sekejap je dah penuh dan charger ni tahan lama? Sangat mudah dibawa ke mana-mana sahaja! Juga boleh digunakan dengan mana-mana android? Memang berbaloi dengan harga?

    5
  9. Avatar

    azharansari04
    2 reviews

    Fast charger and Good Quality

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Baru beli minggu lepas dan seminggu da pakai. Puas hati dan terbaik, memang laju kalau charge telefon. Kadang tu bila kita nak cepat, time ni la yang sangat membantu.. Charge setengah jam da sampai separuh dia charge bateri. Terbaik dan recommended

    5
  10. Mesut Ojil
    4 reviews

    Gamers love it

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Since I love to play mobile game especially mobile legend on my phone, it will make my phone battery always turn to low.. So for gamers we really need a good and fast charger to charge our phone so this is the charger that I really need for my phone because it will charge faster than other charger.

    5
  11. Avatar

    qairul300320
    1 reviews

    superb fast charging

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    if you buy the original product, surely it can charge your phone faster compare to others brand.

    4
  12. Mefiila AR
    3 reviews

    Produk yg sgt bagus

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Baru beli charger ini. Kena beli yg original ye. Sgt2 laju bila charging. Tiada masalah bateri akan habis. ?

    4
  13. Avatar

    Rafie01
    3 reviews

    High speed charger

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    It is the best charger phone I have had. Very fast charging my phone and no problem until now. I also use it to charge my powebank and others gadget as well. I love this charger.

    5
  14. Isham Muddin
    4 reviews

    Good charge

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    I must admit Samsung Charger is durable and charge phone faster. I even can unplug the USB and charge using my powerbank or laptop. Easy to bring when traveling and come with warranty when purchase Samsung phone.

    5
  15. Isham Muddin
    4 reviews

    Good charge

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Kepala pengecas SAMSUNG ini original, sebab dia tahan lama dan tak mudah rosak, bukan itu shj, ini juga cepat mengecas bagi kesemua hp khususnya Samsung juga baik untuk mengecas powerbank

    5
  16. Avatar

    Tim199886
    3 reviews

    Review for gigagigs

    3 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Write reviews for gigagigs

    3
  17. Ferrdy Dalas
    4 reviews

    Cepat mengecas, support semua HP, tahan lama dalam pemakaian? Ya, benar!!

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Kepala pengecas SAMSUNG ini original, sebab dia tahan lama dan tak mudah rosak, bukan itu shj, ini juga cepat mengecas bagi kesemua hp khususnya Samsung juga baik untuk mengecas powerbank

    5
  18. Heng Chen Yee
    3 reviews

    快速充电

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    有牌子就是不一样,充电快,leng leng ,不用等那么久了,可是充电的线再长一点更好,因为高处的地方难放。

    4
  19. Avatar

    gabvin9861
    3 reviews

    Best samsung charger

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    I am a Samsung User from 2014 till 2018.This charger is a very long lasting charger and a good use of electric,Plus the usb cable also made from long lasting material that makes the cable can be use for long period of time.

    4
  20. Avatar

    MiyaHanabi762
    1 reviews

    Samsung great

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    I have used for almost 3 years its better and more faster than other charger..and its original samsung

    5
  21. Avatar

    Faridsapura81
    3 reviews

    Best and worth it.

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I’ve been using it for almost 1 year. Greatly save and durable quality.if possible multiply the color for the custumer. Price is reasonable.

    4
  22. Avatar

    Syahmi5907
    3 reviews

    Fast charge

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Best guna yg ni. Sbb kalau charge dkt phone sendiri dia keluar fast charge. Tak sampai sejam pun battery blh full. Harga pun berpatutan. Tak rugi kalau beli. Kalau dkt kedai lg mahal kalau ada yg murah pun cpt rosak. Baik beli yg ni tahan lama and murah

    5
  23. Avatar

    Daniel_Lai48
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    This Samsung charger can even charge my back-up Sony Xperia phone and in such a faster time than Sony’s own charger! It shows how effective and time-saving hi-speed charger it is, considering that a lot of chargers are faulty and slow. This particular one is sleek and white, is easily portable and can be used on any socket provided. I have been using it over a few years and not once has it emit any burning smell or wear and tear. Great product!

    5
  24. Chris Chen
    3 reviews

    快速充电,节省时间

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    作为samsung的长期使用者我觉得他的充电器即安全又快速充电,节省了不少时间,也不会过热。

    5
  25. Avatar

    vanilakillu87
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Quite good, the fast charge is real

    4
  26. Avatar

    bambam84
    5 reviews

    fast charging

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Mgecas hp dgn cpt dan tdk perlu tggu lama untuk penuh batri hp .ok dan tahan lama

    4
  27. Avatar

    ekhmal60
    3 reviews

    charger terbaik

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    charger ni kejap je nk cas fon.x smpai sejam da bole gune fon.lgpun portable n cable sng bole plug in kt pc je kt mne2 je.highly recommended.

    4
  28. Mikmi Ikhwan
    3 reviews

    Fast Charger

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Great charger. Very fast to charge my smart phone samsung Note 5. Battery full less than 1 hour of charging. Recommended to samsung user. Save your time to charge your phone. 5 star for this product.

    5
  29. Avatar

    Calson08
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    I brought it after i found my old changer is slow charging.The size of charger is standard and easy to bring outside.Speed of charging is fast.Value for money.

    5
  30. Avatar

    ciehhong9463
    4 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    This fast charger is Good,when overheat it will stop charge.But the cable soon will be bad.

    4
  31. Avatar

    ciehhong9463
    4 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    This fast charger is Good,when overheat it will stop charge.

    4
  32. Avatar

    ACE_khoon35
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Fast charge to all of the Android phone.Have a long lasting of life.i am still using this charger. price is not expensive, it’s a reasonable price for all of the Android users.

    5
  33. Avatar

    zahiragk31
    9 reviews

    charger terbaik

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    charger samsung ini sangat terbaik kerana handphone saya dapat charge dengan lebih cepat dan mudah dibawa merata tempat.sangat recommend

    4
  34. Avatar

    firdausrocky23
    4 reviews

    Efficient charger

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Very good quality and also fast charging my phone. Really recommended.

    5
  35. Avatar

    Azhan86
    6 reviews

    Good for traveling

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    This item have fast charging. Very suitable for me as a traveler

    5
  36. Sueyin Lee
    6 reviews

    Fast charging

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    The product is fast charging and easy to be kept.

    4
  37. Azri Azman
    6 reviews

    Superb fast charging

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    Cable dan adapter terbaik untuk samsung! Bateri tinggal 10% tapi charge tak sampai 1 jam da penuh! Highly recommended!

    5
  38. Avatar

    sam_salam96
    5 reviews

    Bateri cepat penuh

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Saya memilih produk ini, kerana ia membantu bateri anda lebih cepat penuh dan tidak memakan jangka masa yang lama.

    5
  39. Shahid Rusli
    3 reviews

    Really speed my charging

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Im a student and using smartphones are essential in my life. Usually, the battey will drain out really fast as i use it too much. So, using this charger increase the rate of charging and lower down the time taken for me to charge my phone to 100%

    4
  40. Avatar

    arjuna880984
    18 reviews

    Most reliable charger

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I was not being bias but i do agreed that i am a samsung fan. My wife still stick to an apple brand but in my point of view and my experience using both brand. Samsung still the fastest and most reliable charger. Btw, my wife apple cable broke after 6 month used but my cable still works after 1 year plus!

    5
  41. Ng Yan Yan
    3 reviews

    Quality product

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I have been using this charger for more than half a year and it still works perfectly. I highly recommend to buy this charger for your Samsung phone, and it is easier to bring it with you when you are traveling.

    5
  42. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Kabel cepat rosak

    3 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya membeli charger ni untuk Hp Samsung saya. Memang cas masuk dgn cepat tetapi tidak sampai sebulan cas dah x masuk. Saya memang tidak berkongsi charger dengan orang lain dan akan off hp semasa mengecas..

    3
  43. Avatar

    setongkol_derok86
    3 reviews

    Tahan lama

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Charger yang mudah digunakan dan tahan lama. Cable tidak mudah rosak sepertimana yang dibeli di tempat lain.

    5
  44. Avatar

    jonathankok2198
    3 reviews

    Fast Charging !!

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    This product charges the phone very fast. However, the great thing about this product is that, regardless of the type of USB Cable used to charged the my mobile phone, it still chargest fast as the main plug point head itself is the main reason why the phone chargest very fast. In my scenario, I am using an S8+, from 5% to 100% it only takes roughly 1hours 5 minutes to fully charge which is considered fast already.

    5
  45. Avatar

    muaena32
    5 reviews

    Good tho!

    4 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    It did its job amazingly even at first i doubt it! Since it was specifically a charger under Samsung brand, i really thought it would be as it said to be fast charging particularly only with Samsung phone. But say no more. The fast charging function is effective even when i was charging my Huawei. Deserved three thumbs up tho!

    4
  46. Avatar

    Fathonah16
    3 reviews

    Quality product for life

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Charger yg bagus dalam masa beberapa jam sahaja..bateri phone saya sudah penuh..memang terbaik..rekaan dan design bentuknya juga simple memudahkan penggunaannya dimana2 sahaja.mempunyai plug 3 pin..good product hope dapat lagi guna product nim sampai bila2

    5
  47. Avatar

    Atika31
    1 reviews

    Really fast charging

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Walaupun beli plug yg lain, tak sama dgn plug ini. Semua cable boleh pkai dan sangat cepat charging.saya pakai dah 3 tahun ,just tukar cable a few times.

    5
  48. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    mudah rosak

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    saya menggunakan charger hi speed ini. plug nya tidak rosak cuma kabelnya sahaja sudah tidak masuk cas. waranti nya hanya 6 bulan. selepas setahun penggunaan cas sudah tidak masuk. saya terpaksa beli yang baru. Harganya agak mahal juga. mujur la plug nya tidak rosak. mungkin kabel nua rosak kerana selalu bertukar handphone untuk di cas. kerana model telefon nya berlainan.

    4
  49. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Tidak tahan lama

    3 out of 5, reviewed on November 9, 2017

    Saya menggunakan charge ini untuk handphone samsung A5 saya. Jangka hayat charge ini tidak sampai setahun. Casnya tidak masuk dan rosak. Terpaksa beli kabel yang lain. Walaupun harga charge ini mahal namun kurang tahan lama. Kabel cepat rosak. Kualiti sekarang semakin kurang.

    3
    1
  50. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Charger samsung

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2017

    Masa guna samsung galaxy mini s3 sy mmg guna charger samsung ni. Sampai la sekarang masih guna cuma kabel da tukar lain. 3 ke 4 tahun jgk guna. Mula2 mmg laju bila charge lama2 kabel punya wayar da mula kemik2 dan nl putus tu yg tukar kabel lain. Tapi kepala plug tu tetap boleh guna. Laju je charge even guna kabel cikai. Kabel asal putih samsung boleh tahan panjang. Nasib baik kabel boleh cabut2 tu boleh guna lagi dengan kabel.lain.

    4
  51. Avatar

    Izzana
    35 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Saya guna hampir 3tahun charger samsung ni..tahan lama baru sahaja rosak cable dia sebab tercabut putih-putih pada wayar..masih boleh di guna tetapi takut memudaratkan saya tak guna dan beli yang lain..bila cas bateri cepat penuh dan lambat habis bateri..cable panjang senang jika plug jauh tak perlu risau tak sampai nak cas..berbaloi sangat sebab tahan lama..

    5
  52. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Does a brilliant job

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Memang bateri hp cepat penuh bila guna charger ni. Selalunya almost 2 jam baru nak penuh bateri, guna charger ni 45-55 minutes dah full. Memang terbaik la. Design dia pulak senang bila tak mahu guna just tolak kaki tu masuk dalam. Mudah untuk penyimpanan.

    5
  53. Nor Othman
    1343 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    It works. That’s all there is to it. It looks like they’re using an older cable that was for one of Samsung’s older devices but with the normal power brick for the S6. It works fine and the cable is longer than the normal S6 one so that’s nice.

    5
  54. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Cas cepat masuk dan bateri cepat penuh????????

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Charger Samsung ni memang bagus kerana ia mengecas telefon bimbit saya dengan cepat dan mudah.
    Selain itu bateri juga cepat penuh dan tak perlu menunggu terlalu lama.
    Senang juga dibawa ke mana-mana kerana boleh boleh digunakan terus ke powerbank.
    Menjimatkan masa saya.
    Tahan lama dan tidak mudah rosak.
    Memang terbaik. Saya guna dah lama dan sehingga kini masih ok dan elok.

    5
  55. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Bateri cepat dicas dan cepat penuh. Terbaik!!

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Charger Samsung ni memang bagus kerana ia mengecas telefon bimbit saya dengan cepat dan mudah.
    Selain itu bateri juga cepat penuh dan tak perlu menunggu terlalu lama.
    Senang juga dibawa ke mana-mana dan boleh cable boleh digunakan terus ke powerbank.

    4
  56. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    fast charger

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    this charger is awesome!! very fast can charged full for my samsung note!
    save time!

    4
  57. Niki Tay
    996 reviews

    very fast can charge full

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    super fast can charge full the battery somemore after charge the phone the Charger no hot .

    4
  58. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    I can't believe how fast its charged my phone.

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I need using my phone all day long since I’m doing business through online. My phone’s battery keep run out the power. With Samsung AHSC Hi Speed Charger, I can’t believe how fast it charged my phone. Almost 50% fast from ordinary one. So, I am not turning back to my old charger anymore.

    5
  59. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Super fast charging and ideal for all types of phone

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    This Samsung charger can even charge my back-up Sony Xperia phone and in such a faster time than Sony’s own charger! It shows how effective and time-saving hi-speed charger it is, considering that a lot of chargers are faulty and slow. This particular one is sleek and white, is easily portable and can be used on any socket provided. I have been using it over a few years and not once has it emit any burning smell or wear and tear. Great product!

    5
  60. Betty Liew
    263 reviews

    Fast Charging

    5 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    I must admit Samsung Charger is durable and charge phone faster. I even can unplug the USB and charge using my powerbank or laptop. Easy to bring when traveling and come with warranty when purchase Samsung phone.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...