Safi Pore Tightening Facial Cleanser

Product Details

Safi Pore Tightening Facial Cleanser with Cucumber Extract & Habbatus Sauda.

 • Deeply cleanses to remove dirt.
 • Refreshes and lightens skin.
 • Protects skin with nutrients and antibacterial properties.

Skin becomes healthier, softer & radiant.

 1. Avatar

  Crs141289
  6 reviews

  Safi Selamat dan Suci

  4 out of 5, reviewed on May 26, 2018

  Dari sekolah menengah lagi saya suka guna produk safi tetapi selalu bertukar jenisnya. Sekarang saya menggunakan pembersih muka yang diformulasikan dengan gabungan semula jadi seri mentimun dan habbatus sauda kerana ia dapat menghalus dan memberi kesegaran selepas menggunakannya.

  4
 2. Avatar

  zulaiha12302
  3 reviews

  Pencuci Muka Yang terbaik

  5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

  Saya Masih baru menggunakan pencuci Muka Safi ini. Tetapi saya merasakan perubahan setelah menggunakan pencuci Muka Safi ini. Selepas mencuci muka, kulit muka saya menjadi lebih lembut. Harganya Di pasaran sangat ok Dan berbaloi. Pencuci Muka ini mudah didapati Di supermarket Dan drugstore.

  5
 3. Avatar

  Humaira34
  2 reviews

  Pembersih muka pilihan saya

  5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

  Dulu muka saya teruk sebab tersalah pakai produk. Saya gunakan produk ini utk beberapa hari dan nampak kesannya.. kulit muka saya kembali normal dan bersih.. thank you safi!

  5
 4. Avatar

  RenNurfatihah50
  137 reviews

  Mengecilkan pori

  5 out of 5, reviewed on February 4, 2018

  Antara pembersih muka kegemaran saya. Paling kerap di beli juga. Ianya kerana pembersih muka safi timun + habatus sauda sesuai dengan kulit saya. Baunya juga wangi dan menyegarkan. Kulit terasa lembut dan moist. Sesuai untuk mengecilkan pori di muka. Ianya mudah di dapati dan harga pun murah.

  5
 5. Avatar

  zulaikhasma82
  10 reviews

  Pengguna tegar safi cleanser

  5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

  Pembersih muka safi ini sangat membuatkan kulit muka saya bertambah licin dan segar sepanjang masa.Segala parut jerawat semakin pudar dan mengecilkan liang roma.Saya hanya menggunakan pembersih muka ini sahaja untuk mencuci muka,segala cela telah hilang dan membuatkan saya setia dengan produk safi bertahun lamanya.Safi terbaik setakat ini.

  5
 6. Nur Arina
  812 reviews

  Pembersih muka terbaik

  4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

  Pertama kali mencuba safi balqis ni saya tidak tahu fungsinya yang sebenar. Tapi apabila sudah lama pakai, saya dapati liang roma saya semakin mengecil. Bagi yang berjerawat saya tidak syorkan guna pembersih muka yang ini sebab ianya khusus untuk liang pori dan lain-lain.

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...