Safi Micro Calcium Toothpaste

Product Details

 

 • Whitens teeth
 • Strengthens teeth.
 • Prevents tooth decay.
 • Prevents cavities.
 • Prevents plaque.
 • Freshens breath.

Comes in 3 variants:

 1. kayu sugi
 2. orange herbal
 3. sea cucumber

 

 1. Nadbarrei07
  3 reviews

  Gigi Lebih Bersinar

  4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

  Sebelum guna ubat gigi Safi Micro Calcium gigi saya kekuningan. Selepas menggunakan ubat gigi safi gigi saya semakin bersih dan tiada lagi kesan kuning degil pada gigi. Menggunakan kayu sugi membuatkan gigi lebih bersinar dan diyakini Halal.

  4
 2. syafiah97
  65 reviews

  rasa yang menarik

  4 out of 5, reviewed on December 7, 2017

  saya memilih ubat gifi safi micro calcium ini kerana produk safi di jamin halal dan boleh di guna tanpa rasa was2. Rasa nya juga agak menarik dan unik kerana campuran bahan bahan seperti oren kayu sugi dan banyak lagi. Anak saya pun boleh menggunakan ubat gigi ini. Mengandungi kayu sugi. bahan yang di yakini.

  4
 3. AieenDeen28
  899 reviews

  Agak kurang berbuih

  3 out of 5, reviewed on October 9, 2017

  Harga ubat gigi safi ni mmg sangat murah berbanding jenama lain..saya selalu beli safi kayu sugi kerana baunya wangi..tetapi ia kurang berbuih & memerlukan penggunaan yg banyak..ubat gigi safi ni juga tiada sensasi dingin kerana tiada kandungan mint..tapi berbaloi beli kerana harganya mmg murah..selalu ada percuma berus gigi yg comel dlm pek besar.

  3
 4. mizarifin91
  136 reviews

  rasa oren

  4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

  saya mencuba ubat gigi safi ni disebabkan harga yang lebih murah berbanding jenama lain dan mudah didapati di mana-mana kedai. ubat gigi ni ada rasa oren sebab juga mengandungi ekstrak oren jadi mulut akan rasa segar dan wangi. tapi saya perasan safi kayu sugi ni kalau digunakan kayu sugi mesti tidak ada campuran pudina. saya lebih gemar yang ada rasa pudina kerana lebih segar dan memberi impak sejuk. harap lepas ni ubat gigi safi kayu sugi boleh dicampurkan sekali ekstrak pudina.

  4
 5. Nik Zulaikha Shah
  288 reviews

  Bersihkan gigi dengan cara sunnah

  4 out of 5, reviewed on July 3, 2017

  Sesuai untuk mereka ang ingin membersihkan gigi & mulut dengan cara lama tetapi moden. Kayu sugi agak sukar digunakan, tapi dengan Safi Micro Calcium, amat mudah…malah nafas terasa segar, gigi, gusi & mulut terasa lebih sihat, bersih serta kesegarannya tahan lebih lama.

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...