Playboy’s Queen of the Game Deodorant Spray

Product Details

The Queen of the Game deodorant spray features the Skin Touch innovation to retain freshness and fragrance 24 hours a day. The encapsulated fragrance beads are released onto the skin when sprayed and reactivated throughout the day. The friction caused by touch to the skin tears the capsule and releases the scent within the bead.

The Queen of the Game’s sweet and passionate scent is composed of jasmine sambac, orange blossom passionflower, coffee foam and coffee absolute, and complemented by chocolate, Tonka bean, cedar and patchouli.

  1. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Memikat Jiwa Playboy’s Queen of the Game Deodorant Spray

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Wangian bungaan semula jadi menjadikan badan berbau harum.Diri bertambah yakin ketika berada dengan orang ramai dan mengurangkan rasa rendah diri. Bila pergi kemana-mana semua orang pasti terpesona apabila memandang dan bersentuhan dengan badan saya. SEMUA orang suka akan bauan ini tidak terkecuali saya. Terutama kaum wanita tidak dapat dipisahkan dengan minyak wangi.Tidur pun nak sembur juga..suka…

    5
  2. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Hanya sekali semburan.

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Hebat. Itu yang boleh saya sifatkan untuk produk dari Playboy ini. Tidak melekit, tidak rasa lembab, tidak berasa tidak selesa untuk produk ini. Ianya terasa ringan bila diaplikasikan. Mudah dibawa.

    4
  3. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Kering, tidak melekit, tidak berbau lagi.

    4 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Mudah digunakan. Dengan hanya sembur,kering sahaja… tidak tumpah…tidak melekit…berbau harum. Tiada lagi bau yang t idak menyenangkan pada badan. Tahan lebih lama.

    4
  4. Avatar

    sherryever71
    217 reviews

    smell just nice

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    my sister in law bought this to use before and she likes it. She asked me to help her repurchase again.
    She told me this nice, I tried as she shares with me to use. The smell is nice, not too strong.
    most important it didn’t give me feel any sticky after spray on.
    Easy to find at hypermarkets, glad sister in law told me of this.

    4
  5. Betty Liew
    263 reviews

    I am the Queen of the game

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    The moment you spray on your body, I can smell the nice scent that can last longer. The smell able capture my husband attention and he do love the feminine smell. No more unpleasant body odor.

    4
  6. Dyg Mass
    72 reviews

    deodorant kesukaan saya..

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2017

    Playboy’s Queen of the Game Deodorant Spray memang terbaik dan tahan sehingga 24jam. Baunya sangat wangi dan tidak ada masalah jika berada di bawah cahaya matahari yang panas terik. Saya suka pakai ketika pergi jogging atau berzumba, bau peluh yang masam dapat dihidari dengan memakai deodorant ini. Deodorant ini tidak meninggalkan kesan pada pakaian. Botolnya yang berwarna pink juga amat memikat hati setiap wanita. Cubalah…

    5
  7. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Baunya lembut dan sweet

    5 out of 5, reviewed on January 3, 2017

    CN suka dengan bau Playboy’s Queen of the Game Deodorant Spray ni, lembut dan sweet je. Tak berapa kuat dan just nice. Bila pakai ke sekolah, memang rasa konfiden..hehe. Paling suka adalah warna pinknya…comel!

    5
  8. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    2 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    i dont really like the smell.

    2
  9. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Perpect Deodorant Spray

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Setiap hari saya akan menyemburkan deodorant spray ke badan saya. Ia wangi dan menyegarkan. Boleh tahan 24 jam. Menghilangkan bau badan . Dengan wangian bungaan semula jadi menjadikan badan berbau harum . Diri bertambah yakin ketika berada dengan orang ramai dan mengurangkan rasa rendah diri. Bila pergi kemana-mana semua orang pasti terpesona apabila memandang dan bersentuhan dengan badan saya. Bauaan ini disukai ramai. Terutama kaum wanita tidak dapat dipisahkan dengan minyak wangi.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...