Philips Avent Manual Breast Pump

Product Details

Philips Avent Manual Breast Pump SCF330/20 ~ More comfort, more milk*

Clinically proven comfort*

  • Relaxing position, thanks to unique design

    The breast pump has a unique design, so your milk flows directly from your breast into the bottle, even when you are sitting up straight. This means you can sit more comfortably when pumping: no need for you to lean forward to make sure all your milk ends up in the bottle. Sitting comfortably and being relaxed when pumping, helps your milk to flow more easily.

  • Soft massage cushion gently stimulates milk flow

    Our massage cushion has a soft velvety texture that gives a warm feel to the skin for comfortable, gentle stimulation of your milk flow. The iconic petal cushion is designed to mimic baby suckling, intended to gently help stimulate let down.

  • Compact lightweight design

    The breast pump is small and lightweight, which means it is easy to store and transport, making pumping on-the-go more discreet.

  • Few separate parts and intuitive design

    Few separate parts and intuitive design. Easily express milk for your baby, anytime.

  • Includes our Natural bottle and nipple for natural latch on

    The wide breast shaped nipple promotes natural latch on similar to the breast, making it easy for your baby to combine breast and bottle feeding.

  1. Maruko Chan
    3 reviews

    Easy to use

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    This breast pump is the best for those who use manual pump. The silicon doesnt hurt and the quality is good.
    Price wise is affordable , worth it with the quality.

    Very light and handy compare to bring around. The only thing is actually tiring to use manual pump all the time

    4
  2. nora24108031
    7 reviews

    Breat pump yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Susu ibu merupakan makanan yg trbaik bagi bayi dan merupakan mkanan yg lengkap bagi bayi anda..breast pump ini mmg best…penggunaanye adalah heavy duty..bole menghasilkan susu dalam 5 oz bagi sekali pump…sangat berkesan dan best…all mommy must try..

    5
  3. As Asma
    4 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Senang digunakan! Sangat ringan iaitu mudah dibawa ke sana ke mari.
    Boleh kawal sendiri penggunaannya kerana tiada power supply iaitu bateri.
    Pam manual ni best sebenarnya kerana susu dapat keluar dengan cepat berbanding pam elektrik. Kesabaran yang tinggi diperlukan disitu .

    5
  4. wahida30
    6 reviews

    best manual pump

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    This pump is very good when im away from home.compact and lightweight..

    4
  5. Kikinnv57
    3 reviews

    Perfect product

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    This product is great has been approved by my cousin as she just give birth a baby boy last two week and the baby still breast feed. It help my cousin to refill the milk and give the milk on time whenever she’s busy. This product so usefull and worth with the price.

    5
  6. Norlina Zaman
    7 reviews

    Avent Manual Breast Pump

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Easy to use, storage & wash each accessories/equipment. Soft and gentle. The accessories in the range of affordable price.

    5
  7. Sally Pei Wen
    6 reviews

    Easy to Handle Manual Breast Milk Pump

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Use this after giving birth to my first baby.This milk pump is really easy to handle and it really work well as you can control it by yourself on pumping. The time I bought this it come with the cooler bag and small ice pack. There is the breast pad included. There is also the bottle and teat.

    5
  8. mina432126
    6 reviews

    Philip Avent Manual Breastpump

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    哺乳期间首选的产品。好用??

    5
  9. Kushairi Razak
    3 reviews

    Alternatif hebat

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Satu produk yang amat berkesan kepada para ibu yang tidak mempunyai masa yang cukup atau bekerja bagi memastikan anak anak mereka mendapat susu badan dengan konsisten dan kekal sihat supaya tidak kelaparan disaat para ibu sibuk menjalankan kerja

    4
  10. Ying Xiao
    9 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    This is the best product

    5
  11. Nursyafiqah23
    3 reviews

    Very helpful breastpump

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Sangat bagus untuk ibu yang mempunyai air susu yang banyak,memudahkan dan senang digunakan.Jenama yang sangat popular dan menjadi pilihan ibu-ibu di dunia.Saya menggunakan breast pump ini dari anak pertama hingga ke empat sekarang.

    4
  12. Sharon43
    3 reviews

    Good manual breastpump

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    很好的breastpump. 如果要排空的话,Avent manual pump是最好的。

    5
  13. sallyinlee93
    1006 reviews

    The best Manual Pump

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Avent manual breast pump is the most good manual pump so far I have tried (I’m really invest a lots in breastfeed products, hahah)
    This is quite convenience to bring out for shopping, light weight and easy to carry!

    4
  14. kockhong80
    56 reviews

    Recommended manual pump.

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I have 2 breast pumps. One is electric pump and one is Avent manual pump. If compare with these 2 pumps, I realised that Avent manual pump can clear my milk in my boobs. But it is tiring job if use manual pump.

    4
  15. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Terbaik untuk manual breastpump

    4 out of 5, reviewed on December 21, 2016

    : Breastpump ni CN pinjam dekat bff. Dia yang offer guna breastpump dia sebab CN duk merungut cakap breastpump Unimom CN rosak. Sementara tunggu CN repair Unimom tu, adalah dalam sebulan lebih gak CN duk guna breastpump ni. Dah nama pun Avent dan harga pun MAHAL. Semestinya berkualiti kan?
    : Memang best breastpump ni, macam guna Unimom juga. Bezanya benda ni mahal tapi Unimom murah. Cara guna dan pengalaman guna memang sama dengan Unimom. Sebab tu CN bagi rating yang sama dengan Unimom sebab memang SAMA ! berapa banyak sama daa..hehe
    : Berbanding dengan Unimom yang silicon diaphragm cepat koyak, Avent pula CN tak suka part star valves yang cepat terkeluar kalau CN pump dengan ganas ! Memang mengganggu kena masukkan balik waktu mengepam ! Tapi masih berpuashati..
    : Rating : 4/5 bintang untuk harga dan kualiti

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...