Panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner

Product Details

The Panasonic Air Conditioner is a quantum leap in design and performance, creating a new standard for how all air conditioners will be made. Peerless design. Powerful cooling. Perfect comfort.

Key Features

  • Perfect Energy Saving

This Panasonic Premium Inverter allows the ECONAVI and inverter intelligently works together, adapting to the way you live and optimizing operation according to save energy.

 

  • Intelligent Eco Sensor

ECONAVI Intelligent Sensors detect unconscious waste of energy using the Human Activity Sensor and Sunlight Sensor. It then automatically adjusts the cooling power to save energy efficiently.

 

  • Constant Comfort, Energy Saving

This Inverter air conditioner gives you exceptional energy saving performance while ensuring you stay comfortable at all times. It also varies the rotating speed of the compressor, providing a precise method of maintaining the set temperature.

 

  • iAuto X

The iAuto X function will automatically switch the fan speed to high fan speed and super high fan speed depending on the temperature difference between the room and the set temperature.

  1. Avatar

    myho15
    15 reviews

    Premium brand of home cooling air!

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    The Panasonic Air Conditioner is my best choice of home cooling ever! It is a very powerful cooling air and show perfect comfort in my bedroom. After I get this air-cond, my electric bill is reduced significantly, so it is definitely save cost and eco friendly! It is really worth to own one!

    5
  2. Melvin Eben
    3 reviews

    Jimat

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Penghawa dingin ini sangat efficient kerana penggunaan elektriknya sangat menjimatkan. Tahap kesejukkannya juga setaraf dengan penghawa dingin yang lain-lain yang mempunyai harga yang lebih mahal. Dengan erti lain oenghawa dingin ini mempunyai harga yang berpatutan.

    5
  3. Avatar

    MrAnepJk54
    2 reviews

    Panasonic inverter air conditioning

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Penghawa dingin ini mempunyai inverter yang boleh menjimatkan penggunaan elektrik dan penjimatan pada bil elektrik…

    5
  4. Hafiz Mohd
    3 reviews

    Menyejukkan Bilik Tidur Anda

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Peralatan ini mempunyai inverter Yang mana memberikan penjimatan penggunaan elektrik Dan mengoptimakan suhu yg sejuk Di bilik anda.tetapi perlu disetkan secara optima iaitu Dalam range 20-23 darjah celcius bagi penjimatan elktrik rumah anda

    4
  5. Avatar

    Lynelty53
    18 reviews

    Panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Panasonic premium inverter air conditioner optimize max energy savings. It features temperature wave along the environment. Can even auto switch fan speed to high depend on temperature. Suggest right model to fit my needs.

    5
  6. Avatar

    shazwani28
    11 reviews

    Jimat elektrik

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Saya dah guna selama 2 tahun..masih sejuk..bil elektrik pula tak melmbung tinggi walaupon buka setiap hari..sesuai digunakan apabila musim panas..selesa je bila tengah tidur..

    5
  7. Avatar

    Jassiegoh45
    12 reviews

    Good price

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Reasonable price and give u a cooling experience during the sunny day especially our Msia weather. It can generate the outside climate and giving u the right temperature.

    4
  8. Jian Shin Chong
    3 reviews

    Worth it at the price

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    This is what you can get from the well known brand – Panasonic. Good quality, this is what I want for that affordable price!

    5
  9. Avatar

    Liztsc48
    18 reviews

    Best brand

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Totally a Panasonic supporter when comes to air conditioner. This brand is efficient and really cost savings. My electricity bills dropped after I’ve changed all the air conditioners in my house from another brand to Panasonic. Highly recommended to everyone.

    5
  10. Kye Hong
    3 reviews

    好冷气

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    这个冷气解决了我在夏天的烦恼 马力虽然不大 但吹出来的风十分凉爽 而且用了一年还没坏 十分耐用 加上这是电器里面的名牌 品质更是有保障

    5
  11. Avatar

    tungsheng199790
    3 reviews

    实用

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    这个冷气太好用了 感觉不到热 以后用这个牌子的冷气 目前用过蛮好用的一个冷气

    5
  12. Frederic Goh
    3 reviews

    Good quality AirCon

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Panasonic is my fav electrical product, aircon have one thing need to be improve, the air flow is not strong enough, compare with others brand, hopefully Panasonic company will looking for that soon

    4
  13. Tung Keong
    3 reviews

    便宜

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    國際大品牌,價錢也非常公道。客廳和臥室各裝了一台。客廳的冷氣開最冷還是力不從心,不夠亮爽,裝在臥室倒很適合。

    4
  14. 薇 薇
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    家里冷气坏了 在这里换了一台 这个冷气很好用 功能也很好 开心 以后都使用这个牌子

    5
  15. Avatar

    ayie9678
    2 reviews

    PANASONIC AIRCOND GOOD MODEL TO USE

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    this model is very good and awsome..
    i use this model to.. it can make a faster cooling and more important it save energy..i love it

    5
  16. Avatar

    vincent8848
    3 reviews

    Good recommended

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Good product. It’s energy saving air cond.

    4
  17. Avatar

    Jiarui47
    3 reviews

    Worth it to buy

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    It’s a Japanese company. Panasonic is the best AC ever. This AC is the bestest for middle class family and also everyone.

    5
  18. Avatar

    Hakimlokhman72
    3 reviews

    Jimat elektrik dan senang

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Salah satunya penghawa dingin yg jimat eletrik dan senang dicuci. Selepas emapt tahun services hanya sekali tapi keaddan dan tahap kedinginny masih terbaik

    5
  19. Avatar

    caseytai29
    3 reviews

    Great air cond

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Fast cooling and with reasonable price. Was using this for more than 3 years until now still nothing spoil. Good machine!

    5
  20. Jimat

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Harga yang berpatutan. Cepat sejuk dan tidak berbunyi bising seperti jenama lain. Paling penting, ianya menjimatkan elektrik rumah dan tidak membuat bil naik mendadak. Dengan teknologi ‘inverter’ sememangnya mendapat penarafan 5 bintang kecekapan tenaga daripada suruhanjaya tenaga malaysia.

    5
  21. Avatar

    moonbear74
    3 reviews

    Save energy excellently

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Before I have this air-cond, my electricity bill is above RM100 every month. After I get this air-cond, my bill significantly reduced to averagely RM60 per month. What a save energy product!

    5
  22. Avatar

    hotzboy9296
    1 reviews

    quiet

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    good f
    to suggest to you all, it quiet and vibration free

    5
  23. Nur Ilyia Nabila
    1 reviews

    Sejuk

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Penyaman udara yang sejuk dan jimat elektrik

    5
  24. Kenny Wong
    1 reviews

    Energy saver aircond

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    When I talk about energy saver air-cond, it is installed in a 12 ft × 15 ft room area. The indoor unit is silence and cool down the room within 5 mins even I just ask for air-cond service 6 months a time. Still, it works fine after 4 years.

    5
  25. Avatar

    CikSue38
    611 reviews

    Aircond panasonics sejuk giler

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Bilik saya menggunakan aircond panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner ni. Selalu saya dipesan utk on dry mode. Walaupun on aircond hari2 tetapi bil tidak mencecah seratus pn setiap bulan. Itulah guna function econavi. Rumah saya ada 4 aircond. Aircond panasonic ni mmg cepat sejuk dan ia memerangkap habuk2 dan kotoran. Ia bertindak sebagai air purifier jgk. Saya suka kerana ketika berfungsi ia tidak mengeluarkan bunyi bising. Kipas akan auto.swing atas bawah dan kiri kanan. Jadi angin sejuk dapat pergi ke semua sudut. Biasanya saya akan guna suhu paling rendah yg sy set 27degree. Selalu mau cecah 30degree saya pasang. Bagus aircond ni juga boleh set timer. Malam2 tidur selepas beberapa jam sy set off aircond. Sungguh menjimatkan bukan. Tak rugi beli. Dapat menghilangkan kepanasan dalam badan dan juga dapat hirup udara bersih.

    5
  26. Fedelika Eka
    3 reviews

    Sangat berkualiti..terbaik....

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    X rugi beli..sangat berkualiti..saya sangat suka tq..

    5
  27. Niki Tay
    996 reviews

    很省电

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Panasonic 1.0HP是很省电一款冷气,之前用的冷气一个月消耗我很多电费的用了这个冷气省很多钱了。不好是他会有时没有冷气出来因为他在省电关系所以会有段时间没有出冷气的所以有时睡觉突然会觉得很热的。

    4
  28. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    jimat

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Tak rugi guna brand panasonic memang puas hati..cepat sejuk segar seluruh badan,mudah dikendalikan,udara yang segar,mempunyai sensor wow dan paling penting menjimatkan bil..wow..wow

    5
  29. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Eco Sensor utk elak pembaziran tenaga

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Sangat jimat eletrik dgn fungsi inverter…ia juga ada eco sensor yg boleh mengelakkan pembaziran tenaga..

    5
  30. JIMAT & SEJUK!

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    JIMAT dan sejuk , sesuai untuk raung sederhana, harga mampu milik, dan haruslah sangat berbaloi.

    5
  31. Syera Syera
    137 reviews

    Jimat

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Saya suka this air conditioner bcause it consists of nanoe g yang akan purify udara dalam bilik saya seperti bacteria , mould dan lain2. Selain tu. This air conditioner cepat untuk saya rasa sejuk tnpa menunggu lama

    5
  32. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Menjimatkan elektrik

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Sangat berbaloi memiliki panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner kerana tahan lama, sejuk, dan menjimatkan tenaga elektrik

    4
  33. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    MAMPU MILIK

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    dengan harga yang mampu milik,kini semua orang mampu untuk memiliki aircond di kediaman masing~masing..Ia juga menjimatkan pengunaan elektrik..sangat berbaloi mengunakannya

    5
  34. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Memang berbaloi kerana dapat menjimatkan bil elektrik kerana adanya fungsi inverter, penghawa dingin cepat sejuk jangka hayat yang lama.

    5
  35. Avatar

    UmarHarraz10
    116 reviews

    berbaloi belii

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Penghawa dingin Inverter ini memberikan anda prestasi penjimatan tenaga yang luar biasa sambil memastikan anda tetap selesa sepanjang masa. Ia juga berbeza dari kelajuan putar pemampat, menyediakan kaedah yang tepat untuk mengekalkan suhu yang ditetapkan.mmg berbaloii beli

    5
  36. Avatar

    sitisoffi25
    9 reviews

    Penjimatan berterusan

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Cuaca sekarang yg sgt panas menyebabkan rumah saya terasa bahangnya. Kesihatan anak-anak juga turut terjejas dengan batuk yang berterusan. Demi kesihatan anak saya membeli Panasonic Premium Inverter kerana ia menjimatkan elektrik di samping mengekalkan kesihatan anak- anak saya. Setakat ini saya amat berpuashati dengan Panasonic.

    5
  37. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Sejuk dan nyaman

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Sensor Intelligent ECONAVI mengesan pembaziran tenaga tidak sedarkan diri menggunakan Sensor Aktiviti Manusia dan Sensor Sinar Matahari. Ia kemudian secara automatik menyesuaikan kuasa penyejukan untuk menjimatkan tenaga dengan cekap. Penghawa dingin Inverter ini memberikan anda prestasi penjimatan tenaga yang luar biasa sambil memastikan anda tetap selesa sepanjang masa. Ia juga berbeza dari kelajuan putar pemampat, menyediakan kaedah yang tepat untuk mengekalkan suhu yang ditetapkan.

    5
  38. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    leaking

    3 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    i have install Panasonic air-cond in my bedroom for over 7 years, the cooling function is very good!
    But only one problem is it will leaking every year one time.. i also don\’t know why.
    So, I need to service at least one time per year.

    3
  39. Avatar

    CelineFung97
    27 reviews

    省电

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    满省电的一款冷气

    5
  40. Jenny Tan
    21 reviews

    Energy saving air cond

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    It’s energy saving air cond with Eco sensor
    Good recommended

    5
  41. Nor Othman
    1345 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner memang tahan lama, saya sudah memakainya selama 7 tahun, cepat sejuk, sangat berpuas hati, service cukup masa, jaga dengan baik, maka eloklah sehingga kini..

    5
  42. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Jimat bil elektrik

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Memang berbaloi kerana dapat menjimatkan bil elektrik kerana adanya fungsi inverter, penghawa dingin cepat sejuk jangka hayat yang lama.

    5
  43. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    Panasonic 1.0HP CS-S10SKH Premium Inverter Air Conditioner memang tahan lama, saya sudah memakainya selama 7 tahun, cepat sejuk, sangat berpuas hati, service cukup masa, jaga dengan baik, maka eloklah sehingga kini..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...