Panadol Menstrual

Product Details

Descriptions

Panadol Menstrual provides fast and effective relief of menstrual cramps and discomforts. It contains Paracetamol which has pain relieving and fever reducing properties, and Pamabrom which acts a diuretic by increasing renal blood flow and glomerular filtration rate, thus promoting dieresis. Pamabrom also helps to relieve water retention symptoms of pre-menstrual and menstrual periods.

  1. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Relief of period pain and discomfort

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    Period pain is true disaster! Whoever having it couldn’t describe how it feels actually. To withstand the pain and also the discomfort that occurs it’s a mess for woman like me. As a solution for period pain and discomfort, i take Panadol Menstrual as i think i should. I don’t take it regularly. Just if I can’t handle it myself anymore. It will relief the pain and all the discomfort will be away. Pink panadol everyone knows its for menstrual.

    5
  2. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Hilang senggugut guling2 dgn panadol pink

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Dulu rasa pelik je panadol warna pink. First time makan masa tengah senggugut waktu sekolah dulu kawan yg bagi sbb mmg dia ada bwk spare takut2 di kena senggugut. Mula2 mmg mcm eh boleh pecaya ke ni berkesan ke makan panadol pink tu. Pelik je warna pn pink. Bila try makan tak lama lepas tu senggugut reda. Rasa bersyukur sangat ada panadol pink tu. Sampai sekarang sy amalkan panadol pink tu bila senggugut kuat. Senggugut sikit yg boleh tahan sy tahan sbb mmg tak digalakkan untuk amik panadol sentiasa kan. Harga sepapan RM3.80 sy beli ada 10 tablet biasa sy akan beli sekotak yg dua papan dengan harga RM7. Dlm handbeg sy sparekan panadol pink ni utk kegunaan emergency.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...