Palmer’s Cocoa Butter Formula with VItamin E Micro Fine Exfoliating Facial Scrub
Palmer’s Cocoa Butter Formula with VItamin E Micro Fine Exfoliating Facial Scrub

Palmer’s Cocoa Butter Formula with VItamin E Micro Fine Exfoliating Facial Scrub

Product Details

Tags: Palmer's

Highly prized for centuries, Cocoa Butter (Theobroma Cacao) is an abundant source of antioxidants, flavonoids and the unique Cocoa Mass Polyphenol. This natural ingredient’s superior properties aid in skin’s ability to retain its own moisture. It works with skin cells to protect from damaging elements, while retaining skin’s natural beauty and health, and is one of the main ingredients in Palmer’s Cocoa Butter Formula with VItamin E Micro Fine Exfoliating Facial Scrub.

This revitalizing formula uses mild natural exfoliants, crushed walnut shells and cocoa powder, to gently exfoliate the surface of the skin. Skin is noticeably smoother and brighter, and better able to absorb treatment products.
Directions: Apply to clean, wet skin in small circular motions, avoiding the eye area, the rinse with water. Gentle enough to be used 2-3 times a week or more often depending on skin’s sensitivity.

Facebook Page

  1. Arissa Nur
    5 reviews

    Hilang parut

    4 out of 5, reviewed on July 13, 2020

    Selepas cuci muka saya selalu scrub guna produk ni semasa sabun ada di muka, baru nampak berbuih dan tak melecetkan kulit muka sy..tapi apa pun mmg terbaik ,hilang parut di muka

    4
  2. Avatar

    yusri9693
    1 reviews

    Scrub terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2020

    Sebagai seorang lelaki yang bawa motor untuk ke mana saja saya pergi , pelbagai kotoran degil telah serap di wajah saya . Dengan penggunaan pencuci muka sahaja tidak dapat menghilangkan rasa kasar di muka. Setelah mencuba buat Kali pertama Palmer’s facial scrub saya telah merasakan kulit kasar di wajah berkurang Dan saya guna kan nya 3 Kali seminggu. Hasil nya sangat memuaskan . Berbaloi dengan harga yang dibayar
    kerana ianya sangat berkesan! kulit juga berasa lebih lembut kerana terdapat formula Shea butter di Salam nya. Saya amat menyukai produk dari Palmer’s *. Salah satu produk lain yang saya gunakan adalah Palmer’s cocoa butter oil, sangat berkesan untuk hilangkan kesan parut. Selain itu juga, shampoo Dan conditioner dari Palmer’s juga adalah terbaik yang saya pernah pakai. Terima kasih Palmer’s atas produk yang bagus. 👍👍 Anda smua boleh Cuba segala produk yg saya telah senarai kan diatas keran Anda tidak akan menyesal. Sekiannnn terima kasihhh

    5
  3. Avatar

    cekniz71
    1 reviews

    Recommended !!

    5 out of 5, reviewed on July 5, 2020

    This is the best scrub on the market. I have the most sensitive skin ever & this stuff is excellent (and unscented!). Feels beautiful to use and very natural, like a soft fine sandy texture. Pores are completely cleansed after using it. Have been using it for at least a decade now after trying many others. Also importantly, it doesn’t contain any nasty microbeads that pollute the ocean.

    5
  4. Angella Raj
    2 reviews

    Smells good and works as a scrub

    3 out of 5, reviewed on July 3, 2020

    Nothing to shout about smells great as any usual scrub and works as one as well, exfoliating is key to removing dead skin cells and brighten up your face so yea O used for over a month and saw slight difference. Consistency is everything with any product.

    3
  5. Joan Pamela
    2 reviews

    Good Exfoliating Facial Scrub

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2020

    After using Palmers scrub my skin is smooth. Nice smell and it’s handy in my bag where ever I travel to.

    5
  6. Avatar

    Jjbright8834
    1 reviews

    Best organic product

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2020

    Thisnproductbis great especially for those who have sensity skin or who likes to have less fragments on it. Bestbproduct

    5
  7. Avatar

    040958
    2 reviews

    So good that leaves your skin moisturised for tthe whole day

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2020

    I have dried skin..and after trying this scrub i can see the changes within one week..Highly recommended!

    5
  8. Avatar

    srinoorsuraya56
    1 reviews

    great on any skin!

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2020

    i have been using this due to my blackhead and whitehead. can see the result after 4 weeks! great stuff

    5
  9. Avatar

    inamarcella
    1 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2020

    Saya menggunakannya 2x seminggu, kesannya sangat cepat kulit menjadi lebih lembut dan nampak bersih!

    5
  10. Ariel
    218 reviews

    Gently does it

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2019

    Using this scrub at least once a week has kept my skin smooth and free from clogged pores caused by dead skin cells. I highly recommend it.

    5
  11. Avatar

    lindayee12
    9 reviews

    Good Exfoliating Facial Scrub

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2019

    Palmer’s Cocoa Butter exfoliating scrub works well in giving my skin a healthy glow. It is gentle, very effective and does not make my skin dry. I feel my skin is softer and more radiant after using this.

    5
  12. Avatar

    Marozini49
    16 reviews

    Facial Scrub yang berkesan, Love It!

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2019

    Sangat teruja dengan percubaan Facial Scrub oleh Palmer’s Cocoa Butter Formula with Vitamin E ni. Ternyata selepas amalkan pakai lebih kurang 2 atau 3 kali seminggu menampakkan hasil yang sangat memberangsangkan. Kulit muka pun makin sihat, berseri, lembap sentiasa dan yang best lembut sangat. Scrub ni pun mampu menyerap lebih pantas ke dalam kulit muka dan melindungi sel kulit. Yang pastinya, dengan penggunaan bahan semulajadi, ia tak akan rosakkan kulit muka kita. Lagi2 kulit saya jenis yang sensitif pun sesuai pakai scrub ni. Whitehead saya pun dah berkurang. Syok sangat!. Scrub ni bebas paraben lagi tau! Hehe..Jom try.. Love it so much! 😍😍

    5
  13. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    So recommended!

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2019

    Thank you Palmer’s ur scrub is the best! Yes very recommended from my perspective. I love it so much. Firstly, the packaging is very secured. Plastic wrapped from bottom to top. Small but powerful. First time use my skin feel so smooth. All the whiteheads seem gone. Gentle on skin and for the first sight it did smell plumlike aroma and it soothing me. The exfoliate material are smooth but they work effectively. Very suitable with my combination skin. Recommended use 2-3 times per week. Quite impressive with this scrub. Gonna continue using it in the future.

    5
  14. Avatar

    Norsabariah85
    7 reviews

    Palmer's terbaik!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2019

    Hari pertama saya cuba, muka saya dah tak berduri! Saya tak berhenti menyentuh hidung sendiri. Dengan bauan semulajadi, crushed walnut shells yang super halus & cocoa butter yang melembutkan kulit, saya rasa begitu yakin wajah saya bersih dan bebas dari sel kulit mati yang menempel di muka.
    Yang lebih menarik, white & black head sudah berkurang. Apa lagi yang saya mahukan? Kulit wajah lembut seperti kulit baby. Terima kasih Palmer’s

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...