Mirinda Orange

Product Details

Mirinda Orange’s tangy carbonated orange drink keeps your taste buds tingling and wanting more!

  1. BumbleBee34
    321 reviews

    Mirinda Oren ohsem ?

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2019

    Dalam banyak2 perisa air Mirinda, perisa oren ni yang saya paling suka. Sebab minum tak sejuk pun dah sedap. Tapi saya suka buang gas dia dulu. Kalau minum sejuk bertambah2 lagi la sedap. Bau oren dia best tak menusuk dan rasa oren dia pun jelas. Yang ni warna oren lekat tapi tak sekuat warna Mirinda merah strawberry.

    5
  2. haohao21
    177 reviews

    Prefer orange flavour than other flavour

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    I bought Mirinda Orange for Chinese New Year. Among few flavours, orange flavour is the one i prefer much. My kids love to drink it too as kids always like sweet drinks. I will control on their consumption as it is not good to drink so much sweet drinks.

    3
  3. ferdizetty37
    491 reviews

    Bukan jenama pilihan utama saya

    3 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Mngandungi terlalu bnyak pewarna tambahan,lepas minum lidah pun berwarna oren.Rasanya oren mmg agak sedap,tapi kurang bergas dan bila gas dh habis airnya jadi lebih manis.Harga mirinda oren ni juga mmg lebih murah berbanding jenama lain,tapi ia bukanlah jenama minuman bikarbonat pilihan utama sy.

    3
  4. sallyinlee93
    1004 reviews

    Coloring Drinks

    3 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Mirinda Orange very rich in orange taste in gas drinks. The taste is actually quite nice. But it will leave the coloring in my mouth after drink it, so i don\’t recommended for children for this drinks.

    3
  5. Nur Arina
    812 reviews

    Jenama unggul dari dulu lagi

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Saya memang peminat air mirinda ni. Jenama mirinda ni memang dari kecik lagi sudah ada. Best sangat air ni. Tapi sekarang kat sini sangat susah nak cari air mirinda ni. Gasnya juga taklah keterlaluan dan sedang-sedang sahaja

    5
  6. Gee Gee
    321 reviews

    lebih suka jenama mirinda

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    saya lebih suka jenama mirinda kerana ianya tidak terlalu bergas sehingga mnyukarkan saya untuk menikmatinya..jika perisa oren sudah semestinya mirinda pilihan saya,ia sedap dan kurang bergas berbanding yg lain

    5
  7. jazlan59
    144 reviews

    Minuman semasa menonton tv

    4 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Saya suka minum mirinda orange sewaktu bersantai dan berehat sambil menonton tv.
    Rasanya manis dan masam memang sedap.
    Bau orennya juga wangi dan menaikkan selera.

    4
  8. Niki Tay
    996 reviews

    不喜欢

    1 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    我本身不大喜欢喝有时会喝是因为喝喜酒的情况下才喝的,味道很甜而且颜色素很多的

    1
  9. maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

    5
  10. Kellychan21
    503 reviews

    Too much colouring

    3 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    I don’t like this drink as can see they put in a lot of colouring which is not good for health. It is quite sweet too. Don’t drink it so frequent as its sugar level is quite high and it might cause diabetes if you drink it regularly.

    3
  11. sallyinlee93
    1004 reviews

    香橙口味

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    从小就认识的香橙口味的饮料,味道真的不错。
    喜欢有气的饮料的人可以尝试!

    4
  12. Gee Gee
    321 reviews

    suka dari kecik

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    saya memilih minuman mirinda untuk minuman sampingan syaa,untuk majlis2 sperti raya,birthday party,dan lain2…ianya pilihan saya dari kecik lagi,rasanya juga sedap serta murah

    5
  13. fionayyl03
    526 reviews

    The colour of childhood

    4 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    Colour has an impact on every individual and affects our purchasing habits. This product has been there in the market since I was a kid and drinking it today still reminds me of the numerous birthday parties I would attend getting served by the hosts. The orange flavour is definitely artificial but it’s a fun drink to have around when there’s a special occasion and when there are kids around to satisfy.

    4
  14. Rebecca Koay
    150 reviews

    Carbonated orange drink

    3 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    I don’t often buy Mirinda Orange but when I do it is a nice change of pace to my palate. It is nice to indulge in Mirinda Orange once in a while but alike every other carbonated drink, it is sweet and should not be taken in excess.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...