Mentholatum Lipice Sheer Color Strawberry

Product Details

-Unique color changeable lip moisturizer that changes color to a natural sheer pink that is unique to you.
-With gentle Beeswax formulation
-Contains natural ingredients of Shea Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Jojoba Seed Oil and Aloe Extract to keep lips moisturized, smooth and healthy.
-Contains effective anti-oxidants of Vitamin E to soften and protect lips against the harmful environment.

  1. lynnimaan02
    64 reviews

    Suka Lipice ni! Besttt

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2021

    Mentholatum Lipice Sheer Color Strawberry ni Is one of my ultimate favourite lipbalm ever!!

    Ya. Tak tipu. Saya sukaaaaaaa giler lipice ni. Masa mula-mula nk beli tu macam skeptikal sikit, okay ke lipbalm ni, tengok macam tak ‘convincing’ je kan, packaging pun simple sangat, boleh ke dia function macam apa yang diclaim.

    Tapiiiiii, I was quite surprised and amazed at the same time! This lipbalm did a really good job! Serioussss tak tipu. I think this is by far the best lipbalm I’ve ever tried.

    Lipice ni best sebab ia ikut warna natural bibir, lepas pakai terus bibir nampak berseri, bermaya n lawa jee. Kalau tak makeup pun pakai lipice ni je pun dah okay sbb ia sngat membantu membuatkan muka kita nmpak berseri. Tu pada saya lah, tak tau lah orang lain kan?

    Ketahanan agak sekejap, tapi sesuai lah dengan harganya yang murah je dan mudah didapati. Tapi serious best sebab effect yg dia bagi lepas pakai tu memang wowww. Really recommeded lah.❤️❤️❤️

    5
  2. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Peneman Terbaik!

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Mentholatum Lipice Sheer Color Strawberry produk terbaik saya pernah beli. Bertahun saya mengunakan tidak pernah mengecewakan.tidak melekit dan warna mengikut warna bibir yang asli. Bibir saya semakin cantik lembut dan tidak hitam..bau strawberry yang memikat setiap kali digunakan. Sentiasa dibawa kemana saja!

    5
  3. mizarifin91
    136 reviews

    lipice

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    lipice adalah lipstik pertama saya. simple dan cantik. selesa dipakai sebab sapu skit je dh cntik warna. bibir sentiasa lembab dan warna natural. tapi warna tidak tahan.selepas makan dan minum warna lipstik akan hilang atau berkurangan

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...