Maybelline Clear Smooth BB Stick

Product Details

8 in 1 high protection BB cream. Skin perfecting cream instantly provides ultra UV protection and improvements to perfect your skin: 1. Ultra high SPF 50 PA+++ protection, protects skin against harmful UV rays. 2. Brightens skin instantly, more radiance. 3. Evens tone. 4. Smoothes pores. 5. Corrects the appearance of dark spots. 6. Conceals imperfections. 7. Hydrates skin. 8. 12 hours wear.

  1. Avatar

    Nabil9460
    3 reviews

    All in one BB Stick

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    BB stick paling mudah digunakan. Ringan dan tidak rasa melekit. Saya gunakan BB stick ini bila berbelanja di mall atau keluar ke destinasi yang tidak beberapa jauh dari rumah kerana ia senang dan cepat digunakan. Tidak perlu penuhkan beg dengan botol besar kerana BB stick ini sangat comel dan saiznya kecil memudahkan untuk penyimpanan.

    4
  2. Avatar

    Seryy02
    3 reviews

    Really good for light make up

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    This bb cream are very useful for those who like to wear light make up. Its easy to apply and well blend. But i recommended this to those who have oily skin and also for student.

    4
  3. Avatar

    fasha08
    3 reviews

    Best!

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Easiest stick bb cream ever! When I first started to wear makeup, this is what I used. So easy to use, so natural. And a little goes a long way. Just put a bit to your face and blend it first before adding the next layer for full coverage.

    5
  4. Avatar

    carlthecutiepie86
    6 reviews

    convenient

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    this concealer is convenient to use as you could directly apply it on your face without necessarily of brush or sponge. easily blend in , and works well on covering up scars or blemishes. convenient size also , it fits in small clutch/purses

    4
  5. Jane Yu
    3 reviews

    Good!

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    It’s very convenient to bring it outside and it looks natural after apply on my skin.

    4
  6. Puteri Alya
    4 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Produk ini sangat lembut teksturnya dan tidak melekit pada wajah. Sangat mudah dibawa ke mana-mana kerana saiz yang sesuai dan ringan. Membuat kulit lebih cerah dalam beberapa minggu. Sangat recommended!

    4
  7. Avatar

    Azzahnie08
    3 reviews

    Not bad

    3 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    I personally have been using this for almost a year now. Just to make things clear, I don’t wear makeup on a daily basis. This bb cream is suitable for oily skin as its texture is more powdery, although it doesn’t hide blemishes too well but it covers enough. It also stays on your skin for a long period of time which is pretty satisfying to me. Overall, this product isn’t the best when it comes to coverage but it’s good if you want something that feels lighter than foundation.

    3
  8. Avatar

    Erica82628
    6 reviews

    Not suitable for my skin

    2 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    It not suitable for my skin because my skin type is combine..my T-zone which is more oily that other parts of my face became more oily and its difficult to make it look good..it become more cakey at the T-zone part..and some of it are dry..the coverage is good..

    2
  9. Avatar

    KL8820
    6 reviews

    There're pros and cons

    3 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    The pros:
    – This product is convenient for use, you do not need any make-up tools such as brushes, puffs etc. You just need to apply it directly on your face and even it by your hand.
    – affordable price, suitable for students.

    The Cons:
    – only suitable to use when there’s no break-outs on your face as the coverage is not sufficient to hide your break-outs.
    – will not suitable for dry skin as it is more to powdery type.

    3
  10. Avatar

    lenny24
    3 reviews

    Senang digunakan

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Maybelline Clear Smooth BB Stick sangat senang digunakan terutamanya untuk wanita yang sibuk seperti saya. Ia juga sangat sesuai untuk kulit saya dan makeup nampak seperti natural sahaja.

    5
  11. Ira Iera
    16 reviews

    Terbaik

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Senang nak apply…tidak melekit dan rasa smooth je kat muka…harga murah untuk produk yg bagus

    4
  12. Syidaa Syie
    3 reviews

    perfect for oily skin !

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    It’s small and round that make it easy to carry around no matter how small your bag is. It is perfect for those who have oily skin. It gives good finishing touch too. Also if you got your lazy day, this is just perfect for you. Just wear this one on your face and you are good to go !

    5
  13. Ida Anum
    42 reviews

    SAYA sgt Suka kn nya

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    Mudah di bawa ke mana Saja Tanpa perlu riso ia akan tempah atau pecah.. Sangat Mudah untuk digunakan.. Hanya dgn beberapa calit Saja sudah mencukupi.. Xmemerlukan bnyk masa untuk meratakan nya..

    4
  14. Wan Suhada
    3 reviews

    Sesuai untuk student

    3 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Produk ini sesuai untuk saya kerana saya merupakan seorang student yang selalu hendak cepat smpai ke kelas. Tetapi produk ini tidak sesuai untuk org berkulit kering kerana ianya akan menampakkan kulit itu lebih kering dan mengelupas. Jika org berkulit kering, saya sarankan supaya menggunakan refreshner mist untuk melembabkan kulit kembali dan tidak menampakkan foundation ini terlalu cracky. Keseluruhannya ia mempercepatkan saya sahaja utk ke mana2 dan kelihatan lebih ringkas . Warna kulit saya kuning langsat dan saya memakai kod 01 fresh . Produk ini saya dapatkan di watson ketika promosi dengan harga lebih kurang rm16.++. Harga normal untuk produk ini lebih kuranh rm22.++ sahaja. Produk ini juga terdapat di guardian atau pasaraya lain.

    3
  15. Avatar

    Emmy76
    28 reviews

    Good for beginner

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    This stick is good to try for make up beginner. It does a great job by covering not-so-obvious scars and really convenience to use whenever you wanted simple look and also in hurry.

    4
  16. Great product

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Sebagai seorang pelajar, saya tidak mempunyai byk masa untuk berhias diri. Kadang-kadang saya cuma mengenakan bedak talkum di muka dan adakala saya tidak mengenakan apa-apa jenis bedak atau base make up di muka kerana saya mempunyai jenis kulit kombinasi dan menyukarkan saya jika tidak mengenakan produk yang betul. Dengan Maybelline BB cream stick, ia menjimatkan masa saya untuk bersiap awal pada waktu pagi dengan hanya sedikit olesan sahaja. Saya tertarik untuk menggunakan produk ini setelah melihat ibu saya menggunakannya dan ia benar-benar menjimatkan masa saya terutama pada hari kelas. Saya sangat menyukai produk ini. Produk ini juga tahan lama dan kurang berminyak jadi sesuai untuk bahagian T-zone yg berminyak. Manakala untuk bahagian kulit yg kering saya akan mengaplikasikan minyak bio-oil sebagai base untuk mengelakkan kulit mengelupas kelihatan dan seterusnya memakai bb cream stick tersebut.

    4
  17. Nur Hamdan
    4 reviews

    It easy to use

    4 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    I’m pretty lazy to wear full face makeup but i want to protect my face. It suit well with my skin, the colour blend well. I think it wudhu friendly. I can just wash my face with water, and it will easily come off. I just wear thin layer of it. It also a good foundation if i want to wear any makeup. So it recommend for simple people like me.

    4
  18. Avatar

    Erica15
    3 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Save time and love it so much. Use it in emergency it is prefect!!

    4
  19. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Tidak sesuai untuk kulit kering

    3 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Sy pernah mncuba Maybelline Clear Smooth BB Stick ni.Untuk teksturnya mmg agak kering dan kurang sesuai utk kulit sy yg berminyak,mnjadikan kesannya nmpak bercapuk dan sukar diratakan.Warnanya mmg cantik dan sesuai utk kulit asia,terutama yg kod 02 Natural.Saiz pun comel dan sticknya mudah dibawa,x memerlukan ruang yg bnyak utk sy mmbawanya dlm beg tangan.Cuma teksturnya kurang sesuai utk sy dan sy lebih memilih tekstur krim yg mudah utk diblend pada kulit sy yg kering.Untuk harga,masih sgt berbaloi utk dibeli.

    3
  20. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    I think this bb cream can cover my spot perfectly and make my skin looks natural and flawless. Besides, it is light and i dont feel like wearing make up. My skin also did not easily get sunburn

    5
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tekstur kering & sukar dipakai

    2 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Sy kurang minat bb cream dgn tekstur jenis stick,sbb sukar dipakai berbanding jenis liquid.Maybelline BB cream stick x sesuai untuk penguna jenis kulit kering sprti sy,teksturnya yg kering mmg masalah sikit nk sapu.Tapi BB cream ni mmg menutup cela dgn baik & sesuai utk jenis kulit bminyak.

    2
  22. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    suitable for people who have oily face

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    BB stick quite dry for me no suitable for me but its suitable for people who have oily face.

    3
  23. Niki Tay
    996 reviews

    Very dry to my face.

    2 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    First time bought. I don’t like the texture. Very dry to my face.

    2
  24. Miko Tan
    324 reviews

    Maybelline Clear Smooth BB Stick

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Easy to use but the coverage is not strong. Suitable for daily use if you do not like heavy make up. And it won’t oily at all. Will repurchase again.

    4
  25. Avatar

    Ayuni70
    83 reviews

    Great coverage

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I think this bb cream can cover my spot perfectly and make my skin looks natural and flawless. Besides, it is light and i dont feel like wearing make up. My skin also did not easily get sunburn

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...