Marina Tempura Chicken Nuggets with Vege

Product Details

Descriptions

Marina Tempura Chicken Nuggets with Water Chestnut, Green Capsicum & Onion. Tantalizingly Tasty, Cleverly Convenient, Naturally Nutritious with that added Crunchhh…

 1. Avatar

  nr081185
  1 reviews

  Nugget tersedap

  5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

  Sentiasa ada dalam fridge saya. Kami sekeluarga sangat suka kerana rasa sedap, padat dengan isi ayam. Saya akan menggorengnya tidak kira masa. Selalunya sarapan pagi untuk anak2 sebelum mereka memulakan persekolahan. Mengenyangkan dan memudahkan. Hingga berebut-rebut mereka makan kalau saya masak.

  5
 2. Avatar

  AieenDeen28
  900 reviews

  Nuget ayam dengan sayuran disalut tempura ranggup

  5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

  Bagi saya dgn memberikan anak nuget ayam tempura dgn sayuran ni adalah langkah bijak utk saya mnarik minat anak2 utk makan & mncuba sayuran..mereka sukakan nuget ni..rasanya mmg sedap,isi ayam lembut dgn tempura ranggup..rasa sayuran juga sgt sesuai dgn nuget ayam ni..mmg piligan yg lebih berkhasiat..harga pun berpatutan utk dibeli.

  5
 3. Avatar

  Mimi81
  177 reviews

  Keenakan tersendiri.

  5 out of 5, reviewed on October 4, 2017

  Makanan santapan pada petang hari atau lewat malam saya dan keluarga. Hidangan yang mudah dan membantu mengisi kekosongan perut. Mudah digoreng, tidak perlu lama. Rangup dari gigitan sehingga mengunyahnya. Lazat.

  5
 4. Avatar

  cikbunga49
  660 reviews

  Sedap

  4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

  Ia adalah snek makanan petang keluarga saya.
  Saya suka kerana penuh dengan sayur dan membantu saya untuk memberikan makanan bersayur kepada anak saya yang memang suka memilih makanan.

  4
 5. Gee Gee
  321 reviews

  sedap

  5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

  jika memilih nuguet saya sukakan yg ade vege kerana rasanya sedap bila ayam bercampur dgn vege,anak2 kurang suka,tapi ia memang sedap

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...