Laurier Active Comfort Super Maxi

Product Details

Purified Water, Sodium Chloride Bp, Edta, Polyhexamethylene Biguanide (Polyhexanide)

  1. Avatar

    Nuruliman39
    3 reviews

    Tak best!

    1 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Saya tak suka laurier pad ni sebab ianya tak bagus! Kerana lepas kita dah pakai and nak cuci dia suka terkoyak dan span dalam pad tu akan terkeluar dan jadi gentel gentel. Dan selepas kita memakainya. Ianya akan membuat alat sulit saya gatal. Thats not good! Sekali je saya pernah guna.. Dan ianya sangat lah pendek.

    1
  2. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    Agak tebal dan saiz pad pendek

    3 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya kurang sukakan pad Laurier Active Comfort ni,bagi saya tekstur pad agak kasar permukaannya,pad juga agak tebal tapi pendek.Mmg perlukan 2 keping utk tampung aliran banyak.Ia juga tidak mmpunyai sebarang bau,sy lebih sukakan pad yg mmpunyai wangian yg mmpu mncegah bau hanyir.Utk kuasa penyerapan ok,tape pun melekat dgn kuat.Masih berbaloi la utk dibeli,harganya mmg lebih murah & mudah dicuci.

    3
  3. Avatar

    ferdizetty37
    491 reviews

    Menyerap aliran banyak dengan sempurna

    3 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya sukakan kuasa penyerapan pad laurier ni..walaupun aliran banyak,saya tetap merasa kering..tapi pad ni bnyk kekurangannya..bagi saya ia agak tebal dan kadang2 mmbuat saya x selesa mnggunakannya..saiz pad juga agak pendek,saya perlu gunakan 2 pad untuk menampung aliran hingga ke bahagian belakang..ia juga x mmpunyai sayap,jadi akan terjadinya kebocoran di bhgian tepi..namun,berbaloi lh dgn harganya yg agak rendah berbanding jenama lain.

    3
  4. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    My forever choice sanitary pad

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    This pad really makes me comfort. It not leakage even when have heavy flow. This pad also easy to clean all the stain.

    But the con is it too thick. I can feel it when i wear it. Sometimes its quite disturbing. But most of the time just okay.

    4
  5. Miko Tan
    324 reviews

    Laurier

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    i love it and familiar this brand in my lifestyle

    4
  6. Niki Tay
    996 reviews

    太大片了不舒服

    2 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    这个太大片了穿上去很不舒服的而且如果穿紧身裤会漏出来看到很丢脸的,比较喜欢他的普通款的。

    2
  7. Avatar

    Kellychan21
    501 reviews

    It is thick and a bit not comfortable

    3 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    I prefer slim type. Maxi type is a bit thick and I can feel a bit uncomfortable when wearing it. However, the absorbent of this pad is quite ok. The price is reasonable as well.

    3
  8. Avatar

    sallyinlee93
    1004 reviews

    有点厚,但是吸收力好!

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    这款panty liner有点厚,但是吸收力好!
    感觉有点像carefree,价钱也实惠!

    4
  9. Avatar

    penny41
    407 reviews

    蛮厚重的感觉

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    这款pad因为是maxi款,所以有点厚重,不过overall吸收力蛮好

    4
  10. Avatar

    jet68
    75 reviews

    cheap and nice

    4 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    cheap and nice to use.It is good and comfortable. I always restock this when there is promotion.

    4
  11. Avatar

    sabarina37
    377 reviews

    Jatuh cinta

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    Laurier Active Comfort bertindak dengan cepat.Melindungi kulit dari iritasi.Mengekalkan kulit supaya kering dan tidak lembap yang boleh menyebabkan kegatalan.Sentiasa selesa dan kadang-kadang tidak terasa bila dipakai.Sebab kapasnya yang lembut,saya sudah jatuh cinta pada laurier active comfort.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...