Lacto Momma Milk Booster Cookies

Product Details

Lacto Momma’s delicious homemade milk booster cookies are made with 100% Halal organic ingredients to help lactating mothers increase the quantity and quality of milk.

It comes in five decadent flavours to suit every taste bud! Enjoy one today.

  1. Niki Tay
    996 reviews

    好吃,有点效果的

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    这个增加母乳的饼干味道非常好吃的不会太甜的,可是有点干的吃了会卡喉咙的所以要配一些饮料一起吃比较好的,吃了后我第二天我的母乳有增加2oz 这样的是有点效果的。不过只是维持2天而已

    4
  2. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    Kesan berbeza untuk setiap orang

    3 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Dah cuba perisa salted caramel..rasanya sgt sedap,dapat rasa karamelnya dan x muak bila dimakan..tekstur biskut yg agak lembut dan x terlalu kering..sy beli utk cuba tambahkan kuantiti susu badan utk mnyusu ank pertama..tapi mungkin kesannya berbeza pada setiap org..ia x mnjadi pada saya,kuantiti susu x bertambah..tapi rasanya sedap,boleh beli lagi utk dimakan sbg snek krn harganya pun berpatutan.

    3
  3. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    milk booster, tasty

    3 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    Try it immediately once received the sample. Classic choc chip really taste good and delicious. Hope it really can help to increase the quantity and quality of my breastmilk so I can continue breast feeding until my little one two years old.

    3
  4. Avatar

    Sarah
    152 reviews

    Sedap dan mengenyangkan

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Saya dapat Dates & Goats Milk cookies untuk review. Sudah seminggu makan biskut ini. Rasanya sedap, anak saya pun suka. Tekstur biskutnya tidak rangup, agak lembut lebih kepada tekstur biskut seperti biskut Subway. Tetapi, susu badan saya tidak bertambah walaupun dengan pengambilan secara teratur selama seminggu. Namun sangat sesuai dimakan sebagai sarapan pagi kerana biskut ini mengenyangkan dan tahan lama sehingga makan tengahari. Badan juga rasa segar.

    4
    1
  5. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Taste nice

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Chocolate taste nice and makes you want it more. but for the milk booster part may be due to personal physical, not really see the effect much.

    4
  6. Avatar

    PRINCESS NURUL
    141 reviews

    Lacto Momma Milk Booster Cookies

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    terima kasih atas contest 100comments.com bg Lacto Momma Milk Booster Cookies. pertama kali memcuma Lacto Momma mmg sedap sangat.. ank2 pun sukakannya…

    4
  7. Avatar

    sallyinlee93
    1004 reviews

    Salted Caramel

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    received Salted Caramel flavor from 100comments.
    This cookies is nicer than the time i tried in baby fair (with dates flavor), I take 2 pcs in afternoon and direct latch to my baby at evening time.

    I can really feel my breast milk has increase and my baby can latch on very long time!
    This is the 1st milk booster I have found for myself!

    4
  8. Avatar

    ARamalina2221
    18 reviews

    Rasa nya sedap dan saya tak berhenti mngunyah

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    saya dah pun mencuba lacto momma milk booster cookies ni hasil dari menang contest, rasanya yang sedap buat saya tak berhenti mengunyah, cuma saya tak pasti jika org lain selain ibu bf boleh atau tak makan biskut ini. sebab anak saya pun suka dgn rasanya.

    4
  9. Gee Gee
    321 reviews

    rasa klasik

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    saya dah pun mencuba lacto momma milk booster cookies ni hasil dari menang contest,rasanya yg klasik dan sedap buat saya tak berhenti mngunyah,dengan bekas yg nmpk exclusive dan comel,ia tidak krunchy,lembut dan bentuk nya bulat2 comel senang untuk dimakan..

    4
  10. Avatar

    sallyinlee93
    1004 reviews

    Need to drink more Water

    3 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    I just tried this out at baby fair last week, honestly I didn’t like the taste and it is very dry. I have to drink a lots of water even I’m just tried a small piece.

    But for my baby health, I will still try it see can increase my breast milk or not.

    3
    1
  11. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Ingin mencuba milkbooster cookies

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    Ramai yang kata milkbooster cookies sesuai untuk ibu menyusu dan Boleh menambahkan susu bdn.. susu bdn yang cukup membuatkan baby kenyang, ceria dan tidur pun lena.

    5
  12. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Saya pernah mencuba

    5 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    Sedap dan mengasyik kan. Memang mengeyang kan sampai tengahari. Rasanya yang sangat rangup dan sedap. Rasa nya kurang manis memang sesuai untuk ibu menyusu. Kaya dengan oat dan pecan. Di sertai dalam bekas yang unik. Muďah untuk penyimpanan.rasa Sekali pasti ingin mencubany lagi.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.