Knorr Demi-Glace Brown Sauce Mix

Product Details

Knorr Demi Glace Brown Sauce Mix is prepared from selected ingredients. It is easy to prepare and can be used as a base for other sauces such as Bigarade Black Pepper, Bourguignonne Colbert, Madeira, Truffle and many others.

Preparation
Add 50g of Knorr Demi Glace to 500ml water. Allow to boil and simmer for 3 mins stirring constantly with a whisk.

Productiveness
10 liters

Storage
Replace lid tightly. Store in a cool dry place.

Ingredients
Wheat, Flour, Sugar, Salt, Cornstarch, MSG, Palm Fat, MSG, Beef Fat, Onion, Red Beet, Contains Permitted Edible Gum, Spices, Sodium Inosinate and Guanylate, Caramel (contains sulphite), contains permitted flavouring (contains mutton fat, wheat, soya bean), Citric Acid.

Benefits
Halal, Contains beef fat

Shelflife
12 months

Additional allergen information
All food additives are of plant, synthetic and animal origin. May contain traces of cereals containing gluten, egg, fish, crustaceans, molluscs, milk, peanut and tree nuts.

  1. Avatar

    CikSue
    818 reviews

    Senang je buat brown sos

    5 out of 5, reviewed on March 1, 2020

    Tibe2 je rasa senang sangat buat brown sos ni. Tapi dengan adanya premix Knorr ni la. 100g serbuk je boleh dapat 1 liter brown sos. Nak bancuh dan buat pun senang je. Hanya bancuh dan larutkan dengan air suhu bilik pastu didihkan dan kacau2 dalam 3 minit dan angkat. Sedap bubuh banyak2 dalam chicken chop. Daripada tak pandai dan tak tahu nak buat brown sos terus terror. Huhu. 1 peket ni boleh buat sampai 200 kali. Banyak tak banyak tu. Terbaik. Buat base atau stock pelbagai masakan pun boleh.

    5
  2. Gee Gee
    321 reviews

    sos untuk chicken chop saya

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    saya menggunakan brown sauce jenama knorr untuk membuat kuah/sos chicken chop saya,penyediaannya juga amat mudah dan membantu saya menyediakan hidangan dgn cepat,rasanya juga sedap sgt

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...