King’s Wafer Yam

Product Details

A classic Asian treat featuring a thick-cut slice of regal purple yam ice cream with skinny wafers slapped on both sides.

  1. Shika88
    687 reviews

    rasa lemak2 keladi

    3 out of 5, reviewed on March 14, 2020

    King’s Wafer Yam mudah didapati dimana-mana kedai dan pasaraya… harga juga murah dan King’s Wafer Yam sedap boleh enjoy makan bersama anak2 dan family… favorite my sister King’s Wafer Yam… i tak berapa kena dengan selera saya sebab wafer King’s Wafer Yam biasenye lembek dan macam lemau sebab sejuk… tapi rasa ais cream King’s Wafer Yam tetap sedap dan perasa keladi yang sebenar… cukup lemak manis.. makan dessert jadi menarik ais cream yam diapit wafer cukup sedap… perisa durian pun sedap…

    3
  2. Anati39
    3 reviews

    Nostalgic Ice-cream

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Eating this yam wafer ice-cream really brings back nostalgic feeling during my childhood. The rich yam taste, the wafer that has soften accompanied the ice-cream, it is indeed unforgettable combination and experience.

    5
  3. ferdizetty37
    491 reviews

    Ais krim keladi berlemak dikapit wafer

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Sangat berperisa.Rasa ais krim keladi yg berlemak dan tidaklah terlalu manis.Saya mmg sgt sukakan rasanya.Lebih menarik kerana ais krim ni dikapit dengan wafer yg sedap.Berbaloi dibeli,harganya murah,cuma skrg ais krim ni agak susah didapati di kedai sekitar perumahan sy.

    4
  4. CikSue38
    819 reviews

    Eskrim keladi yummmzzz

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Aiskrim wafer perisa keladi ni mmg tak boleh lupa. Dari kecik da diperkenalkan dgn aiskrik ni. Kecik comel je saiz dia. Muat tapak tangan. Last sy beli harga RM2.50. Masih berbaloi lg la. Keenakan wafer yg mengapit aiskrim sangat nikmat. Mula2 krukkk gigit wafer then sampaj kt aiskrim keladi ni. Rasa lemak sangat2. Tak manis pn. Cuma manis2 aiskrim je. Kena makan cecepat kalo tak nnt cair. Aiskrim ni mmg sangat cepat cair tapi sedap gila. Beli sepuluh pn tak cukup untuk saya sorg. Perisa keladi jgk yg akan saya cari even ada je perisa coklat. Terasa keladi sangat. Untung sbb tak kegatalan pn makan aiskrim keladi ni. Hehe

    5
  5. NurulDeng08
    470 reviews

    Rasa dan beraroma keladi yg sgt sedap

    3 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Ais krim kings wafer berperisa keladi ni mmg sgt sedap..tekstur ais krim sgt lembut dan sgt berperisa..rasa lemak manis keladi yg beraroma..tapi saya kurang sukakan wafernya..agak lemau dan nipis..

    3
  6. rosnah07
    177 reviews

    RINDU RASANYA....

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Kings wafer yam membuatkan saya selalu merindui rasa dan wafelnya yang rangup.Rasa yamnya yang jelas dan berlemak melengkapkan keenakkannya.wafelnya pula sedap dan sangat sesuai dimakan bersama aiskrim yam.warna pada yam juga sangat menarik dan lembut dimakan.

    5
  7. Nur Atikah
    66 reviews

    Marvelous

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    I like yam flavor. The taste is really good. Marvelous and delicious that can be got at lower price.

    5
  8. KJ Cheah
    224 reviews

    King’s Wafer Yam

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Yam favor is always my favorite. Ice cream and wafer are really match ingredient.

    5
  9. sallyinlee93
    1004 reviews

    芋头口味

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    芋头口味的冰淇淋是最赞的!只是这个饼干是软软好像漏风了一样。
    但是中间的芋头雪糕很香很好吃!

    3
  10. qisstiera75
    118 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Sedap sangat gabungan wafer dan aiskrim. Perisa keladi memang kegemaran saya. Suka makan aiskrim ni dari dulu sampai sekarang.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

İstanbul escort mersin escort kocaeli escort sakarya escort antalya Escort adana Escort escort bayan escort mersin

elazığ Escort escort ankara escort bayan izmir escort adana escort antalya escort bursa konya escort bayan hatay escort bayan