Johnson’s® Cotton Touch™ Top-To-Toe™ Bath

Product Details

Johnson’s Top-To-Toe™ Bath Cotton Touch™ is Ultra light and gentle for newborn’s sensitive* skin Your baby’s skin is up to 30% thinner than yours so it needs ultra gentle and delicate care. – Blended with 100% natural cotton – Designed for newborn sensitive* skin – Leaves skin soft & clean – Rinses easily, residue free *(vs. adult skin) – No Added parabens, phthalates or dyes. Hypoallergenic

  1. Chunyong
    6 reviews

    Best baby bath

    4 out of 5, reviewed on January 5, 2021

    the natural ingredient is suitable for newborn baby, the smell so nice, and totally moisture newborn baby skin after using it. I will share it to my family.

    4
  2. Avatar

    Fak3010
    14 reviews

    Kids just love it

    5 out of 5, reviewed on December 30, 2020

    Gave it to my nephew and the effects are real. After application and washing, the skin is so soft and silky and glows taking out all the dirt and dryness. The fragrance is also nice and the fact that it’s pure and natural just makes a parent’s/guardian life, less troublesome.

    5
  3. Maawardah Mohamad
    203 reviews

    Bau lembut dan menenangkan

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2020

    Mandian ini memudahkan anak saya mandi. Hanya satu botol boleh digunakan untuk dari kepala hingga ke kaki. Baunya sangat lembut. Tidak hairanlah ia sangat sesuai digunakan untuk newborn. Buihnya tidak banyak, senang untuk dibilas. Penutup pun mudah untuk dibuka.

    5
  4. Anis89

    Anis89
    68 reviews

    Mandian terbaik bayi

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2020

    Sangat bagus untuk kulit bayi dan melembutkan kulit juga..anak saya sukakan nya dan bau nya sangatlah harum..lembut dan selamat pada kulit bayi.Tidak melekit mudah dibilas,sangat bagus..berkualiti dan terjamin kebaikanya pada kulit bayi..saya mengesyorkan mandian ini kepada semua ibu bapa di luar sana

    5
  5. Mandian bayi yg lembut dan wangi ❤️

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2020

    Love sgt dgn mandian Johnson’s Baby Cotton touch top to toe ❤️ texture sabun/buih sgt lembut utk kulit bayi,tidak memedihkan mata dan wangian kekal segar sepanjang hari 😍 sgt jimat 2 dlm 1 boleh shampoo rambut bby & mandian bdn. Really recommended to mummy’s & selamat utk bby baru lahir..🥰

    5
  6. Avatar

    Syudda91
    68 reviews

    Selembut kapas

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2020

    Sabun yg lembut wangi dan xpedihkan mata… saya suka mandikan anak sy dgn Johnson’s cotton touch head to toe..lepas mandi kulit anak sy lembut ja..mmg trrbaik dan sesuai untuk baby newborn sebb xda paraben dan diyakini selamat ❤️

    5
  7. Avatar

    Norsabariah85
    137 reviews

    memang bau baby!

    5 out of 5, reviewed on December 8, 2020

    Saya sangat sukakan mandian Johnson Top to Toe ni. Bau yang wangi n lembut, sangat sesuai dengan kulit anak saya. Ia juga tidak pedihkan mata. Sangat rekomen pada baby newborn!

    5
  8. Avatar

    Fara_adilaa46
    16 reviews

    Lembut dan harum bau nya

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2020

    Suka sangat dengan top to toe bath sebab ianya sesuai dipakai pada rambut dan badan. Baunya pun sangat harum dan lembut. Pada bayi yang mempunyai kulit sensetif mmg sesuai sebab lembut pada kulit.. sangat recommended dekat parent, botol yg sederhana besar kalau bawa pergi travel pun sesuai. Terbaik . I love it.. ❤️😍

    5
  9. Suny
    28 reviews

    Mandian Paling Wangi

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2020

    Bau Johnson’s cotton touch top-to-toe bath sangat wangi, buihnya lembut memang selembut kapas. Sesuai dengan nama dia. Baby newborn pun dah boleh guna. Sebelum guna, basahkan dulu kulit baby baru apply kat baby skin. Senang nak guna dan menjimatkan. Tekan untuk tutup dan buka. Dia tak keluar banyak, kira cukup-cukup sebab dia keluar ikut lubang kecik je.

    5
  10. Avatar

    Shika88
    687 reviews

    lembut and wangi

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2020

    bau wangian Johnson’s® Cotton Touch™ Top-To-Toe™ Bath sangat lembut and selepas mandi juga skin terase lebih soft and lebih gebu… texture juga pekat sedikit and buih tak terlalu banyak sangat so best la bila dipakai especially pada baby senang dibersihkan… skin lebih halus dan tidak mempunyai sebarang masalah pada kulit selama menggunakan Johnson’s® Cotton Touch™ Top-To-Toe™ Bath… harga juga berpatutan dan quality dari dulu dan selamanya memang terbaik… Johnson’s® Cotton Touch™ Top-To-Toe™ Bath

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.