Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face Wipes

Product Details

Gentle cleansing for little hands and faces

The gentle way to clean baby’s skin where it’s most needed – on hands and face and around the eyes. These extra soft wipes contain a gentle water-based cleanser that is specially designed to gently clean baby’s delicate hands and face. With the patented No More Tears®formula these wipes are gentle enough to use around baby’s eyes. A gentle way to a cleaner baby.

Available in: 20s, 80s

  1. Avatar

    Shika88
    681 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2020

    Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face Wipes mmg saya spare dalam handbag so mudah nak handle anak lagi2 bile makan comot… mudah bersihkn kotoran dan jika terkena baju pun just lap2 je so takde lah kotoran tu kelihatan sangat… selamat digunakan dan skin baby lebih lembut dan tidak mengalami alahan pun… texture wipes juga sangat berkualiti… Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face Wipes mmg pilihan utama saya…ade anak kecil ni mmg wipes tissue sangat penting… lagi2 musim sekarang kebersihan wajib dijaga..

    5
  2. Avatar

    rosnani8908
    3 reviews

    selesa

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Sangat selesa digunakan,lembut,tidak melekit.Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.Boleh tanggalkan makeup,lap kotoran,terutama pada baby..senang untuk dibawa ke mana-mana sahaja dan boleh digunakan bila-bila masa

    4
  3. Avatar

    athrah84
    3 reviews

    Lembut diguna untuk baby dan boleh jd makeup remover

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    The best makeup remover! Muka tak rasa gatal & lembut utk penggunaan baby juga.

    4
  4. Avatar

    Nanavoon19
    3 reviews

    Good helper for cleaning

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    This is very useful when my baby was messy and dirty after he had his meal. The wet tissue remain wet and not dry up easily with good closing. The wet tissue is fragrance free and less irritating to baby skin. Good product to recommend!

    4
  5. Avatar

    Tiffany64
    1 reviews

    清新芳香

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    妈妈带孩子出门绝对不能少的湿纸巾即方便又卫生,为妈妈们省下了不少的劳力。我选择Johnson是因为喜欢它的香味价钱也合理。

    4
  6. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    They smell great

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    I love these wipes! They smell great and are perfect when my daughter gets dirty through out the day. I used them to clean up her face, hands, and feet. They are easy to grab on the go and they smell amazing!

    4
  7. Avatar

    ferdizetty37
    491 reviews

    Tisu basah dengan wangian

    3 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Saya jarang mnggunakan tisu basah Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face ni..harganya agak mahal berbanding jenama lain yg selalu sy guna..tekstur tisunya mmg sgt tebal & lembut..
    Tapi ia mmpunyai wangian dan bagi saya ia agak kurang sesuai digunakan utk mngelap mulut & kawasan muka ank saya..mgkin saya lebih memilih tisu basah tanpa wangian dengan harga yg lebih murah utk kegunaan harian.

    3
  8. Avatar

    sallyinlee93
    1004 reviews

    cost is quite high if compare with Pureen baby wipes.

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Johnsons baby wipes contains fragrance, even it is not strong fragrance but i didn’t use it on baby mouth area. But I use it on my baby\’s hand & changing diaper session. I only used few packets only, because I get it from a hamper. The cost is quite high if compare with Pureen baby wipes.

    3
  9. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    X meninggalkan iritasi pada kulit

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Sy mmg sentiasa bawa dan guna tisu basah baby johson ni..tekstur tisu yg sgt lembut dan brbau sgt wangi..bau seprti bayi..ia juga x meniggalkan iritasi bila saya gunakan untuk lap mulut dan sekitar wajah ank sy..paling penting ia melembap dan melembutkan kulit si manja sy..mmg sgt sesuai utk kulit bayi yg sensitif..mmg berbaloi urk dibeli,harga pun berpatutan.

    5
  10. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Produk bagus

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Memang terbaik dan saya syorkan semua bapa untuk beli pada anak masing-masing kerana ia boleh digunakan untuk lap anak tanpa kesan sampingan.
    Senang guna dan saiz kecil senang bawa untuk travel juga.
    Harga juga tak mahal.

    4
  11. 溦溦 林
    473 reviews

    Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face Wipes

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    I love these wipes or use them for my daughter when she was a baby and now use them to wipe her face and stuff is a toddler I recommend them

    4
  12. Avatar

    sallyinlee93
    1004 reviews

    Fragrance Free

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Fragrance Free formula safe for baby skin.
    The size is large, use 1 sheet can clean baby butt.
    Reasonable price!

    4
  13. Avatar

    may576076
    92 reviews

    很温和!

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    这款湿纸巾没有香味,而且也很大张很滋润,所以我可以很放心的擦宝宝的嘴巴和手…不用担心宝宝会敏感…

    5
  14. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    Highly recommend!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Highly recommend!

    5
  15. Betty Liew
    263 reviews

    Moisture and soft. 100% Safe to use on baby

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    The Wipes is soft and specially design for baby. Does not harm to baby skin. No more tears formula enable mummy to wipe baby eye area. Protect little one from bacteria.

    5
  16. Avatar

    Kellychan21
    501 reviews

    Soft and gentle

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    This is one of my favourite baby wipes. It is fragrance free and alcohol free which is suitable for baby who has sensitive skin issue. I always bring it along with me especially when I am travelling together with my kids.

    4
  17. Avatar

    sabarina37
    377 reviews

    Digunakan di mana sahaja

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    Memang wajib ada tisu basah di dalam beg sebab ia amat penting. Lebih-lebih lagi sudah berkeluarga. Amat sesuai digunakan di wajah, sekeliling mata dan tangan. Bahan yang tidak pedihkan mata amat sesuai untuk bayi kerana tidak memudaratkan. Ia selamat digunakan, juga kesan air dari tisu tersebut juga tidak memudaratkan. Sebaliknya, melembutkan kulit dan dapat dibersihkan dengan pantas.

    5
  18. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Soft and gentle

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    My baby like to eat food by himself, always use this Johnson’s Baby Messy Times Hand & Face Wipes to clean his face and hand after eating. The wipes are soft and can easily clean the dirt’s.

    4
  19. Avatar

    kelvinlee260121
    109 reviews

    Super soft and Gentle to skin

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    As parents we are cautious whenever our friends and family touch handle our baby we love to essentially “cleanse” our child’s extremities. I have some in the car, my purse, the diaper bag and etc.

    They are great as they help sanitize those gently hands because as infants you can’t dapple a bunch of sanitizer on their hands from all the dirty germs so these were great for that purpose. Additionally, they are gentle on the skin and leave your baby smelling just like a baby, super soft!

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...