JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION

Product Details

JOHNSON’S Baby Milk and Rice Lotion helps complete skin nourishment for smoother and healthier skin. JOHNSON’S BABY MILK AND RICE LOTION is clinically proven mild and contains the rich combination of Milk Proteins and Rice Nutrients, plus essential vitamins to help complete skin nourishment. By nourishing skin, it leaves it softer, smoother and healthier after the very first use. Helps make skin smooth and fair with milk protein, Vitamin A and Vitamin E.

  1. chanhoiyee36
    75 reviews

    Good smell

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    Johnson’s Baby Milk + Rice Lotion is a non-greasy baby moisturizer without parabens, phthalates, and artificial color. Though it is designed for babies, it is one of the best budget-friendly moisturizers for adults with combination, normal or dry skin.

    5
  2. Rifqiraisha97
    1 reviews

    Body location

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2020

    Bau dia sangat wangi, suka bau beras dia
    Dia celat meresap tak rasa melekit di tangan..pakai ank pada bby smpi dah besar kdg2 mak pun terpakai juga….lembut je bila dah sapu…

    5
  3. Shika43
    687 reviews

    Skin semakin cerah

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2019

    Saya dah lama menggunakan JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION and now turn my generation gunakan brands Johnson..mula gunakan dari my mom yg juga percayai brand Johnson..JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION texture lotion cepat meresap kedalam kulit dan wangi harum susu yang sangat wangi…love it!! Membantu mencerahkan my skin and Melembutkan kulit saya.. JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION berikan keselesaan pada my baby bila terkena ruam pada badan, JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION Melembutkan kulit dan redakan sedikit rasa gatal2.. sangat membantu merawat kulit terutama ruam… Bayi saya alami kulit menggelupas juga semakin cantik permukaan kulit dia, tidak tinggalkan bekas kulit kering ..nampak halus dan lembut serta skin lebih bermaya .

    5
  4. haohao21
    177 reviews

    Smell nice and best lotion for adults and kids

    4 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    Johnson Baby baby milk + rice lotion is best lotion for kids and adults. My family is using it for years and now is still using it. I apply it on my kids’ skin after they shower. It is good in moisturising their skin and makes their skin more gentle and soft. I also apply it after shower and i feel refreshing after using it. The price of the lotion is affordable.

    4
  5. Chinthat94
    93 reviews

    Ancient lotion

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    It’s been years in the market and I bet everyone used it. Is a must to keep the baby hydrated and moisturized. I have used this especially after shower for my kids, to make sure their skin keep hydrated and also you can feel how smooth their skin is. To get better results i recommend u to use the same series of bath foam. It works pretty good.

    5
  6. suriani53
    3 reviews

    kulit lembut dan cerah

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    walaupun anak baby boy tapi tetap juga bagi losyen supaya kulit nya lebih cerah dan cantik.losyen johnson baby milk+rice memang sesuai dengan kulit anak sejak lahir sampai la 2 tahun..hari hari sapu losyen bila sentuh kulit anak rasa sangat lembut dan gebu.kalau guna brand lain kulit anak jadi ruam jadi sampai la sekarang masih menggunakan nya.

    5
  7. Fieqa CL
    4 reviews

    Masih menggunakannya

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Dari kecil saya guna lotion ni, sampai sekarang, sangat bagus sebab kulit jadi lembut

    5
  8. Michelle Lew
    3 reviews

    Smells good and moisture my skin

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    I have using this product since I’m young, after bath then use this lotion can make my skin feel very soft and moist, I use it over my whole body , even my kids also love it, will keep continue supporting this product

    5
    1
  9. Meeleec49
    3 reviews

    johnson-baby-milk-rice-lotion

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    This lotion make my skin smooth and soft, it won’t sticky and easy to absorb, it won’t make me skin feel allergy

    4
    1
  10. Adeline45
    5 reviews

    MOMMY'S CHOICE

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Im using all variant of johnson baby lotion and i love it.leave your skin soft,smooth like a baby.all my family members loves it too.

    5
  11. Azra SA
    3 reviews

    BAGUS UNTUK KULIT

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Telah lama menggunakan lotion Johnson’s ini untuk anak anak. Untuk kulit yang lebih segar dan halus

    4
  12. mina432126
    6 reviews

    Johnson baby milk and rice lotion

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    很喜欢这款乳液因为它很香、宝宝涂在皮肤上不油腻、保持皮肤湿润、不刺激宝宝皮肤,非常棒。

    5
  13. elaineng64
    4 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    很喜欢这款乳霜的香味,让人觉得很放松很舒服…我喜欢在沐浴后和我的孩子一起涂上薄薄一层来滋润肌肤,让肌肤一整天都香香滑滑的

    5
  14. keokhoon13
    5 reviews

    皮肤滑滑

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    晚上睡觉都会开冷气,用了这款lotion,孩子的皮肤不会再干燥。。早上醒来还是滑滑的。。

    5
  15. ermyzaerien01
    21 reviews

    Melembutkan kulit

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Saya guna JOHNSON’S Baby Milk and Rice Lotion pada bayi sejak dari lahir kerana ia
    membantu memberi khasiat untuk kulit yang lebih licin dan sihat. JOHNSON’S BABY MILK and Rice Lotion mengandungi gabungan kaya dengan Susu Protein dan Nutrisi Beras, ditambah vitamin penting untuk membantu memberikan khasiat untuk kulit. Dengan kulit yang sihat menjadikan kulit bayi saya lebih lembut, lebih licin dan sihat selepas penggunaan yang pertama.

    5
    1
  16. nabilah87
    5 reviews

    Sesuai untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Kulit kering dan sensitif memang menjadi masalah buat saya. Jadi saya cari losyen yang sesuai untuk bayi so that sesuai untuk saya. Once sy try losyen ni memang sesuai melembabkan kulit serta melicinkan saya selesa dengan kulit saya

    5
  17. Nur Hanisa Salam
    13 reviews

    Halus dan lembut

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    Saya guna lotion ni dekat anak saya… setiap hari ianya wangi n lembut ja… anak sy pun tak merungut apabila mnggunakannya.. ianya sangat selesa keatas kulit bayi… sy syorkan korang mnggunakn lotion ini.

    5
    1
  18. AiraNizam46
    23 reviews

    Good for Adult too XD

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    This lotion is suitable for people who have dry skin. Ur Skin will be supple and soft after using it. Besides the fragrance is so nice. Adult and children can use it no prob…

    5
  19. Annmizh49
    3 reviews

    很香很香

    4 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    塗起來水水的,很快就吸收了,而且很滑不會粘膩。通常都早上下午洗澡過後給兒子塗全身,香香的大家都很喜歡抱。

    4
  20. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Lelaki dan perempuan boleh menggunakan JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION ini dan tidak melekit sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak.Membantu mencegah kulit dari kekeringan.Membekalkan vitamin A dan E kepada kulit. Melembutkan kulit sehalus kulit bayi.Melembabkan kulit.Saya beli di Tesco berhampiran rumah saya.Baunya pun wangi. Seperti bau baby.Jimat dan mudah dibawa kemana mana.

    5
    1
  21. xiaoxiaonim54
    3 reviews

    非常温和 适合皮肤干澡的宝宝

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    我换过很多的宝宝沐浴露 每次宝宝洗澡后都因为太干燥而痒的不停 知道我用了JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION宝宝终于不再全身痒了 而却很香

    5
  22. harttiza57
    6 reviews

    Smell like a baby

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    This lotion has nice smell as nice as a baby’s smell. Not only suitable for baby but also adults. Apply regularly to have skin as smooth as a baby. Non-sticky. The price is also reasonable.

    5
  23. Farahani199213
    3 reviews

    Kulit yang lembut dan halus

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya memakaikan losyen ini untuk anak saya dari bayi sampai umur 2 tahun dan hasilnya kulitnya menjadi lembut dan halus seperti bayi walaupun sudah berumur 7 tahun.0

    4
    1
  24. Naterah Sharbani
    6 reviews

    Anak suka

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Saya gunakan losyen ni untuk diri sendiri. Kerap sapukan malam hari sebelum tido di tangan dan kaki. Hinggakan sekarang anak sulung 3 tahun kalau jumpa losyen ni akan picit dan sapu pada badan dia ikut macam ibu buat. Sampai terpaksa sembunyi daripada dia habiskan!

    4
    1
  25. Adia Unnie
    9 reviews

    Lembut Dan wangi

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Baby lotion Ni sesuai digunakan untuk orang dewasa yang mengalami kulit kering di badan terutamanya di tapak tangan. Saya biasa gunakan lotion Ni selepas Mandi. Kulit akan Jadi sangat lembut Dan berbau wangi. Sesuai untuk Suri rumah yang sentiasa membasuh pinggan supaya kulit tetap segar Dan lembut walaupun buat banyak kerja.

    5
    2
  26. Nur Rokman
    3 reviews

    Bau best!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Sy mula guna lotion ni 5 tahun yg lalu. Pd awalnya, guna sekadar suka2.. tp lama-kelamaan rasa tak best kalau tak ada losyen ni. Bau yang lembut dan fresh rasa sangat selesa. Bila dah nak habis, cepat2 beli baru.

    5
    2
  27. Atiqah21
    50 reviews

    Best Sgt!!

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2017

    Kulit saya menjadi cerah, gebu dan cantik dlm masa seminggu penggunaan..Losyen tidak melekit dan cepat meresap ke dlm kulit..Bau juga sgt wangi dan paling best suami sgt sukakannya..Kulit juga tidak kering dan semakin lembap..Mmg bagus sgt2 losyen Johnson Baby

    5
    1
  28. Aikoaiko25
    1052 reviews

    Smells great.

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    I love this lotion. I use it on my daughter after her baths at night and I love the way it smells. Smells great. I even use it on my face to hydrate my skin and to calm my face after washing.

    4
  29. nadnaz02
    43 reviews

    Bau yang wangi

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Suka testur losyen johnson yang lembut dan wangi…selalu sapu di kulit anak kembar saya setiap kali lepas mandi..malah saya dan suami juga menggunakannya

    5
  30. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    KULIT YANG GATAL PUN HILANG

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    SAYA MENGALAMI ALERGIK DAN BERJUMPA DOKTOR. SAYA BERTANYA KEPADA DOKTOR, APAKAH PRODUK SESUAI UNTUK SAYA BELI DILUAR BAGI MENGHILANGKAN RASA GATAL ALERGIK SAYA? . DOKTOR MENGESYORKAN SALAH SATU PRODUK MANDIAN ADALAH JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION. SEKARANG SAYA AMALKAN MANDIAN JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION INI SETIAP MASA. GATAL ALERGIK SAYA LAMA KELAMAAN HILANG DAN SAYA BERASA SANGAT LEGA.

    5
  31. cpyn18
    234 reviews

    Smooth like baby skin

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    I love to apply this body lotion on my kids and myself. I feel my skin is soft and gentle like baby skin after I applied it. It can be easily absorbed into the skin and i do not feel any sticky on my body.

    5
    1
  32. Anelia23
    137 reviews

    Selembut kulit bayi

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Lepas mandi, pakai lotion ni memang kulit lembap sepanjang hari. Bau pun wangi sangat dan melekat kat badan.

    Lotion ni tak melekit, cepat serap. So memang cepatkan kerja sebab tak payah tunggu lama untuk bagi lotion tu sekata di badan. Anak saya kulit kering kat kaki akibat luka dah nampak makin lembap lepas hari-hari apply this lotion. Good job ??

    4
  33. Bella Anies
    18 reviews

    My most favourite!

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    The smells makes me want to kiss my kids all the time. It keeps their skin moisture and preventing them from drying. It works perfectly even without powder. It doesn’t feels sticky and that’s what I like about it the most. Been trying others but I didn’t like the texture. This is perfect!

    5
  34. 溦溦 林
    473 reviews

    my baby and me also use this still

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    my baby and me also use this still, i have sensitive skin so this is great ! Repeat user of course , i love the good smell .

    4
  35. NURELINA89
    173 reviews

    Kulit Sehalus Bayi

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Saya wajib pakai losyen pada setiap pagi dan mlm sebelum tidur..Losyen pilihan saya adalah Johnson Baby Lotion + Rice Lotion..Kulit menjadi lembap sehalus bayi dan cerah dengan penggunaan losyen..Bau juga sgt wangi..Suami sgt sukakanya dan puji kulit saya sentiasa lembut dan gebu..Terima kasih Johnson Baby..

    5
  36. cikbunga49
    659 reviews

    Kulit lembut,halus dan semakin cerah??????

    5 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    Setelah beberapa bulan menggunakan losyen ini saya dapati kulit saya semakin lembut,halus dan menjadi cerah.
    Baunya juga wangi dan tenang bila memakainya.
    Saya akan memakainya pada waktu malam sebelum tidur kerana ianya menyerap dan tidak berminyak.
    Sangat berkesan dan berbaloi membeli. Memang rekomenlah!!??????

    5
  37. HaizanRaz
    112 reviews

    Kulit semakin lembut

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Gabungan beras dan susu dalam johnson’s baby lotion ini membuatkan saya tertarik dengan kebaikan dan harumannya..Sangat wangi dan selesa dipakai oleh bayi mahupun dewasa..Kulit semakin lembut dan putih..Wangiannya juga tahan lama dan tidak melekit..

    5
  38. RazaMat194
    30 reviews

    Lembut dan mencerahkan

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Lotion yang sesuai untuk seisi keluarga saya..selamat untuk bayi dan kanak2..Dapat melembut dan memutihkan kulit..Saya suka dengan haruman dan wangian lotion johnson2 ini..Harganya berpatutan dan dapat tahan lama..

    5
  39. Kellychan21
    501 reviews

    Perfect choice for my baby

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    It moistures my baby’s skin after I applied it on his skin. It is not sticky and my baby feel comfortable after I applied it on him after his shower.

    5
  40. cherrylee
    73 reviews

    moisturise & smooth

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    I love this lotion, I & my baby using this daily. It’s moisture our skin & feel skin smooth & soft. The smell nice too.

    4
  41. kockhong80
    90 reviews

    The Best Lotion for family use

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    My family and kids love it so much as it is moisturing our skin when we apply it. It is not sticky and I can feel my skin is smoother after applied it on my skin.

    5
  42. sallyinlee93
    1004 reviews

    a very good lotion with fresh smell

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    skin become very smooth & i love the smell.

    4
  43. sallyinlee93
    1004 reviews

    good smell

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    baby smell fresh & smooth skin after using this baby milk bath shampoo & lotion. Good product!

    4
  44. Nur Arina
    812 reviews

    Losyen kami sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    Losyen yang menjadi pilihan kami sekeluarga. bukan sahaja digunakan pada anak tapi pada kami suami isteri juga. Saya sangat sukakannya kerana mampu menjadikan kami sekeluarga bebas dari kulit kering. Baunya yang seakan-akan bauan susu juga menjadi salah satu faktor kenapa saya lebih memilih untuk menggunakan losyen ini pada setiap ahli keluarga saya. Losyen yang bebas dari bahan kimia dan menggunakan produk asli menjadi pilihan saya

    5
  45. Nur Arina
    812 reviews

    kami sekeluarga gunakannya

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Losyen yangenjadi pilihan kami sekeluarga. bukan sahaja digunakan pada anak tapi oada kami suami isteri juga. sangat sukakannya kerana mampu menjadikan kami sekeluarga bebas dari kulit kering.

    5
  46. may576076
    92 reviews

    很滋润!

    5 out of 5, reviewed on April 27, 2017

    很喜欢这款乳霜的香味,让人觉得很放松很舒服…我喜欢在沐浴后和我的孩子一起涂上薄薄一层来滋润肌肤,让肌肤一整天都香香滑滑的…

    5
  47. Love the smell

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2017

    Love this smell.. Not baby love using this.. Adult also love to use baby bath…

    5
  48. Shaneeya Mos
    42 reviews

    Best lotion

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    Clinically proven mild. Contains a unique combination of natural milk extract and Vitamins A & E. with double nourishment, this product helps replenish moisture to leave skin feeling baby soft. Contains rich emollients and added moisturizers helps to give skin an immediate moisture boost.
    Good for you, good for baby. Apply daily on face,hands and body.

    5
  49. peikyein8271
    54 reviews

    Smoothen kids and adults skin

    4 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    It is good for baby skin. I applied on my baby after I shower him. The smell is good and it is not oily and sticky. It can be easily absorb into the skin and can feel the smooth skin after applied it.

    4
  50. Racy12
    9 reviews

    johnson baby milk + rice lotion

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2017

    My favorite [johnson baby milk + rice lotion], and because of use it, to me and children’s skin silky the also pretty, and sweet taste, is parents favorites ?

    5
  51. JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Melembabkan kulit

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2017

    JOHNSON BABY MILK + RICE LOTION sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Membantu mencegah kulit dari kekeringan. Membekalkan vitamin A dan E kepada kulit. Melembutkan kulit sehalus kulit bayi. Melembabkan kulit.

    5
  52. zulaikha08
    280 reviews

    Melembutkan kulit serta merta.

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    Sewaktu mengandung, saya mengalami kulit yang amat kering sehingga pedih & tidak bertahan didalam air-cond. Setelah menyapun losyen susu, kulit serta merta tidak kering. Mengamalkan secara konsisten, tiada lagi kulit bersisik & pedih. Baunya pun wangi. Seperti bau baby.

    4
  53. Suraya8678
    91 reviews

    the best lotion for babies and adult

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2016

    I love bath and body products and Johnson’s® Baby Milk and Rice Bath is every bit as comforting as you would imagine it to be. It lathers up nicely and cleanses thoroughly without stripping the skin of moisture. It would have been perfect if it were free from sulphates.Johnson’s® Baby Milk and Rice Lotion does exactly what it is supposed to do, which is to moisturise skin. It is a thick, white lotion that sinks in quickly leaving the most subtle scent. It is just what I needed to pamper my skin after a day toiling in this awful weather. For babies, Johnson’s® Baby Milk and Rice Powder prevents, treats, and relieves diaper rash and they are proven to work. The possibilities are endless!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...