Hemo Rid Tablet

Product Details

Diosmin (Hemo Rid)Diosmin (Hemo Rid) is a semisynthetic phlebotropic, prescribed for hemorrhoids along with hesperidin. Indications: Diosmin (Hemo Rid) is a semisynthetic phlebotropic, prescribed for hemorrhoids along with hesperidin. It is also used as an adjuvant therapy to hemorrhoidectomy, in order to reduce secondary bleeding.

 1. sabarina37
  378 reviews

  Terbaik

  5 out of 5, reviewed on December 5, 2017

  Sangat terbaik untuk saya. Ia dapat merawat buasir saya. Saya mengalami buasir ketika hamil dan sesudah melahirkan anak. Saya sangat risau dan ada sedikit malu untuk berjumpa doktor bagi menyelesaikan masalah saya. Saya cuba menggunakan Hemo Rid Tablet ini bagi menyelesaikan masalah saya. Ia dalam bentuk tablet. Sangat mudah digunakan dan sesuai untuk saya. Masalah buasir saya juga kini semakin pulih. Ia juga boleh digunakan bagi buasir berdarah. Pembungkusan ringkas dan tertulis bahan serta cadangan penggunaan.

  5
  4
 2. AieenDeen28
  899 reviews

  Merawat penyakit buasir dgn efektif

  4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

  Ayah saya mmg pengguna tegar ubat hemo rid ni..Ubat ni mmg sgt efektif merawat buasir(hemorrhoids) yg kronik,teruk dan baru.Ia juga berfungsi sbg Rawatan Pembuluh darah yang tidak berfungsi secara sempurna
  di kaki,kesakitan dan kekejangan urat kaki semasa tidur..Saiz ubat agak besar tapi masih mudah ditelan..ada bau herba yg kuat pada ubat..tapi ia mmg berkesan pada org yg berpenyakit buasir..ayah saya mmg mnggunakannya,belum habis 1 papan,ia dh mula tunjukkan perubahan pada penyakit buasir lama yg dihadapi ayah saya..ubat ni juga tidak nengandungi kesan sampingan yg berbahaya kpd kesihatan..mmg berbaloi dibeli,tapi harganya agak mahal.

  4
  7
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.