Guardian Baby Shampoo

Product Details

Description

Guardian Baby Shampoo has a tear-free formula that gently cleanses baby’s hair without irritating eyes. It is enriched with Oat, Chamomile and Pro-Vitamin B5 to soothe and care for baby’s delicate scalp and fine hair. It is dermatologically tested, tear-free, Paraben-free and pH balanced, suitable for use on baby’s most delicate hair and scalp.

  1. Shika88
    687 reviews

    soft & selamat

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2020

    Guardian Baby Shampoo menjadikan skin lebih lembut dan nampak lembap… skin tidak kering dan sesuai juga untuk bayi ade ruam… sesuai digunakan untuk semua peringkat usia dan golongan… boleh didapati dimana-mana guardian dengan harga yang berpatutan… bau wangi dan boleh tahan juga bau Guardian Baby Shampoo saya pernah guna dulu… jiran i pun gunakan Guardian Baby Shampoo untuk anak2 beliau… guardian selalu buat sale so boleh la grab berbaloi sangat and cukup jimat sebab buih pun banyak juga… enjoy la especially mandikan anak2 yang suka sangat main buih ..

    5
  2. Norazah Kasim
    12 reviews

    Baby shampoo

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Kami sekeluarga menggunakan baby shampoo kerana bau yang wangi dan rambut mudah diurus. Bukan kegunaan anak kecil kami sahaja malah satu family pun turut menggunakannya, ini memang pilihan kami sekeluarga.

    5
  3. Niknajwa25
    16 reviews

    Guardian Baby Shampoo-sesuai untuk anak buah saya

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Sebelum ni pernah guna baby shampoo jenama lain, tapi semuanya tak sesuai. Pernah guna baby shampoo (tak ingat jenama apa) anak buah saya terus naik ruam dekat badan. Macam tak sesuai. Bila guna Guardian, elok je badan dia terima. Lepas tu memang kakak saya terus konsisten menggunakan produk ni.

    5
  4. Nelsonryan6797
    3 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I bought this baby shampoo, my baby love it . Very nice smell and the hair so smooth.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...