GARDENIA Quick bites Double Chocolate

Product Details

Quick Bites Double chocolate muffins are really good, you must enjoy the delights. Made of selected materials to produce special beauty of gardenia. Can be enjoyed as a breakfast or light snack.

  1. Avatar

    Norsabariah85
    130 reviews

    full loaded choc!

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2020

    Sedap weh muffin ni. Gebu je. Coklat penuh. Harga berpatutan

    5
  2. Avatar

    040958
    2 reviews

    Good choice as your snacks

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2020

    The muffins are rich in chocolate and in every bite you can taste the chocolate chips.Its so filling.and the price is quite affordable too compared to high end bakeries and coffee shops that sells similar chocolate muffins.and its available almost in every mini mart and grocery shops.Tastes excellent!

    5
  3. Liang Chen Chong
    1 reviews

    kaya dengan rasa coklat

    5 out of 5, reviewed on April 30, 2020

    GARDENIA Quick bites Double Chocolate sangat sedap sekali. Saya berasa seronok masa makan GARDENIA Quick bites Double Chocolate. Product ini memang sesuai untuk minum pagi dan minum petang.

    5
    1
  4. Maawardah Mohamad
    198 reviews

    Muffin penuh rasa coklat

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2020

    Muffin rasa coklat ini dibungkus berasingan dalam 2 pek. Ini memberi jaminan ia kekal lazat jika 1 pek dibuka. Intinya memang rasa kepekatan coklat. Muffinnya rasa lembap seperti baru dibeli di kedai bakeri. 2 pek habis, memang rasa kenyang. Sesuai kepada penggemar kek coklat. Yummy😋

    5
  5. Avatar

    Shika43
    687 reviews

    Citarasa mewah

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2020

    GARDENIA Quick bites Double Chocolate one of my favorite muffins and wajib beli tiap Kali habis… My husband juga sukakan GARDENIA Quick bites Double Chocolate terasa kemewahan coklat Dan kelembutan muffins penuh rasa coklat Dan tidak terlalu Manis, rasa yg balance…GARDENIA Quick bites Double Chocolate mudah dibawa kemana-mana and anytime boleh makan… packaging juga dalam 1 plastic Ade 2 biji muffins Dan setiap satu dibungkus dengan pack plastic lg… kebersihan lebih terjamin Dan jika nk makan 1 GARDENIA Quick bites Double Chocolate another one masih boleh disimpan…tiap bites dapat rasa inti coklat didalam GARDENIA Quick bites Double Chocolate

    5
  6. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Kepuasan tahap maksima

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2019

    Muffin coklat gardenia ni pun tak boleh bawak bincang sedap dia. Sebungkus ada 2 pek individu sekali makan memang kenyang. Rasa x nk share setiap kali makan. Rasa nak lagi dan lagi. Coklat muffin dia sedap lembut dan penuh rasa coklat. Serius gardenia memang tak kedekut bila buat roti. Rasa coklat selambak. Penuh coklat even makan muffin je. Coklat bila makan cair kat mulut. Sangat sesuai utk pencinta coklat mcm saya ni. Puas hati sangat2 makan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.