Fruiser Moisturising Hand Wash Apple

Product Details

Fruiser Moisturising Hand Wash is enriched with fruity punch sensation to provide scented gentle cleaning with added moisturising benefit for more soothing skin-feel. Its anti-bacterial formula effectively kills 99.9% of germs, keeping your hands healthy and clean. Comes in beautifully tailored bottle according to its fragrance, adding the luxurious value of your buy!

  1. Avatar

    fatinnabila5332
    6 reviews

    Bau sangat Harum

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Pembasuh tangan fruiser ini paling saya gemari kerana bau epal yang sangat segar serta lembut pada tangan. Harga juga berpatutan. Sangat ekonomikal.

    4
  2. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Fruiser Moisturising Hand Wash Apple

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Saya sangat bau haruman epal yang segar seperti berada di Ladang epal.Purfume bilik pun bau epal.Bau epal yang menyegarkan membersih serta memberikan keharuman setiap kali basuhan.Produk ini didatangkan juga dalam pek refill.Harga mampu milik.Saya hanya beli dalam pek refill, twin pack untuk harga yang lebih murah. Walaupun murah tapi ia juga mempunyai formula antibakteria sepertimana jenama yang lain.Bersih dan wangi di tapak tangan.

    5
  3. Nur Afiqah
    5 reviews

    bersih dan wangi

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    basuh tangan guna sabun ni wangi je bau tangan lepastu.kalo tangan lepas pegang ikan ke ayam ke,,basuh tangan guna sabun ni x bau dah hanyir ikan ayam tu sebaliknye bau wangi sabun ni yg melekat kt tangan..dan yang penting bersih..ia tak berlemin.. pastu lembut je rase kulit..sangat bagus..serius best

    4
    1
  4. Emily Ong
    9 reviews

    nice fruity smell

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    cleans my hand and leaves a nice fresh smell after washing. a little bit is enough.
    always buy 1bottle+1bottle refil.

    5
  5. Avatar

    emily_ong1017
    3 reviews

    Nice hand wash

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Has always bought this for home. Nice fragrance and isn’t oily as compared to other products out there. This product is quite thick but managed to wash away the smells on hands and leave a nice fragrance afterwards.

    4
  6. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Membersih & melembutkan

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Bau pencuci tangan Fruiser Moisturising Hand Wash Apple ni mmg sgt wangi.Ia mmbersihkan tanpa mngeringkan kulit sy.Bau epalnya juga sgt mnyegarkan dan meninggalkan wangian pada tangan sy.

    5
  7. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    need more water to rinse off

    2 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Thus Fruiser hand wash is very mild liquid, the fragrance is not bad but I don’t like it because you will need more water to rinse off the soap. The price is very cheap, so we bought it for office used.

    2
  8. Avatar

    syafiah97
    65 reviews

    cucian tangan yang berbau harum

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Di rumah saya menggunakan kan cucian tangan Fruiser Moisturising hand wash jenama ini. Amat baik untuk menjaga kelembutan tangan. Baunya juga sungguh harum. Kulit menjadi sentiasa bersih dan segar sepanjang hari. Setiap kali mencuci tangan saya pasti menggunakan produk ini. Harga yang murah dan menjimatkan. saya beli 1 mesti ada refill nya. bau nya juga harum. Handal membunuh kuman dan menjadi kan tangan sentiasa bersih dan berbau harum. senang di dapati di pasaran.

    5
  9. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Membunuh bakteria 99.9%

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Rutin seharian kita memang memerlukan tangan yang bersih. Terutama untuk menyediakan dan menghidangkan makanan. Tangan juga terdedah daripada kuman. Sejak menggunakan Fruiser Moisturising Hand Wash Apple yang diperkaya dengan sensasi punch buah untuk memberikan pembersihan lembut wangi dengan manfaat pelembap tambahan untuk kulit yang lebih menenangkan. Kulit tangan sentiasa bersih dan segar. Formula anti-bakterinya secara berkesan membunuh 99.9% kuman, menjaga tangan saya sihat dan bersih. Datang dalam botol yang disesuaikan dengan indahnya mengikut wangiannya. Harganya pun berpatutan. Rugi jika tidak memilikinya.

    5
  10. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    Pembersih tangan haruman epal yang segar

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Bau epal yang menyegarkan membersih serta memberikan keharuman setiap kali basuhan. Produk ini didatangkan juga dalam pek refill. Saya hanya beli dalam pek refill, twin pack untuk harga yang lebih murah. Walaupun murah tapi ia juga mempunyai formula antibakteria sepertimana jenama yang lain.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...