Elba Hand Mixer EHM-F2053(WH)

Product Details

Descriptions

  • Power: 200W
  • 5 adjustable speeds
  • Turbo function
  • Eject button
  • Accessories: Dough hooks and beaters
  • 1-Year Warranty
  1. Husna848618
    24 reviews

    Tahan lama

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya dah menggunakan mixer elba nie dah hampir 5 tahun, sejak dari anak dara sampai la anak dh 2. Macam-macam kuih dan kek saya dah buat. Roti pun pernah. Sangat membantu saya. kalau tidak sebelum nie terpaksa la Saya guna manual sangat lambat dan leceh. Tahan lama pulak tu mixer nie.. dah 5 tahun lalu saya menggunakan khidmatnya.

    4
  2. ANNEVIEN
    28 reviews

    Kualiti bersesuaian dengan harga

    3 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Produk ok,harga mampu milik,cuma tidak tahan lasak..selama saya menggunakannya,ia berjalan dengan lancar,dan berpuas hati dengan hasil.

    3
  3. Niki Tay
    996 reviews

    用久了手酸

    2 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    这个是很便宜而且也节省很多空间的,如果只是打一下子的话是不错用的,如果一些需要打很久的话真的手会很酸的

    2
  4. AieenDeen28
    899 reviews

    Kuasa 200w

    3 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Sy lebih berminat dgn stand mixer,kerja lebih mudah,x perlu pegang..sambil mix bahan sy boleh buat kerja lain…Elba hand mixer ni ok kualitinya..tahan lasak,tp power 200W je..x boleh mix doh yg lebih besar & berat..

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...