Dutch Lady PureFarm Coconut Delight

Product Details

A limited edition coconut milk by Dutch Lady.

  1. Avatar

    wsloh15
    7 reviews

    Health for us

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    This is really good taste for me. That also my everyday breakfast with my lovely family. It is also not expensive and not feel nausea. I really like to dink it with any grain like cornflakes or koko krunch.

    5
  2. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Rasa susu sedap dan mnyegarkan

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Sangat sedap rasanya..gabungan susu dengan air kelapa yg mnyegarkan bila diminum sejuk..sangat lemak berkrim dan tidak terlalu manis..mmg saya akan selalu beli jika terjumpanya..harganya pun berpatutan untuk dibeli.

    5
  3. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Susu dengan ekstrak air kelapa

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Saya pernah mencubanya..mmg sangat sedap..gabungan susu dutch lady pure farm dengan ekstrak air kelapa mmg sgt unik dan sedap..rasa mcm coconut shake..berkrim dan tidak terlalu manis..tapi agak sukar didapati..sesetengah mall je ada menjualnya.

    5
  4. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

    5
  5. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Air susu kelapa

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    Gabungan susu dan kelapa agak sesuai bagi saya.Dapat menyegarkan badan sekaligus memberi khasiat dan tenaga setelah penat bekerja.Enak diminum sejuk.

    4
  6. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    The Best Refresher

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    Quite easily one of the most delicious milk drinks out there! Whether you’re in a long wait at some queue or in the blazing heat or just plain tired after driving and walking so much in one day, then this is the perfect tonic for you. This is actually a limited edition variant by Dutch Lady that came into stores last year. I am not sure whether they have discontinued this as its limited edition, but I have seen that only Aeon Big sells them now. So, better hurry while stocks last. Just a quick tip-off for you guys because I already miss it. I had it last Christmas and had my doubts on it, especially it tasting artificial. But it proved me wrong, the taste was really refreshing much to my DELIGHT! It had an authentic distinct coconut taste after each slurp and really wakes me up after finishing one. This has become my favourite drink in Dutch Lady’s line of what used to be their chocolate milk, but because the coconut drink is just perfect for any time, as it’s not sweet and makes you thirsty. It really is one of the best!

    5
  7. Amylia Ismail
    2 reviews

    Yummy

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    Saya sangat suka rasa susu ini di tambah lagi dengan aroma kelapa membuat ia rasa semakin sedap! Lemak berkrim dan saya pasti akan merindui keenakan rasanya. ?

    4
  8. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Menyihatkan badan

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    Adik saya memang suka minum susu. Setiap kali ke pasar raya dia pasti akan membeli Dutch Lady PureFarm Coconut Delight dan minum setiap pagi ketika bersarapan. Lama-kelamaan saya juga suka minum susu berkrim itu,

    5
  9. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Rasa coconut shake tau

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2016

    Wajib cuba Dutch Lady PureFarm Coconut Delight tau, sedap sangat ! Rasa betul-betul macam coconut shake. Kalau beli sekotak tu memang sekali sedut jela, sedap sangat ! Tapi sayang bukan semua tempat ada jual, asyik sold out je.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...