Combi Nail Trimmer

Product Details

The cushioned pads on the Combi Nail Trimmer are specially designed for baby’s nails so it won’t hurt like a regular nail clipper or scissors.

With two different power settings and left right rotation, parents can control the speed easily.

For even more convenience, the Combi Nail Trimmer comes with a light : Mother can do nail trimming while baby sleeping.

6 different pads of varying textures including 3 for infant and 3 for mothers.

Combi Innovating Baby Care

 

 

 

Facebook Page

  1. Kikilala Nasy
    10 reviews

    Selamat Digunakan untuk bayi yang berusia 6bulan ke bawah.

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Saya amat berpuas hati menggunakan produk ini kerana apabila hendak memotong kuku anak, ianya selamat digunakan dan mengurangkan risiko terpotong kulit bayi semasa proses memotong kuku.

    5
  2. nurhelyna92
    3 reviews

    No more cry

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    when i use this nail trimmer to my twinnie baby, they feel very comfrontable and calm.. no more cry during cutting nail.

    4
  3. Kamil Kaka
    1 reviews

    Sangat membantu!

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Saya sangat takut jika tersalah ketip kuku anak saya. Dengan combi nail trimmer ni. Semua jadi mudah! Terima kasih combi!

    5
  4. Silverspoon53
    3 reviews

    Best Nail Trimmer for Babies

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    If you are worrying about trimming your juniors’ fingernails then worry no more as this Combi nail trimmer is designated for babies. Easy to use and worth it!

    4
  5. ALICE68
    3 reviews

    Combi Nail Trimmer

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Combi Nail Trimmer产品,对于我这新手妈妈非常有帮助,很容易使用,不在害怕为宝宝修指甲。

    5
  6. farissafauzi9125
    4 reviews

    PERKEMBANGAN BAYI TIDAK TERBANTUT !

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2018

    Direka supaya mesra bayi , tidak merbahaya. Bunyi yang tidak kuat. Ada pelbagai pad yang berlainan tekstur yang boleh diguna sehingga bayi anda besar. Disertakan dengan lampu supaya senang untuk ibu trim kuku bayi semasa tidur. Dengan kuku pendek & tidak tajam, bayi tidak perlu lagi pakai sarung tangan & secara tidak lansung perkembangan bayi tidak terbantut.

    5
  7. hanni47
    3 reviews

    Nail trimmer 5 out

    4 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Senang dan mudah digunakan serta tidak memudaratkan langsung kuku baby

    4
  8. Eliane92
    3 reviews

    剪指甲的好帮手

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    新生儿的宝宝指甲比较软,不适合有指甲磨来剪,宝宝大一点就可以用,不在害怕剪到宝宝的手指了……

    4
  9. ching9215
    6 reviews

    Nail trimmer

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    I’ve used this for my baby and he enjoy the whole process of manicure ?? it’s easy and safe for baby even it touch the skin. easy to use and portable. It have different power settings, so i can adjust and control during trim session. I also can do the trimming during baby’s sleep time… not only for baby, but it also can be use for adults as it have different types of surfaces..

    5
  10. BondAuni90
    3 reviews

    Combi Nail Trimmer

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Sangat mudah untuk menggunakannya..yang penting selamat. Tidak menyakitkan bayi. Saya amat suka menggunakannya. Harga juga berbaloi

    5
  11. ainrazali9421
    3 reviews

    best for baby's little nail

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    selalu lepas potong kuku baby mesti tajam2 and struggle waktu nak potong takut terpotong kulit baby sekali, guna ni no more calar balar muka sebab kena cakar once dah off mitten. totally recommended for beginner mommies ?

    4
  12. AieenDeen28
    900 reviews

    Memakan masa & perlukan perapian

    3 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Bagi saya Combi Nail Trimmer ni mmg lebih selamat digunakan berbanding pengetip kuku biasa krn ia tidak tajam.Ada 3 jenis pad yg sesuai utk bayi dan 3 untuk ibu.Tapi sy dapati agak sukar nk gunakan pd bayi sy,ia perlukan perapian & memakan masa.Lebih mudah gunakan combi baby nail scissors bg sy,lebih cepat dan mudah nk guna.Saya hanya gunakan trimmer ni utk trim kuku sy je.Harga pula,agak mahal & tidak berbaloi.

    3
  13. cikmistry_65
    3 reviews

    Terbaik!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Selama ni punyalah takut nak trim kuku baby. Tapi kalau tak trim, habis dengan muka kita pun dicakarnya. Nak tak nak, kita kena juga galas tanggungjawab yang mencabar ni. Bila saya jumpa alat ini, saya sangat teruja dan bersyukur. Tak susah lagi nak kemaskan kuku baby, tak perlu kutip kuku yg tajam juga!

    5
  14. Nur Arina
    812 reviews

    Combi nail trimmer

    4 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Combi nail trimmer ni bagi saya sangat memudahkan urusan penjagaan bayi saya. Biasa lah kan bayi,mesti banyak bergerak. Jadi dengan adanya benda ni memang sangat memudahkan. Lagipula ianya selamat dan tidak akan menyebabkan kecederaan pada bayi walaupun kita terleka sekejap.

    4
  15. cikbunga49
    660 reviews

    Selamat digunakan

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Saya gunakan nail trimmer dari combi ni kerana ianya selamat digunakan dari risiko terluka atau tercedera ketika memotong kuku anak.
    Paling saya suka kerana saiznya muat elok dengan tangan dan mudah untuk saya pegang.
    Ia juga ada lampu dan saya boleh ketip kuku anak ketika dia sedang tidur.

    4
  16. Syera Syera
    137 reviews

    Disappointed

    3 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    didn’t work as well as I have hoped, only used a few times and it takes a while to get things done. Consider the cost, it is not worth it.
    I find it much easier and faster just to use the Pigeon Nail Scissor (New Born Baby). I do it when the baby is feeding because that’s when she is most calm.

    3
  17. sallyinlee93
    1006 reviews

    waste of money

    2 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    bought it for my baby when he is 4 months old.
    but this is useless because he will never let you to do trimmer on his hand, keep on moving and laughing. I also don’t know why he keep laughing, maybe feel itchy or what.

    2
  18. cikbunga49
    660 reviews

    Selamat digunakan

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Combi Nail Trimmer memang memudahkan saya yang mempunyai masalah mata rabun untuk memorong kuku anak.
    Dengan adanya trimmer ni,saya tak risau anak akan luka kerana ianya selamat digunakan.

    4
  19. Vicky Low
    241 reviews

    Best nail Trimmer for baby and kid

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2017

    If you’re afraid of cutting nails for your little one, try Combi nail trimmer. This 100% no injury nail trimmer trim baby’s nails as easy as ABC. There are 3 types of cushioned pad (different level of roughness) for baby and 3 for mother (adult). It’s come with light also, we can do nail trimming even while baby is sleeping.

    5
  20. JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Senang Digunakan.

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2017

    The cushioned pads on the Combi Nail Trimmer are specially designed for baby’s nails so it won’t hurt like a regular nail clipper or scissors.

    With two different power settings and left right rotation, parents can control the speed easily.

    For even more convenience, the Combi Nail Trimmer comes with a light : Mother can do nail trimming while baby sleeping.

    6 different pads of varying textures including 3 for infant and 3 for mothers.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...