Chips More Original Chocolate Chip Cookies

Product Details

Chips More Original Chocolate Chip Cookies

  1. Vero9828
    142 reviews

    Best of the best

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Non of the brand could beat this chips more. Been in love since i was a kid. A huge pack cos only 3RM++. Worth as a snack and loves by kids. The mini cookies also very cute and suitable for kids to bring along to school

    5
    1
  2. BumbleBee34
    321 reviews

    Original pun sedap tau

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Chips more perisa original. Memang terbaik. Sesuai untuk semua peringkat umur. Biskut chips more dia ranggup dengan ketulan coklat chips yg banyak. Biskut dia pun size besar2. Selalu saya makan 1 bahagian dalam bungkusan dan simpan 2 bahagian lg tu. Ikat getah kuat2 tak nak bg lemau.

    5
  3. haohao21
    177 reviews

    Yummy Yummy!

    4 out of 5, reviewed on July 10, 2019

    My family loves to eat Chips More Original Chocolate Chip Cookies so much. The chocolate taste is strong and taste good once put the cookies into the mouth. The feeling of chocolate melting in my mouth is so amazing. Love to enjoy the moment when I am eating it. My kids also love it. It is so convenient as I can buy it for my kids to eat during travelling as snacks in the car.

    4
  4. rozaliaalik56
    100 reviews

    Manis dan sedap sangat!

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Chips More Original merupakan kegemaran saya berbanding perisa yang lain. Ia sangat sedap dan tekstur biskutnya sangat sempurna, boleh dimakan dimana sahaja. Ia mempunya pelbagai saiz, tetapi selalunya saya akan beli yang besar kerana takkan puas makan yang kecil je ? . Coklat chipnya agak manis, oleh itu kena pastikan sentiasa ada air kosong ketika hendak makan Chips More ??

    5
  5. emilliakamarlis62
    210 reviews

    Sentiasa menjadi pilihan saya

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    ChipsMore Original Flavour memang menjadi pilihan saya sejak kecil lagi. Ini kerana rasa coklatnya tidak pernah muak walaupun dimakan dengan banyak dalam satu masa. Saya tidak jemu untuk memakannya banyak kali dalam satu hari. Apa pun perisanya, ia tetap jadi kegemaran saya, asalkan chipsmore!

    4
  6. Atiqah21
    50 reviews

    Biskut Chipsmore

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Biskut chipsmore menjadi pilihan utama ketika sarapan..Rasa coklat yg sedap dan tidak terlalu manis..Juga boleh dinikmati ketika minum petang..Yummy sedap sgt!!

    5
  7. cpyn18
    234 reviews

    I love the chocolate chips

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    I love the feeling when eating the chips more. I love its chocolate chips which melting in my mouth when I am chewing. The chocolate is taste good. My kids also like it. I will pack along whenever Im travelling long journey with my kids so that they can have snacks to eat in the car whenever they are hungry.

    4
  8. Kaushelia Shelia
    367 reviews

    Chips More Original Chocolate Chip Cookies super tasty.

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    Chips More Original Chocolate Chip Cookies is my all time favourite as it has the original taste of chocolate which is very delicious and plus easy to bring along anywhere. The packaging also very nice and great to bring along during travelling as you can eat in the bus or car. It taste very sweet and has the chips which makes me enjoy every bites of the cookies. I am sure even the children also loves it so much. The price also very reasonable and worth to purchase it. Highly recommend.

    5
  9. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Biskut chip more ini merupakan salah satu biskut kegemaran saya sejak dulu lagi. Rasa coklatnya sangat sedap dan sangat rangup. Rasa chip coklat membangkitkan lagi kenikmatan apabila makan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...