Casio Scientific Calculator fx-350MS – 12-Digit Electronic Calculator

Product Details

The leading one-stop one store and supplier for office stationery, branded printers and links, office equipment and other related products

  1. Avatar

    yeiling08
    3 reviews

    Nice Calculator

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    This calculator is super last long and useful for problem solving especially multi level of mathematics. It is still helpful for bachelor or university students. I like it very much and protect it as a baby. But, it still die in no battery. Anyway, appreciated its born in the world.

    5
  2. Avatar

    huichien8228
    6 reviews

    Best calculator ever

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    I had this best calculator ever in life. I start using it during my schooling time and it is very useful especially during my university life. Now I still depending on it during my working life. It is convenient to use and long lasting. Can last for few years and until now I still did not change the battery yet. Super good product.

    5
  3. Avatar

    Tan_jason69
    3 reviews

    We call it as...

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    When you need it, and it never ever disappointed you, we call it as quality.
    A 6 stars worth product , even though the max only 5 stars. A wise choice shall start from Casio Scientific Calculator fx-350MS, you will never regret.

    5
    1
  4. Avatar

    yuhyen82
    9 reviews

    Calculator suitable for student

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This is the most suitable calculator for secondary school form 1 to form 3 student, all the function of calculator is covered the syllabus of study, it will be great if the battery can have longer life.

    5
  5. Avatar

    yoonrc43005
    11 reviews

    Long lasting and for basic usage

    4 out of 5, reviewed on June 2, 2018

    This calcalator is suitable for basic usage with fx, log functions. However it does not come with graphic functions if you need it for complex usage.

    4
  6. Flora Yuen
    6 reviews

    Calculator

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    这个计算机很好用,品质也很好,我从初一用到初五都还没有坏。电池也很好,五年来只换过一次。到现在还好好的。很棒!

    5
  7. Avatar

    azizizaidi26
    3 reviews

    Banyak Fungsi

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Kalkulator 350 casio memang favorite aku sampai sekarang aku guna lagi. Memang tahan lama bateri dia, tak hang bila buat main2. Kalau campak kat mana2 mesti hidup lagi. Aku suka keypad yang smooth je bila tekan. Lagi satu kakulator ni digit dia banyak sangat. Dan paling penting, dia boleh simpan data supaya mudah untuk aku tengok balik calculation yang aku buat.

    5
  8. Avatar

    Vinci68
    9 reviews

    Calculator

    3 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    The 350 calculator can be only used for lower grade mathematics (only simple calculation). If for more complex calculation, like in Form 6, it doesn’t have much function for that. However, it is still a scientific calculator.

    3
  9. Avatar

    katlynooi73
    9 reviews

    best quality

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    the best calculator i had ever use,the calculator is easy to use and very high quality. My calculator that I bought and use when I am in secondary school still can be use today after I graduated from secondary school eight years. The battery come along with the calculator also very durable. This calculator unlike other calculator that will broke easily.

    5
  10. NB Nan
    3 reviews

    excellent choice

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    From form 1 until now, I still use this calculator and it never fail to make fail my mathematic subject and I am proud that it still last longer because without this calculator i might not be here writing this with a smile on my face.

    5
  11. Avatar

    zero52491
    3 reviews

    Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Saya menggunanya dari sekolah menengah hingga sekarang, ia tidak pernah mengecewakan saya dari segi pengiraan ataupun penekannan butangnya

    5
  12. Avatar

    yoonrc43005
    11 reviews

    Rather simple calculator which can be used in Exam

    3 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    The most simple calculator which were use since Form 2 and i am still using it. However it does not have graphing or more advance function.

    3
  13. Yong Wei
    3 reviews

    casio计算机

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    这计算机是我们中学时期用的计算机,非常耐用,虽然现在毕业了这计算机还能继续使用。

    5
  14. Avatar

    budakbaek9438
    6 reviews

    Kalkulator pertama saya

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Kalkulator saintifik pertama yg pernah saya guna adalah casio fx 350ms. Agak simple kerana ia bukan lah kalkulator yg telah diprogramkan. Kulit permukaan kalkulator ni agak kasar dan saya suka kannya kerana bila pegang tidak mudah jatuh. Tapi masuk tingkatan 4 kalkulator ni kurang berfungsi pada saya dalam aliran sain tulen.

    5
  15. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Kalkulator saintifik tingkatan 1 hingga 3

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Kalkulator saintifik pertama yg pernah saya guna adalah casio fx 350ms. Agak simple kerana ia bukan lah kalkulator yg telah diprogramkan. Kulit permukaan kalkulator ni agak kasar dan saya suka kannya kerana bila pegang ia grip. Tapi masuk tingkatan 4 kalkulator ni kurang berfungsi pada saya dalam aliran sain tulen.

    5
  16. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Kalkulator saintifik saya

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Mula menggunakan kalkulator saintifik casio fx570ms ni mula2 pada tingkatan 4 sebab tingkatan 1 hingga 3 hanya dibenarkan utk guna kalkulator yg fx350ms kalo tak silap kalkulator yg belum diprogramkan. Bila da masuk tingkatan 4 sukatan pelajaran utk aliran sains tulen mmg memerlukan bantuan kalkulator saintifik yg telah diprogramkan ni. Nk buat kira2 pn senang. Cukup lengkap dgn pelbagai fungsi. Boleh reset mcm2. Ada pelbagai function yg perlu dipelajari. Kalkulator nibpn dilengkapi dengan penutup cover bagi mengelakkan habuk dan menjaga keselamatannya. Bagus tahan lama tahan lasak. Bertahun2 juga nk tunggu bateri habis. Habis bateri just gantikan dengan bateri baru dan boleh diguna. Saya suka rekaan yg sebegini. Cantik dan mudah nk dibawa. Setelah dah biasa guna kalkulator ni saya agak kekok jika menggunakan kalkulator lain. Da selesa dengan kalkulator ini. Kemana2 saja saya bawak kalkulator ni dalam beg.

    5
  17. Gee Gee
    321 reviews

    membantu lebih dari 10tahun

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    kalkulator scientific jenama casio ni saya dah gunakan sejak dari tingkatan 1 lagi..kerana ia amat penting untuk menjawab soalan matematik..sehingga kini ia masih elok walaupun sudah banyak kali jatuh,boleh nak katakan memang sangat2 tahan lasak kalkulator scientific ni..walaupun sudah lebih dari 10tahun ia masih elok dan berfungsi seperti biasa..ia amat membantu sya dalam sebarang peperiksaan mahupun kira2 sendiri dirumah..memang berbaloi antara harga dan kualitinya

    4
  18. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    High quality calculator

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Casio is my favourite calculator since school until now. Its really durable. It falls so many time but still can maintain a good performance.

    It has a cover to it, so can be more protective. After long time use, just need to change the battery. Now my sister use this calculator for school work.

    5
  19. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Tahan lasak

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Memang tahan lasak calculator casio ni.
    Saya dh guna lebih pada 6 tahun dan masih elok sehingga kini.
    Hanya perlu tukar bateri apabila bateri dah habis.
    Memang lasak kerana bila jatuh pun masih boleh digunakan dengan elok.

    4
  20. KJ Cheah
    225 reviews

    Casio Calculator

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    This calculator is long lasting and can use for years. It helps to solve math equations fast

    5
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Casio Calculator

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Jenama casio mmg trkenal sbgai jnma yg bkualiti tinggi..sy guna dari zaman sekolah,smpai skrg digunakan ank sy dn msih berfungsi dgn baik..sangat tahan lasak dan mudah digunakan…mmg terbaik

    5
  22. Avatar

    naemzawawi83
    22 reviews

    casio scientific calculator tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2017

    saya guna lebih 2 tahun tapi masih lagi boleh guna, dah hanya perlu tukar bateri sahaja. ianye tahan lasak walaupun bekali kali dah jatuh..

    5

Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...