Carrie Junior Funtime Wipes

Product Details

Make Funtime Mess-Free!
CARRIE Junior Funtime wipes are formulated with Fruito-E to moisturize, nourish & protect the skin of your little ones. Not only that, but it is also dermatologically tested to be mild & gentle on your baby’s delicate skin! The best part is that the wipes leave the skin of your little one feeling clean with a non-sticky after-feel.

Caution
– Keep out of children’s reach.
– Keep away from direct sunlight and heat sources.
– Do not dispose of in the toilet.

Direction for use

– Peel open the sticker to pull out a wipe.
– Remember to reseal the sticker after use to prevent moisture loss.

Ingredients

Water, Polysorbate 20, Glycerin, Fragrance, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Chlorhexidine Digluconate.

  1. Avatar

    prettypink
    20 reviews

    Soft, gentle and smells great

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2020

    CARRIE Junior Funtime wipes is soft, gentle and smells great!! I use it to wipe my baby mouth, hands, skin. It is very convenient to bring outdoors and easily resealable so it does not dry out. I love the smell and it is worth to get!!!

    5
  2. Mashitah Hamid
    32 reviews

    Lembut dan wangi

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2020

    Carrie Junior Funtime wipes memang wangi, memudahkan saya mengelap segala kotoran dengan pantas.. tisu basah yang lembut dan tidak melekit. Wajib dibawak kemana sahaja kerana ia amat membantu jika anda punyai anak kecil.

    5
  3. Avatar

    AunCyi14
    14 reviews

    Good quality mild to skin

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2020

    The wet tissue is thick enough and easy to use. Came with a cap packaging which easy for moms to keep and bring during outing day with baby. Gentle to skin and my baby never develop nappy rash with baby carrie products. Recommended. Value for money 👍

    4
  4. Avatar

    peikyein8271
    52 reviews

    Thick and nice to use

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    I love to use this Funtime wipes because it is thick and moisturise. I use it to wipe my baby’s mouth, hands, table and chair. I bring it along with me whenever when bringing my baby out. Its scent is nice too.

    5
  5. Sherlyn Chew
    11 reviews

    Funtime wipes

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2020

    Loves the packaging with hard lid cover, the wipes moisture can be maintained and easy to pull out.
    The wipes contains Fruito-E, moisture, and protect the skin with each wipes.
    Mild and gentle, non sticky feeling.

    5
  6. Avatar

    Syudda91
    68 reviews

    Mudahkan kerja

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2020

    Saya mmg selalu sediakan tisu basah terutamanya dalam kereta..bila balik kampung ada ja yg tumpah comot dengan coklat susu lah..jadi sy sebagai ibu hanya akan memilih tisu basah yang terbaik untuk anak saya..disamping baunya yang wangi dan harga yang berpatutan..terima kasih Carrie junior

    5
  7. Avatar

    emilliakamarlis62
    210 reviews

    Easy and durable

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2020

    Carrie Junior Funtime wipes is really useful for me when I’m out of house with my baby. We all know even little drops of wet in baby diaper will cause them uncomfortable. By having this wipes, it’s so easy for me as a mother to change baby when their diaper get wet. I love the fragrance of the wipes too, besides it prevents my baby skin from any irritation occur.

    5
  8. Anis89

    Anis89
    68 reviews

    Best wipe tissue

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2020

    Easy to used and very soft…suitable for baby skin and very fragrant.Nice smell and quite durables.The packaging also nice and cheerful.Very good product quality.

    5
  9. Avatar

    nadya_isa52
    56 reviews

    Wangi dan tebal

    4 out of 5, reviewed on November 6, 2020

    Anak saya sukakannya. Selain packaging yang menarik Carrie Junior funtime wipes juga sangat wangi dan tebal. Bebas alcohol dan paraben sangat sesuai untuk kegunaan kanak-kanak yang aktif seperti anak saya. Kita dengan wipes carrie junior anak saya bebas meneroka dunianya. Melembab serta melindungi kulit anak saya. Bau cheeky cherrynya juga sangat wangi ! 😍

    4
  10. Avatar

    Liewsoohui
    30 reviews

    Hypoallergenic baby wipes

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Carrie Junior wet wipes is hypoallergenic and dermatological tested. It is gentle to my babies delicate skin. It does not leave my babies skin sticky after use. It is formulated with Fruito E, which help to nourish and protect my babies skin. Between, my babies are attracted to its colourful design too!

    5
  11. Avatar

    Shika88
    687 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    haruman Carrie Junior Funtime Wipes lembut and best… sangat sesuai utk lap tangan dan saya gunakan lap semasa tukar diapers anak , sangat memudahkan serta lapisan wipes yg basah dan tidak kering memudahkan utk digunakan… sangat serasi dengan skin kids serta tidak membuat skin mereka kemerahan atau gatal2… Carrie Junior Funtime Wipes adalah pilihan utama saya dan wajib ada especially musim sekarang yg memerlukn kita utk menjaga kebersihan dengan lebih kerap… lapisan wipes Carrie Junior Funtime Wipes juga tidak mudah terkoyak, kira tebal juga so sangat bagus dan perlu ada dirumah juga didalam bag… anak2 juga boleh bawa kesekolah dan simpan dalam. bag mereka juga utk memudahkan mereka menjaga kebersihan diri dimana sahaja..

    5
  12. Avatar

    Fara_adilaa46
    16 reviews

    Wipes lembut dan tidak melekit

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Suka dengan baby wipes carrie ni sebab bila pakai untuk lap pada badan atau kulit bayi, ia nya sangat lembut dan tidak melekit.. kualiti sangat baik. 👍🏻👍🏻 Bau pun segar je,, produk carrie mmg tak pernah mengecewakan kami sekeluarga 😘

    5
  13. Ika Azani
    18 reviews

    Tebal dan lembut

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Kain tebal dan basah. Lembut so bontot baby takdelah melecet bila guna hehe Bau pun ok. Suka jugak sbb lid atas tu bukan jenis mcm sticker tu je so takdelah wipes dalam tu kering.

    5
  14. Suny
    28 reviews

    Funtime Wipes

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2020

    Carrie Junior Funtime Wipes ada bau Cheeky Cherry. Ada wipes ni buat anak rajin mengemas. Bau dia wangi, tak melekit dan ia membersih dengan sempurna. Paling penting produk ni formaldehyde-free, selamat untuk kanak-kanak. Jarang ada wipes yang wangi macam ni, melindungi dan melembapkan kulit dengan kandungan Fruito-E.

    5
  15. Icha Aleyisha
    23 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2020

    Tisu basah ini mengandungi Fruito-E, bau yang lembut, tidak melekit selepas digunakan adalah sangat menyeronokan.. Mudah untuk dibawa dan simpan di dalam beg.. Selain itu, tisu basah ini tidak mengandungi paraben dan alkohol tau. Jadi amatlah sesuai untuk kanak kanak.

    5
  16. Maawardah Mohamad
    203 reviews

    Lembut pada kulit, tidak melekit

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2020

    Carrie Junior Funtime Wipes ini mengandungi Fruito-E yang membantu melembapkan kulit. Ia bebas alkohol dan paraben serta hipoallergenik. Ia sangat mudah untuk dibawa travel bagi tujuan menjaga kebersihan diri. Kulit tidak berasa melekit selepas penggunaannya dan terasa bersih.

    5
  17. Avatar

    Reyta8929
    34 reviews

    Carrie junior funtime wipes

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2020

    Teksturnya tisunya lembut,tidak memedihkan kulit anak,bau harum lembut je,mencuci dengan sekali sapuan,sangat2 best,tidak mudah koyak dan kecut.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...