Campbell’s Instant Soup Mushroom Chicken with Croutons

Product Details

Break away for some nourishing ‘Me Time’ with Campbell’s Instant Soup
Whether you’re busy with work, studies or even household chores, it’s good to take a breather from your routine and treat yourself to something warm and nourishing. And what better way to enjoy some ‘Me Time’ than with a rich, delicious cup of Campbell’s Instant Soup.

Made from premium quality ingredients, with added calcium, iron and vitamins B1, B2 and B3, Campbell’s Instant Soup gives you all the nourishment you need in one easy-to-make cup. What’s more, it has no added MSG; making it a good, wholesome choice of comfort food you can enjoy anytime, anywhere.

  1. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Masin2 sedap

    5 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    Mushrooms soup yg ni pun sedap. Lebih masin sedikit so kita kena pandai adjust air. Kalau suka masin kurangkan air dan kalau kurang suka masin lebihkan air. Perisa ayam dia ketara dalam soup ni. Lebih sedap dengan kehadiran croutons. Bila hirup soup tu ada crunchy bits masuk dalam mulut. Nak makan just buka sachet dan bancuh dengan air panas. Tadaa

    5
  2. Avatar

    abdulmutalib18
    6 reviews

    Soup segera kegemaran anak saya

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Anak-anak saya amat menggemari sup cendawan apabila setiap kali kami mengunjungi kedai makanan segera yang terkenal. Demi memenuhi kegemaran anak-anak saya, saya telah membeli ‘Campbell’s instant soup mushroom chicken with croutons’ di pasaraya terdekat dan ingin mencubanya sendiri. Ternyata anak-anak saya menyukai malah mereka mengatakan ianya lebih sedap berbanding dengan mushroom soup sebelum ini yang mereka pernah rasa. Dengan keenakan rasanya beserta cebisan roti bakar ranggup amat membangkit selera makan. Saya amat syorkan pada penggemar sup cendawan untuk mencuba ‘Campbell’s instant soup mushroom chicken with croutons’. Ianya memang terbaik.

    4
  3. Avatar

    khlshnd34
    3 reviews

    Instant Mushroom Soup

    3 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    It’s easier for those who is super busy and lazy to make mushroom soup by theirselves which the taste is good and nice. I personally think that maybe the taste is quite salty. Maybe should improve in terms of the taste but the packaging and all are nice!

    3
  4. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Mengandungi cebisan roti bakar yg ranggup

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    Selain yg cheese,sy mmg selalu beli Campbell’s Mushroom Chicken with Croutons ni.Rasa sup ayam cendawannya sgt sedap,lemak berkrim dan cukup rasa.Dan sy selalu beli yg dlm kotak ni krn ia mngandungi cebisan roti bakar ranggup yg menambah kenikmatan.Lebih mudah dan cepat disediakan berbanding yg dlm tin.Sesuai dibawa ketika sy melakukan aktiviti luar.Sangat sedap,cuma yg cheese lebih sedap bg sy.Utk harga pula,masih berbaloi dibeli.Dalam 1 kotak ada 3 pek individu yg mudah disediakan.

    4
  5. Avatar

    Keshakh46
    5 reviews

    Instant food

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    My fav when i was in boarding school. When the canteen serves meal that i dont like, this is the easiest+fastest meal i could make. Delicious and very affordable for students. Would be nice if there are more variety of floavours. Also helped keep me full when im hungry in the middle of the night

    5
  6. Avatar

    Hanighz40
    5 reviews

    My Mom's favourite!

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    My mom has been consuming Campbell’s since her younger age. Even now at 74 she is still in love with this chicken soup. She’d usually go for the original ones, but since she tasted this instant soup with chicken and croutons, she’s hooked! She will replace her lunch and sometimes dinner meals with Campbell’s chicken soup to make her feel full longer. Being a diabetic patient stops her from eating too much rice, hence replacing rice with Campbell’s Instant Soup Mushroom Chicken with Croutons!

    5
  7. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    lebih suka yang asli

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Saya memang dah selalu beli instant sup jenama campbell..Tapi perisa ini pertama kali saya cuba..Rasanya okay2 je la tidak berapa sedap..Lebih suka yang perisa asli atau ayam dan cendawan biasa..Beli yang dalam tin lagi sedap dari yang dalm kotak..

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...