Campbell’s Instant Soup Mushroom Cheese with Croutons

Product Details

Break away for some nourishing ‘Me Time’ with Campbell’s Instant Soup
Whether you’re busy with work, studies or even household chores, it’s good to take a breather from your routine and treat yourself to something warm and nourishing. And what better way to enjoy some ‘Me Time’ than with a rich, delicious cup of Campbell’s Instant Soup.

Made from premium quality ingredients, with added calcium, iron and vitamins B1, B2 and B3, Campbell’s Instant Soup gives you all the nourishment you need in one easy-to-make cup. What’s more, it has no added MSG; making it a good, wholesome choice of comfort food you can enjoy anytime, anywhere.

  1. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Senang je nak hirup sup sedap

    4 out of 5, reviewed on July 7, 2019

    Mushrooms soup ni sedap. Kena pandai bancuh. Kita boleh adjust tahap kemasinan yg kita nak. Sedap makan hirup sup panas2 musim hujan malam2 terutamanya. Lagi best sbb dalam soup ni ada rasa cheese dan croutons. Ala dia macam biskut crunchy2 bila kunyah. Sedap pada tekak saya. Cicah roti pun terbaik. Senang sangat tak perlu menumis bagai hanya tambahkan air panas secukupnya saja dan sedia dinikmati. 1 box ada 3 peket ya.

    4
  2. Avatar

    Nurhazariff45
    3 reviews

    Creamy with salty cheese, awesome!

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    Ive been eating all types of campbells soup… And this one is one of the type i often eat. I love it. Having warm campells soup with garlic bread is the best and it makes me fulls too. Even on its own its good for snack times or late night snack when im too lazy to cook.. Just poor in hot water and im done. Easy!

    5
  3. Dani Khalil
    1 reviews

    Pretty Damn Good for Something Out of Powder

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    I remember having these wayback then, when I was so into soup. It’s particularly creamy, i love to have it a bit concentrated so it feels thick and dip some bread in it.

    4
  4. Avatar

    Taufiq1058
    3 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Sedap

    5
  5. Avatar

    Norbayah72
    6 reviews

    Sup cendawan instant yang sangatttt sedap

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Inilah satu satunya sup cendawan instant yang paling sedap yang pernah saya Rasa.cara penyediaan pun sangat mudah.hanya bancuh dengan air panas mengikut kepekatan yang kita suka,kacau dan siap.sangat enak dimakan bersama roti sandwich.nyum..nyum..anak anak saya pun sangat menggemarinya.

    5
  6. A Fan of Campbell Soup

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Since I was a little girl, I have always love drinking campbell soup. I have become my comfort food. Last time campbell soup only come in can packaging and also not so many flavour. These days they now come out different type of packing and lots of flavours. I was happy and exited at the same time to try Campbell’s Instant Soup Mushroom Cheese with Croutons. As it combine three this I love most in life, Fast and easy to cook, Mushroom soup and Cheese. *Yummy Yummy*. Camp bell’s Instant Soup Mushroom Cheese with Croutons taste great as every time I take a sip of the soup, I also a hint of the cheesy taste and I love that they have the croutons in the soup to give the soup a crunchy texture to it. Therefor, until now I still a fan of campbell soup and love drinking it.

    5
  7. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Rasa cendawan cheese dengan taburan roti bakar yg ranggup.

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    Saya mmg peminat sup segera campbell’s dan utk Campbell’s Mushroom Cheese with Croutons ni,rasa sup ni mmg sedap.Utk org yg risaukan akan muak dgn sup ni krn kandungan cheese di dlmnya,mmg x perlu risau.X muak,sedap berlemak dan sgt terasa rasa cheesenya.Dengan serpihan kecil roti bakar yg ranggup dan hirisan cendawan asli yg kenyal mmg menambah kenikmatan.Sedap dimakan begitu saja ataupun dicicah dgn roti bakar.Sy suka beli yg dlm kotak ni krn ia dipek dlm pek individu yg bg sy lebih mudah & cepat disediakan.Mudah juga nk bawa ketika sy melakukan aktiviti luar.Berbaloi la beli,1 kotak juga mngandungi 3 pek individu.

    5
  8. Avatar

    owengtang59
    95 reviews

    香滑美味,喝了感觉很有能量

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    一直以来都很喜欢这牌子的产品,现在出了非罐装的包装更方便,个人喜欢很喜欢这口味,香滑美味,喝了感觉很有能量,常常出现在我早餐清单上!

    5
  9. Avatar

    hidayuyusoff91
    11 reviews

    sedap dan tidak muak

    3 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    saya baru berkesempatan merasai perasa mushroom cheese ini. Jangkaan saya meleset bahawa ia akan membuatkan saya muak untuk menghabiskan sepaket. Malahan membuatkan saya ingin menambah lagi. Terasa ketulan kecil cendawan dan croutons.

    3
  10. 溦溦 林
    473 reviews

    easy to have a lunch at office

    3 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    i will keep few pack Campbell’s Instant Soup Mushroom Cheese at my office when that day i rush my work i will no go out take my lunch i just prepare this soup so fast and easy can save my time .

    3
  11. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Rasa lemak dan sedap

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Saya suka mushroom soup segera ni.
    Memang rasa sangat sedap dan lemak.
    Saya suka makan cicah bersama roti dan makan begitu saja.
    Memang rasa masin,lemaj secukup rasa.
    Rasa cheese nya juga sedap dan bila makan sekali pasti membuatkan rasa ingin makan lagi.

    4
  12. Niki Tay
    996 reviews

    还是比较喜欢罐头的

    2 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    这个粉状的Mushroom soup不是很好喝而且要搅拌很就才均匀的不然一块一块的,而且味道也不比的上罐头不过这个就方便不用煮可以冲热水就可以了。

    2
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...