Bawang Repairing and Nourishing Shampoo

Product Details

Enriched with various Chinese Hrbal Extracts including Ginseng, Notoginseng, Gingko Leaf extracts and so on. It mildly soothes scalp, nourishes hair roots and helps repair frizzy and dry hair damaged by perming or colour dye treatment, resulting in soft, shiny and manageable hair.

Warnings

For optimum results, do not use other hair care products with this product. Avoid contact with your eyes. In case accidental contact occurs, rince throughly with clean water.

  1. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    For ladies

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    At the first sight I was shocked that Bawang has their variant for ladies. Nice red packaging. It looks attractive. Asked my lovely wife to try and she said the product quite nice but her hair still keep losses. She loves the fragrance and the shampoo quite ‘hard’ for her hair. Good thing is her dandruff problem getting better.

    4
  2. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Works well for me

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    Finally i got to try this Bawang shampoo. Before always want to try the effectiveness of this shampoo. Nice fragrance and thick shampoo. Try it with my wife first but not suitable for her. Her hair keep fallen as usual. Instead it works well on my hair. Less hair loss and my scalp getting more healthier.

    4
  3. Avatar

    iceling12
    3 reviews

    真的很好用,不需要等半小时

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    这个染发洗头水很好又方便,不许等待半小时。。省时省力

    5
  4. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Can't stand the smell

    3 out of 5, reviewed on June 8, 2018

    My husband use this shampoo to treat his itchy scalp. He said it’s really work. He also like the smell. But for me I don’t like the herbal and ginseng smell at all. Can’t stand it. Too strong.

    3
  5. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bau herba & ginseng agak kuat

    3 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Ibu sy pengguna setia shampu Bawang Repairing and Nourishing ni.Dan sy sendiri pun pernah mncubanya.Utk tekstur shampu ni pekat & bnyak berbuih,tapi baunya tu yg sy kurang suka.Bau ginseng & herba shampu ni agak kuat.Tapi kesan mmg bagus,sesuai utk mngurangkan rambut gugur,mnguatkan akar rambut & mmperbaiki kerosakan rambut.Sesuai sgt utk golongan berumur yg risaukan keguguran rambut.Harga agak mahal shampu ni,tapi masih berbaloi dibeli dgn kesannya.

    3
  6. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Mahal tapi Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Bagi saya walaupun harga Bawang Repairing and Nourishing Shampoo mahal dan bau busuk tetapi hasilnya memang tiptop! Saya menggunakan shampoo ni dari tahun 2012 hasilnya rambut saya lebat,cantik berkilat, lembut, tiada dandruff, hair fall jarang berlaku tak macam dulu.. memang berbaloi!

    5
  7. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Syampu bawang jackie chan

    3 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Beli syampu ini dengan harapan dapat mengatasi masalah kepala gatal. Tetapi syampu ini tidak berkesan untuk saya. Kulit kepala tetap gatal. Namun haruman syampu ini menarik. Harga juga agak mahal dengan kuantiti sebanyak itu.

    3
  8. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Suami saya mempunyai rambut kering & rosak. Tetapi sejak membasuh rambut mengunakan Bawang Repairing and Nourishing Shampoo, rambut suami sudah menjadi semakin sihat, malah uban juga semakin berkurang.

    5
  9. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Baunya saya kurang suka

    3 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Shampoo bawang ni beli untuk lebatkan rambut.
    Bagi saya harga mahal jugak lah.
    Bila pakai tu saya rasa memang rambut jadi lembut elok ok.
    Tapi dia punya bau,perghhh tak leh nak tahan. Saya guna dua tiga kali lepas tu terus stop.

    3
  10. Niki Tay
    996 reviews

    can helps repair frizzy and dry hair

    3 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    this shampoo got Chinese Herbal Ginseng smell can helps repair frizzy and dry hair damaged by perming or colour dye treatment but the smell i no very like .

    3
  11. Avatar

    Radhia81
    21 reviews

    Uban sudah mula berkurang

    3 out of 5, reviewed on November 7, 2016

    Suami saya mempunyai rambut kering & rosak. Tetapi sejak membasuh rambut mengunakan Bawang Repairing and Nourishing Shampoo, rambut suami sudah menjadi semakin sihat, malah uban juga semakin berkurang.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.