Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash

Product Details

The all NEW Baby Carrie Head to Toe is an ultra-safe, pure & gentle baby care product with 100% certified organic plant extracts. Specially formulated for newborn baby’s skin, It has a combination of organic almond oil & wheat germ oil which provides extra moisturizing properties for baby’s delicate skin. Best of all, it’s tear free and hypoallergenic.

This product is dermatologically, and ophthalmologist tested. Its free of harsh soap, added phthalates and other harmful ingredients like Parabens, MIT, Colorants and Sulphates.

Pure and safe for your precious baby!

  1. Chuyachedin8553
    67 reviews

    Bau macam baby newborn

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2022

    Mandian ni mmg best tak perlu nk beli 2 item…lembut pada kulit dan rambut..takde iritasi…berbuih byk ank suka dan harum je macam bau baby newborn je

    5
  2. nadnod94
    68 reviews

    Suitable for newborn baby

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2022

    I received this baby head to toe as a gift and been loving it ever since! Suitable for my newborn baby. It leave a nice scented smell on the skin after bath. Will repurchase again

    5
  3. Eifa01
    29 reviews

    Baby carrie head to toe

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2022

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash sangat sesuai dengan kulit anak saya kerana kandungannya sangat lembut, wangi dan tidak memedihkan mata anak saya.Saya menggunakan produk ini dari anak saya baby lagi.Ia sangat baik dan berkualiti tinggi.

    5
  4. Yaniemira51
    18 reviews

    Gentle to skin

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2022

    Being a mother always hard to find the best body shower cleanser for my baby. This is the most gentle, smooth and soft to my baby skin. No irritating. No sting to baby eyes and no hard fragrance. Thumbs up this product ?

    5
  5. liying
    14 reviews

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2021

    Happy baby, happy family! ??? Cleanse & massage my little one with products made specially for the delicate skin of my little one.

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash is free from soap, parabens, colourants .The clear liquid smells nice when you pour it on your hand. I feel my baby’s skin feels silky smooth skin after using it during shower.

    5
  6. prettypink
    24 reviews

    Smells Great, Smooth Skin

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2020

    Highly recommended. It is so convenient because one bottle can clean from head to toe!! I love the smell and it makes my baby skin smooth and soft. The packaging looks cute, my baby keep playing with it. Haha.

    5
  7. Mashitah Hamid
    34 reviews

    Bahan semulajadi

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2020

    Disebabkan Baby carrie head to toe clenser diperbuat dari bahan semulajadi, Ia memberi keyakinan untuk saya menggunakan produk ini. bau Wangi yang tidak keterlaluan.. selain itu ia jugak melembapkan kulit simanja. Tanpa bahan paraben ia selamat digunakan. Saya sangat suka.

    4
  8. AunCyi14
    26 reviews

    Convenient to use. Good quality

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    The smell is mild and good, suitable use for my 2 years old son. It is very convenient to use because only buy 1 bottle and can clean from head to toe, really so good to use when travelling. He is having allergic skin since 1 year old and not able to use other shampoo. Thus, this 100% organic head to toe shampoo really useful to reduce my son’s allergic attack. Highly recommended. And the packaging is attractive, making my son in love with shower.

    5
  9. peikyein8271
    59 reviews

    So convenient

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    I love to use Head to Toe cleanser as it is so convenient. I no need to separately buy shampoo for my baby. My baby loves it as well. The scent is so nice and refreshing. It is gentle to my baby’s skin and it moisturises my baby’s skin. It has so much bubble which my baby loves to have fun with it.

    5
  10. nadya_isa52
    62 reviews

    Sesuai untuk newborn

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    Saya tidak memilih jenama carrie junior untuk bayi newborn saya sebelum ini kerana bauannya yang agak kuat. Tapi sejak adanya baby carrie saya tidak perlu lagi memikirkan produk terbaik buat bayi saya. Syampu&Mandian bayi ini memang sangat sesuai untuk bayi kerana kualitinya terbaik dari bahan-bahan semulajadi. Tiada paraben dan bahan berbahaya yang lain. Produk dipercayai dan tidak memedihkan mata bayi.

    5
  11. Icha Aleyisha
    25 reviews

    Extra care Head to toe

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2020

    Saya suka sangat rangkaian produk carrie Junior ni.. Bau yang sangat lembut sungguh memikat hati saya.. Mampu mengekalkan kelembapan kulit serta tear free dan hypoallergenic.

    5
  12. Syudda91
    69 reviews

    Xpilih yang lain

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2020

    Jimat dan berbaloi dengan harga…mandian baby carrie head to toe memudahkan kerja mak2 kat rumah…mandian baby carrie yang wangi, lembut dikulit sesuai untuk semua jenis kulit keran menggunakan bahan organic yang xpedihkan mata anak saya ❤️

    5
  13. Anis89
    68 reviews

    Mandian terbaik bayi

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2020

    Sangat sesuai untuk bayi..selamat untuk kulit mereka dan sangat harum.Mudah dicuci dan kandungannya yang selamat membuatkan saya yakin untuk menggunakan pada anak saya…memang terbaik.

    5
  14. emilliakamarlis62
    210 reviews

    All in one

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2020

    Baby carrie head to toe is so good and convenient for me. This is because it can be used from head to toe! It is save my time, I no need to use other to give bath to my baby. It is enough with this only. No shampoo needed for his head. It’s so easy for me! All in one, it’s really help me to fulfill my duty as a mother to my baby!

    5
  15. Liewsoohui
    37 reviews

    Organic and Gentle Head to Toe Wash

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash is made from 100% organic plant ingredients. It gently cleanses and nourish my baby’s skin. It is tear free, hypoallergenic and dermatological and opthalmologist tested. I love its gentle smell. It is very convenient as it can be used to wash my baby’s hair and body. My baby enjoys her bath time so much!

    5
  16. Shika88
    687 reviews

    Baby ceria

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash texture tidak terlalu cair dan kire pekat juga so mudah utk mandikan baby… kulit kering pada kepala and skin baby juga cepat ok… skin lebih lembut and halus… rambut juga lebih lembut.. Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash haruman lembut yang tidak terlalu kuat sesuai utk baby and ingredients semulajadi selamat dan terbaik utk melindungi skin baby dari kering dan ruam atau kemerahan… skin baby juga lebih moisture… Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash juga mudah dibawa kemana mana dan serbaguna utk rambut dan badan… dalam bag pun just bawak mandian Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash sahaja.. harga juga murah dan terbaik utk bayi…

    5
  17. Fara_adilaa46
    19 reviews

    Syampu tidak pedih mata, dan harum

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    Baby Carrie Head To Toe Gentle Wash kegemaran anak-anak saya. Bau wangi produk ni melekat kat badan, semerbak bau satu rumah. Boleh guna sebagai sabun dan syampu sekaligus, tak pedihkan mata. Kulit rambut lebih bersih, tak gatal dan kulit badan juga kekal lembap.. mmg best head to toe gentle wash . Sangat recommand dekat mommy semua .

    5
  18. Ika Azani
    69 reviews

    organic dan bau best!

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2020

    I love that it is organic. Good for baby’s skin so it doesn’t cause them rashes or dry. The oat ingredient will moisturize their delicate skin. The smell is so nice and long lasting. Love that I can use it from head to toe for my baby. Can pack it in smaller bottle and bring for travel so no need to bring separate shampoo and bath. Really recommended!

    5
  19. Suny
    30 reviews

    Sabun Plus Syampu

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2020

    Baby Carrie Head To Toe Gentle Wash kegemaran anak-anak saya. Ada je Head To Toe Carrie diorang memang mandi lama. Bau wangi produk ni melekat kat badan, semerbak bau satu rumah. Boleh guna sebagai sabun dan syampu sekaligus, tak pedihkan mata. Kulit rambut lebih bersih, tak gatal dan kulit badan juga kekal lembap.

    5
  20. Maawardah Mohamad
    248 reviews

    Bau wangi, lembut pada kulit

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2020

    Mandian head to toe ni memang sesuai untuk anak saya yang mempunyai kulit sensitif. Ia diperbuat dari bahan organik. Baunya memang wangi, dan ia tidak memedihkan mata. Anak saya suka dengan bauannya.

    5
  21. Reyta8929
    39 reviews

    Gentle cleanser

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2020

    Mandian yang sangat best,berbuih harum lembut je bila apply kt kulit anak,paling best sebab kulit anak tidak kering,jadi lembap ja…wangi pulak tu

    5
  22. Syudda91
    69 reviews

    Baby Carrie Head to toe

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2020

    Saya suka sgt baby Carrie Head To Toe ni sebab sabun dia xpedihkan mata anak saya so sesuai untuk baby newborn smpai toddler…baunya yg wangi…lembut bila dipakai mmg terbaik…mmg sesuai untuk newborn sbb baby carrie menggunakan 100% bahan semulajadi yang sesuai untuk semua jenis kulit..baunya yang wangi dan xmemedihkan mata mmg saya xakan cari yg lain dah..baby carrie mmg terbaik ??

    5
  23. Reyta8929
    39 reviews

    Cariie junior product

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2020

    Anak2 saya memang suka sangat dengan haruman Carrie junior,buih dia lembut je,meresap lembut kt kulit,tidak memedihkan mata,wangi sepanjang masa,terima kasih 100comments bagi saya cuba produk hebat ni.memang dishorkan untuk IBU2 yg sukakan haruman dan kebaikan untuk anak2.

    5
  24. enidtang41
    4 reviews

    Superb quality.

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2020

    Thank you 100Comments for spoiling my son with Baby CARRIE best baby products. Congrats @CARRIE on your winning 2 very special Reader\\\’s Choice Awards 2020. I am loving baby Carrie product ever since my daughters were born. Reason I choose Baby Carrie is there are no added phthalates, alcohol, paraben, mineral oil & colorant free, hypoallergenic, dermatologically tested, 48 hour protection and suitable for newborn\’s sensitive skin. As a mother, I choose organic, natural and safe product for my kids. Love the gentle scent too. Soooo refreshing. ❤️

    5
  25. nadjwa51
    114 reviews

    Selamat untuk newborn

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2020

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash sangat sesuai untuk bayi baru lahir. Saya menggunakan Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash untuk anak newborn dan kulitnya menjadi sentiasa lembut dan selesa sepanjang hari walaupun cuaca yang panas sekarang.

    Selamat digunakan kerana semua bahan organik dan pastinya yang terbaik u tuk bayi saya.

    5
  26. Saira57
    2 reviews

    A goodness

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2020

    The best head to toe ever because it’s make your baby skin smooth and clean. Love the original smell when you open the bottle you will feel in love.

    5
  27. JessrineOoi19
    5 reviews

    A real gentle cleanser for baby

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2020

    This cleanser with vibrant packaging is playfully designed in the shape of an elephant’s foot to spark my baby’s imagination in the bathroom. Its gentle formulation is enriched with Fruito-E, a special combination of fruit extracts rich in vitamins and nutrients to nourish, moisturise and protect. Carrie cleans my little ones’ delicate skin and hair gently and effectively. It is suitable for everyday use.

    5
  28. Shazila Alias10
    6 reviews

    Soft to my baby skin

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2020

    I love this gentle wash because it safe to baby, leave my baby skin smooth & soft. Really love the smell also. Not too strong & calming..

    5
  29. Syazanarozi62
    1 reviews

    Gentle Cleanser

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2020

    Anak-anak saya sangat suka menggunakan maindian head to toe by baby carrie.. Ia sangat wangi dan sangat lembut.. Semua anak-anak saya pakai mandian ni.. Dari yang umur 1 tahun hingga ke 5 tahun.. Love it so much

    5
  30. Reyta8929
    39 reviews

    Baby Carrie Headwind to toe gentle wash

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2020

    Mandian yang sangat-sangat best,buihnya lembut tidak memedihkan mata,baunya harum sepanjang hari walau berpeluh,kulit anak saya agak sensetif,mandian ni memang sangat membantu,kulit jadi lembap,lembut dibelai,yang penting ianya organik.saya suka sangat,memang saya syorkan untuk IBU2 di luar sana.

    5
  31. MieraKamarul69
    10 reviews

    Baby Carrie Gentle Wash

    5 out of 5, reviewed on September 2, 2020

    My baby enjoying when bathing.Suitable for her skin.No more eczema and rashes on her body because this product hypoallergenic.Me as her mother will more saving since this Gentle wash also tear free.Just using one product complete from head to toe.

    5
  32. glorylee195060
    20 reviews

    Tear Free and owesome smell

    5 out of 5, reviewed on September 2, 2020

    NEW Baby Carrie Head to Toe is an ultra-safe, pure & gentle baby care product with 100% certified organic plant extracts. Specially formulated for newborn baby’s skin, It has a combination of organic almond oil & wheat germ oil which provides extra moisturizing properties for baby’s delicate skin. Best of all, it’s tear-free and hypoallergenic. Its gentle and moisturize your skin and smell is very soothing, nice, and fragrant.

    5
  33. vanithaa
    14 reviews

    My one and only choice for my baby..

    5 out of 5, reviewed on September 1, 2020

    i love this product so much . it bubbles up easily and every bath turns a little play time . my baby loves taking bath.

    5
  34. wwko17
    36 reviews

    low ph cleanser for baby

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2020

    When choosing a bath wash for baby, it’s important to pick those that comes without irritating ingredients. That’s what Carrier Junior Gentle wash is all about. It’s free from irritating ingredients and formulated naturally to protect newborn’s skin

    5
  35. Hong SP
    17 reviews

    Baby Carrie head to toe gentle wash ♥️♥️??

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2020

    After using this baby Carrie wash, it makes my baby skin more soft and smooth after bathing. I like the nice smell and it keeps pH balanced and rich with vitamin E. It contains 100% certified organic plants extracts. Highly recommended to every parents ! ???♥️♥️???

    5
  36. Chia Yen
    24 reviews

    Gentle, tear free and hypoallergenic

    5 out of 5, reviewed on August 22, 2020

    Baby Carrie Head to Toe Gentle Wash smells really nice and the formulation is pure & gentle with 100% certified organic plant extracts. With a combination of organic almond oil & wheat germ oil, this baby wash is suitable and friendly for newborn baby’s skin. Best of all, it’s tear free and hypoallergenic. My baby enjoys showering with this, and I noticed her skin became very soft and smooth after bathing. It is a product I will continue to use. Thank you.

    5
  37. Snoopyin92
    20 reviews

    Gentle, Smooth and Tear Free cleanser

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2020

    The scent of this cleanser is pleasant for kids. It suits my girl sensitive scalp & skin because it is enriched with wheat germ oil, rich in Vitamin E, as an antioxidant to help protect her skin. It is also infused with organic almond oil to leave skin soft, smooth and moisturized at the same time. Highly recommended for newborn babies too as its tear free.

    5
  38. Norriznorwan34
    2 reviews

    Soft, Gentle and great smell

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2020

    This baby carrie head to toe is suitable for babies. It soft, gentle wash and great smell. The most important it’s ingredients is free from parabens, soap and sulphate. It contains organic almond oil and wheat germ oil that protect baby skin. It keeps PH Balanced and rich with Vitamin E. I love it.

    4
  39. Sherlyn Chew
    18 reviews

    Gentle, smooth and soft skin

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2020

    The clear liquid smells nice when you pour it on your hand. It is enriched with organic almond oil, leaving your skin feels soft and smooth. With added wheat germ oil, rich in vitamin E, it acts as an antioxidant to protect the skin. Even hubby says baby’s skin feels silky smooth skin after using it during shower.

    5
  40. Ariel
    295 reviews

    Gentle cleanser

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2020

    My niece loves this head-to-toe cleanser as it does not sting her eyes nor cause any unwanted skin irritations. It leaves her scalp and skin cleansed without making it dry. It is also not heavily fragranced and is free from nasty chemicals. Two thumbs up from the family!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...