AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings

Product Details

Our delicious chicken drummets are breaded with a special ingredient that makes the coating stand out from the rest! Containing no Trans Fat, Preservatives or MSG, Ayamas Breaded Chicken Drummets & Mid Wings is everyone’s favourite!

  1. Syudda91
    69 reviews

    Senang dimasak

    4 out of 5, reviewed on September 28, 2020

    Sedap…semudah abc…ambil goreng dah siap…isi dia pun sedap juicy jaaaa…sedap luar rangup dlm tender..terbaik

    4
  2. Deeben48
    4 reviews

    Soft and crispy

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2020

    Ready Made, delicious, delicious !! After coming back for a tiring day not ready to cook, this is what I was looking for. It’s easy to prepare. Just refrigerate, then put in the fryer and wait for tasty and juicy bites

    5
  3. Mizah
    110 reviews

    Chicken drummet

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2020

    Memang sedap chicken drummet ni. Serba cukup rempah rempah di dalamnya. Hanya keluar kan dari peti sejuk, defrost dan masak dah siap. Senang untuk bawa bekal anak anak ke Sekolah juga

    5
  4. Shika43
    687 reviews

    Very juicy ?

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings dalam pack isi peha ayah gemok2… Seronok makan bersama family dan nasi… Saya juga gemar goreng AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings buat masakan 3 rasa atau saluti sauce seperti Kfry tu…. Rangup dan isi ayam yang agak kenyal2 sedap dimakan panas2… Ketika buat jamuan makan2 juga saya pasti hidangkan AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings kepada tetamu, ceria dan gembira dengan makanan sedap2 dikongsi bersama orang lain…AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings highly recommended ? and wajib ada dalam peti sejuk…anak2 juga suka makan time minum petang sambil nikmati Keindahan suasana petang…. Rasa tidak pedas dan sesuai dimakan semua golongan….

    5
  5. haohao21
    177 reviews

    my kids love it!my kids love it!

    4 out of 5, reviewed on July 10, 2019

    AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings is my kids’ favourite. They always ask me to fry it for them. They love to dip it with tomato sauce and chili sauce. It is so convenient as i only need to dry the chicken drummets and mid wings after de-frozed it. The taste of the meat is nice and yummy. However, it is not recommended to eat it starightaway after it just fried. It will cause sore throat. If i am out of idea what to cook for them, it will be my best choice. Fast and easy!!

    4
  6. CikSue38
    819 reviews

    Yummy drummet n wings

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Kepak ayam dan drummet yg digoreng garing kuning keemasan. Memang makan tak berhenti. Sepeket boleh habis sekejap je. Saya terus goreng lepas keluarkan dr peti beku. Tapi goreng dengan api sederhana takut hangus. Rasa kepak ayam dan drummet ni memang sedap. Salutan tepung yg sekata dan sangat ranggup selepas digoreng. Lepas goreng tahu2 je dah habis.

    5
  7. Roza17
    9 reviews

    Bagus

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Ho saya suka product ayamas yang goreng2 cenggini sebabnya satu sedap.kedua tak lekat sangat kat kuali.ada certain jenama la walau ayam tu coating tepung bila goreng tapi tepung nak melekat kat kuali sudahnya makan ayam togel la hai.ayamas punya semestinya okay.

    5
  8. Hawa8960
    3 reviews

    Very yummy

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    This is my favourite ayam goreng, even better taste than ayam goreng from fast food outlet. They are very crunchy and easy to cook. Just need to follow instructions to cook it well.

    4
  9. Elainne71
    12 reviews

    大推

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    这款真的很推。它里面的每一块都是有肉的,不会骗。每次回家 妈妈有炸 弟弟妹妹最爱吃了 。吃了一个接一个。很脆 很爽口 我自己也经常一个接一个吃? 现在想着都流口水了 真的跟外面市场卖的炸鸡有的斗。喜欢。不过大家吃了 真的要多多喝水

    5
  10. Puan Nisha
    7 reviews

    Pilihan Ibu

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Ready Made,sedap,ranggup!! Time tak sempat nak masak,ni la yang saya cari.Mudah sangat nak sediakannya.Defrost sekejap,then masukkan ke dalam air fryer.Sekejap je,dah masak.Kegemaran kami sekeluarga.Rayah macam tu pun enak sangat.

    5
  11. Suzyyy1732
    3 reviews

    Lebih sedap

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2018

    Berbanding jenama lain , saya lebih prefer ayam goreng ayamas sebab dia punya tepung tidak terlalu tebal dan rasa lebih sedap . Mudah digoreng .

    5
  12. Bobio70
    2 reviews

    Must Try

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    This has to be my fav product from Ayamas,and i’ve tried almost all their products. The drummets are easy to fry and very delicious,which is a hard combination to find. I have tried many frozen drummet brands,and Ayamas is by far the best.

    4
  13. Sakurahime70
    10 reviews

    Mudah dan cepat

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    Saat ada tetamu datang berkunjung secara mengejut dan buntu mahu hidang kan apa untuk para tamu,drummet ayam ini boleh menjadi penyelamat.hanya buka plastiknya dan goreng sehingga berwarna keemasan.enak di makan begitu sahaja atau di cicah bersama sos pilihan.

    5
  14. katlynooi73
    9 reviews

    Ranggup

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Sangat sedap,wangi dan juga ranggup. sesuai untuk dimakan bersama nasi atau dimakan begitu sahaja. Lagi sedap kalau makan panas-panas dengan sos cili. Tapi harga lebih mahal sikit berbanding dengan brand lain.

    5
  15. Cullen34
    16 reviews

    Favorite

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    This is my top favorite food to buy during grocery shopping and it’s my favourite food! It’s easy and fast. Nothing can go wrong with chickens. It’s tasty too it never changed even a bit

    5
  16. Nicko Ekyn
    10 reviews

    The favs

    4 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Anak2 memang gemar bahagian kepak dan peha. Drummet ini sangat ideal untuk disediakam kepada anak2 kerana tidak perlu dimasak dalam masa yang lama berbanding ayam goreng biasa yg lebih besar. Mudah dan senang untuk ‘little fingers’. Anak2 suka….mummy lg suka.

    4
  17. ferdizetty37
    491 reviews

    Isi ayam berjus dengan salutan tepung roti yg ranggup.

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Kegemaran ank2 sy,setiap kali beli barang dapur mesti beli AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings ni.Bagi sy ianya lebih sedap berbanding nuget ayamas biasa.Drumet ayam & bhgian tengah sayap ayam dilapisi tepung roti yg diperisakan dgn sempurna.Sedap dimakan bersama sos dan mayonis.Makan begitu saja pun sedap sbb ia dah cukup berperisa.Tekstur salutan roti di bhgian luar juga x terlalu tebal dan sgt ranggup.Isi ayam pula masih segar berjus.Mmg sgt sedap,walaupun harganya agak mahal berbanding jenama lain,ia masih berbaloi bg sy.

    4
  18. Ira Iera
    16 reviews

    Jenama pilihan

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Wajib ada dalam peti sejuk..kesukaan anak2…

    5
  19. Moh Haziman AR
    4 reviews

    ayamas terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    produk yang berkualiti dan sangat enak di makan, yang penting produk ini halal.

    5
  20. rozaliaalik56
    100 reviews

    Mudah dan sedap

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    Ayam ni sangat – sangat sedap, goreng dan makan cicah dengan sos cili, sedap sangat! kerangupan dan rasa tepung dia tu memang sangat memuaskab hati sesiapa sahaja yang makan. Harga juga sangat berpatutan. 🙂

    5
  21. emilliakamarlis62
    210 reviews

    Sedap dan rangup

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Ayamas Breaded Drummets and Chicken Wings ini kegemaran saya. Ini kerana rasa rempahnya yang unik dan sebati dengan isi ayam. Rasanya juga sangat rangup dan bau rempahnya juga sangat wangi. Namun, ayam ini tidak boleh digoreng menggunakan api yang besar kerana ayam tidak akan dapat dimasak secara sempurna.

    4
  22. rosnah07
    177 reviews

    RANGUP DAN SEDAP

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Ayamas breaded chicken drummets & mid wings merupakan makanan kegemaran saya sekeluarga. Ayam yang segar dan gigitan yang lembut sangat sedap dimakan. Salutan serbuk roti yang segar memberi keranggupan yang mempersonakan.

    5
  23. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap dan rangup

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Rasanya yang sedap dan rangup menjadi kegemaran anak-anak dan keluarga saya. Cepat disediakan dan mudah, mesti sentiasa ada dalam peti sejuk keluarga saya kerana ianya sangat mudah disediakan pada bila-bila masa. Jika anak-anak ingin memakannya saya cuma perlu keluarkan dari peti sejuk dan menggorengnya tanpa mengambil masa yang lama.

    5
  24. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Rasanya sedap di makan waktu panas panas.Keluarkan dari peti sejuk dan goreng sesuai dimakan begitu sahaja.Rempah ratusnya terasa hingga ke dalam isinya.

    5
  25. jazlan59
    144 reviews

    Ranggup dan sedap

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Kepak dan peha ayam dari ayamas ni memang terbaik.
    Rasa sekali nak lagi.
    Mudah disediakan,amik dalam.peti terus masuk kuali dan siap. Tak payah nak siang,basuh ayam.
    Sangat mudah,sedap dan tak rugi beli.

    4
  26. Gee Gee
    321 reviews

    pilihan keluarga saya

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    keluarga saya pasti memilih ayamas chicken drummets mid wings,kerana rasanya yg sedap crunchy..walaupon hrganya agak mahal tapi kerana rasanya yg sedap saya pasti membelinya

    4
  27. NURELINA89
    173 reviews

    Sedap & Senang Disediakan

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    AYAMAS Breaded Chicken Drummets & Mid Wings sangat mudah disediakan..Hanya goreng dan makan..Menjimatkan masa saya sebagai ibu jika mengejar masa..Suami dan anak2 sangat gemarkan sehingga bertambah nasi..Yummy!!!

    5
  28. sandlee51
    174 reviews

    Delicious

    4 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    Love the taste after trying for the first time. Easy to prepare and is delicious.

    4
  29. marytan64
    30 reviews

    辣的好吃

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    在某个机缘巧合下吃过一次,就爱上了!!
    但是很贵啊…太贵了…每次都等到很便宜的价钱才舍得买…

    5
  30. kesumadewi
    110 reviews

    Drummet Ayamas

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    Rasanya sedap di makan waktu panas panas.Keluarkan dari peti sejuk dan goreng sesuai dimakan begitu sahaja.Rempah ratusnya terasa hingga ke dalam isinya.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...