Autumnz Milk storage Bag 12oz

Product Details

Descriptions

NOW fill up to 12 oz & with DOUBLE zipper top with NEW DESIGN !!

Features

  • FDA approved materials used, perfect for safe and extended freezer storage
  • Medical grade sterilization to ensure safe feeding – European standard
  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively
  • Thick laminate to prevent ink leeching
  • DOUBLE zipper top to prevent leakage
  • No-spill self-standing bottom
  • Heat sealed sides to prevent splitting
  • Easy to read designated area for date, name and time
  • Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring
  1. Cindy Ang
    3 reviews

    便宜

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    价钱很亲和,也很好用,不会有塑料的味道

    5
  2. noelement21
    3 reviews

    Bekas simpanan terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    2 lapisan zip membuatkan susu tidak bocor. Plastik tahan lasak dan tidak mudah pecah. Ia juga tidak rosak jika direndamkan dalam air panas

    5
  3. farahtica59
    3 reviews

    Autumnz is the One!

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    You know why? Because the milk stays inside! It has double zip! You used a lot of this storage bag if you have massive milk supply.. Like me I make 40oz per day 6months ago.. Autumnz is just cheap and the one you need!

    5
  4. wmridzuan82
    3 reviews

    Quality Product

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Easy to use and have double sealants to ensure hygienic and keep the milk fresh. Affordable price also. Design of the bag make easy storage handling and no worries of milk to spoil.

    5
  5. PuiYee Choi
    3 reviews

    budget product

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    like to use this breast milk storage bag because this breast milk storage bag have double zip to secure the breast milk from leaking and this storage bag more cheaper compare to other brand

    5
  6. luckyavenger8848
    3 reviews

    Best milk storage

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    You can find this brand anywhere in baby store. Most popular brand for milk storage. The shape and quality of this is really superb.

    5
  7. ekinfe9140
    5 reviews

    Jimat ruang

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    menjimatkan ruang peti.. dan harga yg berpatutan.. ?

    5
  8. Ching Cherry
    12 reviews

    Recommended storage bag

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    It’s price is reasonable and it is very good to use. Its double zip lock function makes sure the breast milk never leak out during storage.

    5
  9. Sanxuan Wan
    9 reviews

    recommended product

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    i recommeded this product because it is easy to use and with an affordable price..moreover it never leakes eventhough i save it in fridge for months..the breastmilk also didnt turn bad..

    5
  10. idayu52
    3 reviews

    plastik storage EBM terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    jenama autumnz agak terkenal dalam kalangan ibu-ibu yang menyusukan bayi dan plastik penyimpanan autumnz sangat bagus dengan 2 seal keselamatan untuk elakkan susu tumpah. plastik yang tebal sesuai untuk penyimpanan jangka masa panjang

    5
  11. Natalie Chai
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    The bag is thick and double zipped, it wont lack easily

    5
  12. yanaliyana8949
    6 reviews

    good products

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    sangat berguna untuk breastfeed mom sebab boleh simpan susu banyak2 tanpa perlu risau pasal ruang dalam peti ais.. highly recommended dan berbaloi2 beli.. ???

    5
  13. Haryani9046
    6 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Berkualiti dan murah.

    Saya yakin ini adalah ciri utama bagi semua ibu yang mencari breastmilk storage bags.

    Tebal dan double ziplock membuatkan setiap titisan para ibu lebih tersimpan rapi dari kebocoran ?

    5
  14. Naterah Sharbani
    6 reviews

    Ini yang paling bagus

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Saya dah cuba macam2 jenama breast milk storage untuk kedua2 anak saya. Kadang cari yang lebih murah tp kualiti tak sama dgn jenama autumn. Harga berpatutan, tp kadang say beli byk seklaigus untuk lebih nilai. Setakat ni, ini yang paling bagus!

    5
  15. Norbahyah93
    9 reviews

    Saya tak pernah berpaling pada yang lain

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya telah menggunakan milk storage autumn ini dari anak yang pertama (kini 3 orang anak). Sangat mudah digunakan, tahan lama (tidak mudah pecah atau terkoyak) dan sangat mudah disimpan.

    5
  16. NurulDeng08
    470 reviews

    Double zip lock

    4 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    Saya pernah mncuba Autumnz Milk storage Bag utk 12oZ ni mmg lebih sesuai utk sy simpan susu dlm kuantiti yg bnyak.Tekstur plastik bag mmg tebal dan tidak mudah bocor,Ada double zip lock,BPA free dan disteril,lebih selamat digunakan utk sy mnyimpan susu.Saiz beg yg kecil dan panjang mnjimatkan ruang dari bekas biasa yg lebih besar.Di depan plastik bag ada ruang utk nama,tarikh dan waktu,
    dakwatnya x mudah luntur seperti jenama lain yg pernah sy cuba.Untuk harga pun masih berbaloi dibeli,cuma 1 je kekurangan bag ni berbanding bekas simpan susu biasa iaitu hanya boleh digunakan sekali.

    4
  17. Khwoong67
    10 reviews

    autumnz!

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    我4个孩子都是选用这款存奶带,不会容易破裂,也很方便带出门,价钱也很大众化,推荐

    5
  18. Jinjin Woong
    5 reviews

    推荐!???

    5 out of 5, reviewed on September 3, 2017

    推荐!很好用,不会容易破裂,价钱也经济,盒子也方便携带小小的一盒

    5
  19. Hazel Wong
    38 reviews

    第一选择

    5 out of 5, reviewed on August 26, 2017

    我的小宝从出生到现在近4个月了都用着这个存奶带,很方便也不会漏,带出门试过不小心压到也还好好的没有漏出来喔。

    5
  20. Annie Liew
    5 reviews

    不会漏

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    用了好多种存奶袋,还是这个牌子的存奶袋好用….love it

    5
  21. elianimaisarah51
    42 reviews

    Sangat mudah untuk menyimpan susu

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Sangat mudah dan jimat untuk menyimpan susu ibu dan memberi ruang yang banyak.

    5
  22. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    ?

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Harga yang amat berpatutan. Dengan kapasiti OZ yang lebih banyak dan kuantiti plastik storage yang banyak. Sangat recomended untuk ibu-ibu yang ingin menyimpan stok susu badan.

    5
  23. sallyinlee93
    1006 reviews

    Cheap & Nice

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Autumnz breastmilk storage bag is the most valuable storage bag in market, it can fill in up to 12oz and the price is cheaper than others.

    Some more it is double zipper, good quality, hygiene & prevent leaking!

    4
  24. easy storage

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    really love it and soo easy, the zipped lock and very convient to me, easy while travelling and fit inside cooler bag!

    5
  25. cherrylee
    72 reviews

    value for money

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    The price is affordable & the material plastic is quite thick. This suitable to store my baby’s breast milk & no leakage.

    4
  26. Niki Tay
    996 reviews

    plastic 比较厚

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    这个breastMilk storage Bag比较厚不会那么容易的破掉而且封口的zip 是double 的比较好点zip起来比较稳不会说好像容易漏出来的。

    5
  27. carmen727
    37 reviews

    No leaking

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    Had been using this for 3 years to store my breast milk. Had not encounter any leaking or contamination of odor in the freezer. Price is affordable and the bag is very thick. Safe to use.

    5
  28. Alline Amalina
    17 reviews

    Cara mudah simpan susu ibu

    4 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Salah satu cara yang mudah utk menyimpan susu ibu kerana dpt memberi lebih ruang di dlm peti ais. Jimat ruang dan senang di atur kerana tidak mudah koyak.

    4
  29. ARamalina2221
    18 reviews

    Mudah, cepat dan murah

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Harga yang berpatutan dan mudah digunakan. Memiliki pelbagai saiz utk oz yg berbeza. Plastiknya juga tebal dan tidak mudah bocor.

    5
  30. sweet2looi
    52 reviews

    Worth for value

    4 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    If you have a lot of breastmilk to store you can try this milk storage bag because the price is affordable and they always have sales and promotions online when you buy in bulk. However just be prepared that sometimes the offered items has lower quality compare to the one I bought from baby shop. The perforated top sometimes a bit hard to tear off, double zip lock sometimes a bit hard to clip as well and the plastic material is a bit thin. When I stack the milk bags in the freezer, the bags stick to each other together. This is a bit frustrating for me especially when I need to rearrange the milk bags in order to clear up some space. Nonetheless, these milk bags is still value for money especially when you need to buy a lot to store your breastmilk.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...