Artline Stamp Pad Black

Product Details

Stamp pad is a block of absorbent saturated with ink; used to transfer ink evenly to a rubber stamp. It is a general accessory for use around the office, school or home.
Product Specifications
 
  • Xylene Free: Yes
  • ROHS Compliant: Yes
  • Reinkable: Yes
Product Features
 
  • Quality stamp pads with metal and plastic casing and a fabric ink mat
  • Stamp pad surface will not dry out when left open for extended time
  • Water based ink is instant drying and blur proof
  1. Avatar

    Norashikin61
    9 reviews

    !

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Tahniah! Artline stampad memang murah dah amat menjimatkan. Ketahanan penggunaan yang agak lama…

    5
  2. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tiada jenama lain mmpu tandingi kualitinya

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Kat pejabat sy mmg guna Artline Stamp ni utk kerja2 mngecop surat.Tiada jenama lain yg mmpu tandingi Artline krn kualiti inknya sgt terang dan nmpak jelas bila dicop.Dakwat juga tidak mudah kering walaupun dibuka pada waktu yg lama.Mmg sgt berbaloi dari segi penggunaan krn ia tahan lama dan hanya perlu refill inknya saja bila nmpk kering.Harga pun berpatutan utk dibeli.Memandangkan Artline ni jenama yg terkenal,jd ia mmg mudah didapati di kebanyakkan kedai2 alat tulis.

    5
  3. Avatar

    BlackRose75
    20 reviews

    TAHAN LAMA

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Artline stamp pad black sentiasa menjadi pilihan utama kerana kualitinya yang bagus. Dimana mana saja pasti artline menjadi pilihan hati. Pengalaman saya menggunakannya sangat berpuas hati kerana boleh digunakan pada kain,besi,dan plastik.warnanya terang dan stamp inj tidak mudah kering jika terbuka lama. Kerja kerja saya mengecop dapat menghasilkan beribu ribu muka surat. Penutupnya juga tahan lasak dan warnanya juga tidak tumpah.

    5
  4. Avatar

    Wendyyip58
    1 reviews

    Artline Stamp Pad

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    我工作地方和家里都在用 Artline Stamp Pad Black, 已经用了很多年, 非常耐用而且印在纸上很多年后也不会掉色。

    4
  5. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    很耐用又便宜的。

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    如果我说这个用了 13年会有人相信吗?这个Artline Stamp Pad Black用了那么多年还是依然的一样的好好的没有变的,很耐用又便宜的。

    5
  6. Nor Othman
    1346 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Stamp pad ni memang dah lama dekat pasaran dan kualitinya diperakui..
    Ia juga mudah didapati di pasaran..
    Gunakan stamp pad ni secara maksimum masa buat door gift kawin dulu..
    Masa tu cop kotak door gift 2000pcs..
    Siap beli ink refill lagi sebab nak cop banyak kan..

    5
  7. KJ Cheah
    225 reviews

    Artline Stamp Pad

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Use in office when need to cop on documents. Long lasting with reasonable price.

    5
  8. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    darkness

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    A must stamp pad in office. It is a quality stamp pad and not dry out easily, can use for many years.

    4
  9. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Clear for Rubber Stamp

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Artline Stamp pad really a good product in office.
    It is clear and nice for rubber stamp, one stamp pad can last for many years!
    We just need to buy the refill ink, can save money!

    4
  10. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Hasil yang Berkualiti

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Stamp pad ni memang dah lama dekat pasaran dan kualitinya diperakui..
    Ia juga mudah didapati di pasaran..
    Gunakan stamp pad ni secara maksimum masa buat door gift kawin dulu..
    Masa tu cop kotak door gift 2000pcs..
    Siap beli ink refill lagi sebab nak cop banyak kan..
    Hasil cop sangat jelas, mudah kering dan nampak macam print atas kotak tu..
    Stamp pad ni pun datang dengan pelbagai saiz..
    Beli haritu no.1..
    Paling besar jumpa dekat kedai tu..
    Muat-muat je dengan rubber stamp..

    Kesimpulannya sangat berpuas hati dengan stamp pad ni..

    4
  11. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    sangat jelas

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Kerja di pejabat memerlukan saya untuk menggunakan stamp pad untuk mengecop borang dan laporan. ianya sangat jelas dan tidak mudah kering jika dibiarkan terlalu lama.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...